Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש מרחקים של הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נהג חדש מלפניי 7 שנים ורק בחודשים האלו התחלתי לנהוג

יש לי בעיה שקצת מציקה לי , קשה לי לדעת מה המרחק של הרכב שלי מצד ימין למדרכה... 

זה נראה שאני קרוב למדרכה אבל כשאני פותח את הדלת אני רחוק מאוד

הרבה פעמים שאני בכביש צפוף יש לי פחד כזה....

איזה מורה נהיגה אמר לי לעשים עט בדשבורד איפה שנראה לי שנגמר הרכב או משהו כזה...

עריכה אחרונה על ידי shay6272
פורסם (נערך)

כוון את הכסא למרחק הנכון שתשב בו.

מצא מדרכה ארוכה וישרה או שול ישר שתוכל להעמיד בו את הרכב בבטחה.

החנה את הרכב במרחק הנכון מהמדרכה.

עכשיו תסתכל על איפה שהמדרכה "מתלכדת" עם מכסה הרכב או המגב כך יהיה לך סימן של המרחק שלך.

אם קשה לך לזכור או למצוא את הנקודה תוכל להשתמש בעצה של המורה עם העט לסמן את הנקודה.

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • רעיון טוב! 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

אתה יכול להעזר במראה - לפני התמרון לכוון אותה כלפי מטה, ואז יהיה לך ייחוס של הרכב למדרכה.

ובמקרה כי גרוע תחזור על התמרון. עוד 10 שניות ותהיה ממוקם היטב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיה נפוצה לנהגים חסרי נסיון, ממליץ לך לקחת "מלווה" שזה בעצם חבר או בן משפחה , לא בשביל שילווה אותך, בשביל שיתן לך נקודות לשיפור תוך כדי נהיגה, ככה גם תצבור ביטחון על הכביש וגם נסיון.
באמת חושב שיש בזה ערך מוסף שיועיל לך 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הצעה מצויינת, צבור קצת נסיעה עירונית וקצת נסיעה בינעירונית  ואולי בתנאים נוספים, כולל באזורים שאינך מכיר - אבל חשוב שאותו מלווה יהיה בעל ערך מוסף, כזה שיודע לשים לב לפרטים של הנהיגה ולתת פידבקים שיפתחו בך מנהגים טובים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר ראשון אם יש ספק אז אין ספק.

אם אתה חושב שאתה עומד לפגוע במדרכה תצא שניה ותראה איך אתה ביחס לכביש

כנראה שאתה נהג חדש או הרכב חדש ואתה לא בדיוק מכיר את המידות

עם הזמן מתרגלים אין ממה לחשוש..

• רעיון טוב! 1
פורסם

חלק ל2 מקרים - חניה ונסיעה:
בחניה, תוריד את המראה למטה קצת כך שתראה את הגלגל, זה יעזור לך עד שתתרגל, אני עם 15 שנה נסיון עדיין נעזר בזה מדי פעם.
בנסיעה, תן לעצמך רגע כאפה של 'איפה אני יושב ברכב ביחס למרכז הרכב', תסתכל גם על רכבים לפניך ואיפה נמצא הנהג ביחס למרכז הנתיב ותבין שאתה לא יושב במרכז הרכב ולכן אתה לא אמור להיות במרכז הנתיב אלא בשליש השמאלי שלו, גם לי לקח קצת זמן להבין את זה ובהתחלה נסעתי קרוב מדי למדרכות, שמתי לב לזה אצל לא מעט נהגים לא מנוסים וחדשים.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 21 שעות, shay6272 כתב:

איזה מורה נהיגה אמר לי לעשים עט בדשבורד איפה שנראה לי שנגמר הרכב או משהו כזה...

תתחדש ובהצלחה!

מסקרנות, מה או איך עוזר העט?.

• רעיון טוב! 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לא הבנתי  איפה לעשים את העט בשביל שיתפס.. ....צריך לבדוק שוב...

תודה על העצות! וזה לא שאני עומר לפגוע במדרכה אלא אני אפילו רחוק ממנה כי בעין זה נראה שאני קרוב ואני לוקח עוד מרחק רזרבה כי אני לא יודע איפה הרכב שלי נמצא מדויק.

פורסם

ראשית, כוון את המראה הימנית מעט נמוך ( ישנם כלי רכב, בעיקר VAG, מהשנים האחרונות בהן המראה הימנית מתכוננת כלפי מטה בעת שילוב להילוך אחורי) כך שתראה את שפת המדרכה בקו אחד עם ידית הדלת שלך. 

המידה ואתה יושב נכון ברכב והמראות מכוונות כראוי, אם תשמור על הקו בו אתה רואה את שפת המדרכה בקו הידית אתה במרחק של כ 10-15 ס"מ מן המדרכה שזה מרחק תקין . 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...