Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצ'ט מומלץ לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אינני יודע מה מטרת השימוש שלך.

האם זה פתיחת ברגים גסים (גלגלים...) או ברגים שצריכים דיוק? (פלאגים ועוד...), שלזה יש רצט עם אפשרות לכוון מומנט "מפתח טורקמטר".

נ.ב- לספר רכב יש מומנט לכל בורג ברכב.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם
לפני 16 דקות, FROGIE כתב:

אינני יודע מה מטרת השימוש שלך.

האם זה פתיחת ברגים גסים (גלגלים...) או ברגים שצריכים דיוק? (פלאגים ועוד...), שלזה יש רצט עם אפשרות לכוון מומנט "מפתח טורקמטר".

נ.ב- לספר רכב יש מומנט לכל בורג ברכב.

האמת שדווקא הבורג היחיד שיש לו מומנט מוגדר אצלי בספר לפחות זה לגלגלים.. 

בכל מקרה, כרגע התכנון הוא לדברים בסיסיים, כמו ניקוז שמן, נוזל קירור, בהמשך אם אראה שרלוונטי כיוון מדוייק כמו לפלאגים (שהאמת לא ידעתי שצריך מומנט מדוייק) אז אפשר לקנות רק ידית בנפרד עם כיוון כמו שאמרת. 

השאלה אם בתור התחלה פשוט לקנות רצ'ט עם כמה בוקסות סטנדרטי ובהמשך להוסיף מה שצריך?

פורסם

תקרא כאן:

כבר דנו בנושא לא מזמן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש כזה סט בוקסןת\ראצ'ט הוא מעולה, יש עליו אחריות לכל החיים מהחברה, כמדומני שניתן לקבל אחריות מכל חנות שמוכרים את המוצרים שלהם, הפלוס בסט הזה שיש בו בוקסות לפתוח פלאגים. הרבה אנשי מקצוע משתמשים עם החברה הזאת.1978019523_.png.ffab0eb04b7e4c3c4606c95cf6bc9bf2.png

פורסם
לפני 8 שעות, admtaynov13? כתב:

אם זה חצי אז קח טלסקופי זה יעזור לך מאוד

יש לך דוגמה לטלסקופי? מה היתרון בו?

פורסם

ב2016 שנכנסתי לעולם הרכב ולעשות את זה בעצמך, נפגשתי עם אסף מהכנופיה שעזר לי רבות והמליץ לי על סט ל"מתחילים"

אפשר להגיד שפתחתי לסט הזה את הצורה והוא עדיין עובד,

המוט הטלסקופי זה בעצם מאריך לראצט ונותן לך עוד מומנט וככה אתה פותח ברגים גדולים ללא בעיה, זה עזר לי מאוד מאוד בכל הטיפולים ברכב.

https://www.efaal.co.il/product/ידית-רצ׳ט-טלסקופית/

שים לב לצוואר שלו שהוא מתארך תקנה עם זה עוד סט בוקסות חצי ואתה מסודר, אתה יכול אפילו בשוק לקנות ביחסית זול ואיכות סבירה

PEUGEOT 206XS

פורסם
לפני 10 שעות, Segway7 כתב:

יש לך דוגמה לטלסקופי? מה היתרון בו?

מצב סגור.

20210721_190834_HDR_(1).thumb.jpg.0234be9f362ac13bb241bf8f0fdc83b9.jpg

מצב פתוח. יש גם כמה שלבים באמצע. 

20210721_190852_HDR_(1).thumb.jpg.58ebd10cd3bdf63ebe39dfda9e8bf472.jpg

אחלה דבר, מכפיל את המומנט ומאפשר פתיחה של ברגים ואומים "עקשניים" שידית רגילה לא מאפשרת לפתוח ועם זאת קומפקטי במצב סגור ונוח לעבודות רגילות. 

• תוכן חדש...