Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי יחידות של נגנים כאלה שאמורים להיות מותקנים על משענות הראש. מוצרפת תמונה של היחידה עם ה-DVD, היחידה השניה, זהה חזותית. כמו כן מצורפת תמונה של התווית על המכשיר, כמובן ללא ציון שם היבואן. פניתי במייל ליצרן וביקשתי לקבל את ה-manual של המכשירים, לצערי ללא תשובה. במאמר מוסגר, קרה לי כבר מספר פעמים שאחרי שרכשתי מוצר כלשהו מיצרן או ספק סיני, שהיה מאד קואפרטיבי עד לרגע שבו ביצעתי את הרכישה, לאחריה - אתה לא קיים עבורו.

האם מישהו מכיר את הנגנים האלה? יודע מי היבואן? יש למישהו כאלה נגנים ויכול לשלוח את הקובץ של ה- manual?

,usv/

dvdplayer.jpg

label.jpg

פורסם

קיבלתי שתי יחידות כאלה, רוצה להתקין אותן. בקישור שהעלית יש תמונה של כל האביזרים הנלווים, בין היתר יש שם צילום של החוברת.

פורסם (נערך)

לא נראה שמדובר בתורה מסיני. סוג של פלאג-אן-פליי.

נראה שיש שם ספק כוח שמתחבר ליציאת 12V של מצת סיגריות, כבל מתח שמתחבר משני הצדדים וכבלי AV (צהוב-וידאו, אדום/לבן- אודיו).

יש שם משהו אחר? תעלה תמונות ברורות אולי של כל הכבלים והחיבורים?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

למה אתה מתכוון "כבל מתח שמתחבר משני הצדדים"? יש את השקע של +12V ואת השקע של HDMI שאני מבין שמעביר לשקע HDMI ביחידה השניה, אני לא מבין למה כתוב על השקע "POWER", ככה כתוב גם על השקע HDMI ביחידה השניה, שגם בה יש שקע +12V.

IMG_20210706_162232.jpg

פורסם

להערכתי,

שקע POWER מוגדר בתמונות שם גם כ-AV Input/Output.

לכן אני יכול להניח שמדובר בחיבור שבין מסך למשנהו כדי להעביר את האודיו/וידאו ואולי גם לספק את הזרם הנדרש כדי להפעילו.

בהפעלת מסך בודד, ישנה האפשרות לחברו לחשמל, ולהשתמש ב-HDMI או בחיבור AV IN כדי להכניס אליו אות אודיו/וידאו חיצוני.

פורסם (נערך)

מימין לשמאל:

12v - מתח הזנה למסך שיעבוד (ממצת)

Power - חיבור של HDMI לחיבור מקור כלשהו (מולטימדיה של הרכב (מקור שמוקרן מ-HU ראשי למסכים ברכב), מחשב,מצלמה, טלפון וכוי)

Av In - חיבור וידאו אנלוגי (כמו בננה צהובה ללא קול)

Phone - חיבור אודיו רגיל כמו אוזניות בנייד

SD - כניסה לכרטיס זיכרון עם מוסיקה/סרטים וכוי

USB - כניסה לחיבור זכרון נייד/כונן קשיח וכוי

מסך כולל רמקולים בתוכו לכן אין צורך בחיבור מקור שמע של הרכב. ניתן לחבר אוזניות כמו במטוס או דרך HDMI להתחבר למולטימדיה של הרכב (שיקוף של מסך ה-HU) 

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Johnik
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה, אבדוק. הזמנתי תקע עבור מתח ההזנה.

האם יש אפשרות (ואם כן, איך) להציג על המסך תוכן מהסמארטפון?

פורסם

אם יש לך במולטימדיה ברכב שיקוף נייד ומסכים במושב אחורי מציגים את מה שיש בה אז זה יכול להיות פתרון. אם הכוונה לשקף נייד למסך עצמו לדוגמה עבור youtube לא נראה לי

• תוכן חדש...