Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 טורבו דיזל - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני כנראה אסגר על פ'יגו 208 טורבו דיזל ידני שנת 2018.

די נעול על הרכב כי אני הולך לטחון ק"מ (סביבות ה500-600 בשבוע) אז מחפש משהו חסכוני קטן וצעיר (אני באמצע שנות ה-20)

הרכב כרגע סביב ה50-60 אלף ק"מ ואני אהיה יד שנייה.

יש היסטוריה של טיפולים הכל במוסך המרכזי של פיג'ו.

יש איזה דברים נקודתיים שמומליץ להסתכל עליהם לבקש לדעת על הרכב?

יש איזה מניעה או מחלה קשה או תקלה שחוזרת ברכב שצריך לקחת בחשבון ?

לגביי טיפולים - יש הבדל משמעותי במחיר טיפול וביטוח לרכב דיזל או שזה פיקציה? כנל לגביי ה"אמינות הצרפתית", עברנו את התקופה או שבאמת יש לקחת בחשבון שהרכבים האלה לא אמינים ואני אתקע איתם במוסכים הרבה?

תודה!

פורסם

לדעתי מדובר ברכב מצוין, המנוע זריז וחסכוני, הרכב נח וגם האבזור סביר.

מבחינת טיפולים וביטוחים זה די דומה.

לגבי מחלות אז ניתן לציין את מיכל אוריאה:

מיכל אוריאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 14 דקות, yulianx כתב:

לדעתי מדובר ברכב מצוין, המנוע זריז וחסכוני, הרכב נח וגם האבזור סביר.

מבחינת טיפולים וביטוחים זה די דומה.

לגבי מחלות אז ניתן לציין את מיכל אוריאה:

מיכל אוריאה.

אם החליפו מיכל אוריאה בסוף אוקטובר 20, אפשר להסיק שמדובר במיכל "דגם חדש" שלא אמור לגרום לבעיות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סביר להניח.

בכל מקרה גם לי יש כזה (2016) - רכב מהנה מאד, נוח, זריז, חסכוני.

פורסם

אוטו מעולה וחסכוני מאוד.

מקווה שמיכל האוראה החדש יפתור את הבעיה, מוזר שהחליפו כבר כי התקלה בדרך כלל מגיעה בקילומטרז' גבוה יותר.

מציע לך להשתדל לתדלק בתחנות ספציפיות ולעקוב אחרי צריכת הדלק. במידה והיא נראית גבוהה באופן מחשיד וזו תחנה שאתה לא מכיר - אל תתדלק בה יותר.

איפה הרכב מפורסם?

פורסם
לפני 16 שעות, dani666 כתב:

סביר להניח.

בכל מקרה גם לי יש כזה (2016) - רכב מהנה מאד, נוח, זריז, חסכוני.

תודה רבה! 

לפני 16 שעות, פריג'י כתב:

אוטו מעולה וחסכוני מאוד.

מקווה שמיכל האוראה החדש יפתור את הבעיה, מוזר שהחליפו כבר כי התקלה בדרך כלל מגיעה בקילומטרז' גבוה יותר.

מציע לך להשתדל לתדלק בתחנות ספציפיות ולעקוב אחרי צריכת הדלק. במידה והיא נראית גבוהה באופן מחשיד וזו תחנה שאתה לא מכיר - אל תתדלק בה יותר.

איפה הרכב מפורסם?

פורסם בלובינסקי טרייד 

מקווה שהצריכה שלו באמת כמו שאומרים ועושה 20 ק"מ לליטר:) 

פורסם

אנשים פה דיווחו גם על צריכת דלק טובה יותר בבין עירוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בבין עירוני כולל רמזורים אני מגיע עם קקטוסולר ל-25 ק"מ לליטר במהירות ממוצעת 90 קמ"ש שזה גבוה.

כמה הילוכים ב- 208? 6?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 39 דקות, פריג'י כתב:

בבין עירוני כולל רמזורים אני מגיע עם קקטוסולר ל-25 ק"מ לליטר במהירות ממוצעת 90 קמ"ש שזה גבוה.

כמה הילוכים ב- 208? 6?

5 הילוכים

רוב הנסיעה תיהיה בכביש 6

חושב ש25 ק"מ לליטר זה מטורף ואולי אפילו לא פרקטי במהירויות של 6 (הלוואי ואני טועה דרך אגב) 

פורסם

בלי פקקים 23-24 זה ריאלי, באמת. נסעתי ככה מהצפון לאשדוד ובחזרה, בשעות שהכבישים פנויים יחסית ובמהירויות הגיוניות.

עם פקקים הדבר הראשון שנפגע זו המהירות הממוצעת, ואז צריכת הדלק מטפסת.

במהירויות של 130 ומעלה, רצוף, אתה תראה עליה בצריכה אבל מעל 20 לליטר, מי שיודע לנהוג, יקבל מהאוטו הזה בלי המון מאמץ.

בהצלחה :-) תחזור לדווח

• מעניין 1
פורסם

יש למנוע 1.6 דיזל ריקול להחלפת רצועת תזמון פעמיים, זאת אומרת החלפה יזומה ב 60 אלף ק"מ כולל הפולים והחלפה נוספת אחרי עוד 60 אלף ק"מ ללא הפולים. 

זה רלוונטי למודל 2016 ו 2017, אולי ל 2018 כבר לא אבל תבדוק אם יש ריקול פתוח. 

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

יש למנוע 1.6 דיזל ריקול להחלפת רצועת תזמון פעמיים, זאת אומרת החלפה יזומה ב 60 אלף ק"מ כולל הפולים והחלפה נוספת אחרי עוד 60 אלף ק"מ ללא הפולים. 

זה רלוונטי למודל 2016 ו 2017, אולי ל 2018 כבר לא אבל תבדוק אם יש ריקול פתוח. 

אז בדיוק שיש ריקול על הרכב לפי אתר פיג'ו ישראל - עדכנתי את החברה שיבדקו את זה ויסדרו במידת הצורך לפני שאני אקח את הרכב - לחסוך לי זמן וכאב ראש.

• תוכן חדש...