Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, דן חסכן2 כתב:

טן היחידים שמפרסמים API.

כמו שכתבת, אין לשאר התחנות אינטרס לפרסם את המחירים הגבוהים שלהם.

אתה רומז שהמחירים של טן זולים ולכן מפורסמים. למרבה הצער, זה פשוט לא נכון. לפחות באיזורי, שתי התחנות הזולות ביותר הן סד"ש ו"דלק", ולעומת זאת שאר התחנות, כולל טן, דור אלון, פז ודלק (אחרת) יקרות בהרבה - וההפרש ביניהן אגורה אחת.

אני לא מבין מה האינטרס של טן לפרסם את המחירים באתר (הם היחידים שעושים זאת, ומגיע להם שבח). אולי הם חושבים שאם הם יפרסמו הם יחשבו לזולות (מה שכאמור לא נכון).

יש צורך בהשוואת מחירי דלק! המדינה עדיין לא מחייבת שקיפות מחירים. ניסיונות קודמים - כמו פולטנק ומחירי דלק בוויז פשוט דעכו. השוואת מחירים בין תחנות טן בלבד היא חסרת כל ערך. הלוואי שוויז ידחפו את זה יותר - רק לקהילה גדולה יש יכולת לממש זאת (עדכונים שוטפים במאות תחנות). אם זה עובד טוב על דיווח שוטרים ומפגעים בכביש, זה יכול לעבוד גם פה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • רעיון טוב! 3
:turn-l:
פורסם
לפני 10 שעות, דן חסכן2 כתב:

טן היחידים שמפרסמים API.

כמו שכתבת, אין לשאר התחנות אינטרס לפרסם את המחירים הגבוהים שלהם.

פניתי לכל החברות.

זה כמובן לא חוקי מצידם לשמור את המידע הזה קרוב לחזה, כי טכנית אין להם בעיה לעשות את זה והם מעשית חוסמים את הפצת הידע.

לפני שנים בודדות נכנס החוק שמחייב רשתות קמעונאיות לפתוח את הAPI שלהן לציבור, אפשר גם על חברות הדלק ללחוץ.

אם אתה לא מעוניין לעדכן ידנית את התחנות האחרות, שווה לאפשר למשתמשים לעדכן בשבילך, ככה יהיה ערך מוסף לאתר שלך. כמו כן, לאפשר מגוון דלקים כי לי ובטח לעוד רבים דלק 95 לא רלוונטי, אני מתדלק 98 ואחרים מתדלקים בטח בדלקים נוספים. ל95 וייז נותן פתרון חלקי, ל98 לא מכיר פיתרון כלל.

פורסם

יש משהו בזה שרק טן זה פחות כדאי.

לחברות הגדולות אין אינטרס לפרסם מחירים כי ברוב המוחלט הן יותר יקרות והן שולטות בשוק

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הוספתי היום פיצ'ר חדש בגרסת Beta
אשמח אם מישהו שמתדלק סולר יוכל לבדוק, כי הייתי צריך לעשות מעקפים כדי להשיג את המידע הזה.

הפיצ'ר מוחבא כי זה עדיין בטסטים.

אם לוחצים על הסמל של מלך הדלק, מתחת לגרף ההשוואה בין בנזין לביטקוין, המחירים מתחלפים לסולר.

אשמח לתגובות, תודה.

פורסם

תודה.

2 שאלות

למה בעצם אין מידע לגבי כל התחנות? זה אמור להיות אינטרס שלהם, במיוחד של הקטנות.

והאם יהיה ניתן ליצור מפה עם רשימת התחנות ככה שהזולות יהיו צבועות בירוק נגיד בסינון לפי כל הארץ או טווח ממקום מסוים.

פורסם
לפני 7 שעות, דן חסכן2 כתב:

אשמח לתגובות, תודה.

צריך שיהיה אפשרות לעדכן באופן שיתופי ומבוקר את מחיר של התחנות דלק ובפרט סולר מזומן מבצעיים יומיים וכד'

תודה על היוזמה

"בלי סיכון אין סיכוי"

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...