Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמצנות

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, Mr.Hybrid כתב:

עכשיו עולה לי סיטואציה:

היא בחורה נצלנית שגררה אותו לדייט כדי שישלם עליה ארוחת צהריים,

הוא קיבל קריזה ולא הסכים לשלם.

במנטליות התל אביבית אני לא אתפלא אם יש כזו תופעה אצל נשים.

יש יש… שמעתי סיפורים כאלה ממקור ראשון (בחורות שסיפרו שחברות שלהן עושות את זה) ודי בטוח שגם חוויתי כמה כאלה בעצמי

• מבאס 1
  • תגובות 564
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

יש יותר מידי אופציות בשביל לעבור אחת אחת ולחפש סיבות למה לתת צ׳אנס.

אם זה לא זה אפילו קצת,אז נקסט.

זו גישה אחת ואני יכול להגיד לך שמהסביבה הקרובה אליי אני לא ממש רואה שזה עובד למישהו.

לעומת זאת, לנסות להכיר מישהי ולא לפסול על כל דבר, נראה שעובד להרבה.

אגב, למרות הגיל שלי (שכמה שזכור לי לא רחוק משלך), אני יותר מתחבר לרעיון של להכיר את האדם שמולי ולא למקבל או לפסול על כל דבר.

וקרא לזה איך שאתה רוצה, אשת החלומות ב-100% כנראה לא קיימת.

אנשים לא אוהבים לקרוא לזה פשרות, אבל יש דברים שכל אחד יכול לחיות איתם ויש קווים אדומים בסוף.

וכן, אני לא חושב שצריך להתפשר על כל דבר.

אם אתה מכיר באפליקציות אז זה נראה שיש מבחר מטורף על הנייר, בפועל לא כולן ירצו אותך, כמו שאתה לא רוצה את כולן ולרוב יש להן יותר פניות ותגובות לעומת מה שיהיה לגבר.

יש אשלייה שיש מבחר, אבל מרוב האשלייה הזו באמת קל לפסול על כל דבר.

אני רואה בחורות בגיל שלי "מחפשות" ככה ופוסלות על כל דבר, ככה זה כשיש לך מלא לייקים ומלא פניות, אפשר לסנן על כל שטות וככה לא מוצאים כלום לדעתי.

אם אני אחפש ככה כנראה שאהיה רווק גם בגיל 32-33.

אם אני אפעיל קצת היגיון, יש מצב שבגיל 30-31 כבר אהיה ממוסד.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם זה מה שאתה רוצה אז תפדאל, ברכה והצלחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

חטפתם את השרשור בנושא קמצנים (דרך אגב השרשור הזה priceless...) והפכתם אותו לשרשור דייטים.

תחזירו את הקמצנים. 

אני פעם כשהייתי בן 10 או 11 הייתי כל כך קמצן שביקשתי מחבר חצי שקל על זה שצילמתי לו דף.

עד היום אני זוכר את המבט על הפרצוף של אמא שלו ששמעה אותי אומר לו "זה עלה לי חצי שקל הדף הזה"

עריכה אחרונה על ידי train
  • מצחיק 5
פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, vadim6385 כתב:

לי קרה פעם שיצאתי עם בחורה, והיא התעקשה לשלם בעצמה 😎

קרה לי גם בדייט ראשון עם מישהי.

על חשבון של 450 שקל בסוהו בראשל"צ הבחורה איימה עלי שאם אני מוציא שקל ממני היא הולכת.

הייתי דיי בשוק האמת, ביקשתי אפילו לשלם לפחות את הטיפ, לא הסכימה. זה מקרה חריג לגמרי ונדיר כי במקרים שלי בדייטים נתקלתי בבחורות שבכל פעם שצריך לשלם הן "צריכות" לשירותים, וחוזרות אחרי רבע שעה.

אני בד"כ בדייט ראשון שני לא נותן להן לשלם, אבל לפחות תציעי יא בונקר.

אגב בענייני קמצנות.

אנחנו חבר'ה של כמה זוגות וכמה רווקים כמוני.

יושבים מדי פעם בתל אביב או במסעדות ביחד ככה.

יש זוג שתמיד, אבל תמיד יושב ומחשב כל שקל במה הם הזמינו מה הם שתו וכמה שקלים במדוייק הם צריכים לשים בארוחה.

עכשיו בגלל שאנחנו חברים וותיקים אנחנו בכללי לא מתחשבנים על זה, וכולם מתחלקים שווה בשווה (לא אם שתית רק בקבוק קולה אבל עם ארוחה וכו' אנחנו כבר מתחלקים ביחד).

והם אף פעם לא. תמיד זה "אני שתיתי רק ספרייט אחד, קבב אחד, המבורגר אחד, וויסקי אחד" וזה.

ומדובר בזוג מהנדסים שמרוויח ביחד איזה 55000 בחודש בקירוב ואני לא צוחק. מאז אנחנו כמעט לא קוראים להם

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 20 דקות, liav12 כתב:

והם אף פעם לא. תמיד זה "אני שתיתי רק ספרייט אחד, קבב אחד, המבורגר אחד, וויסקי אחד" וזה.

ומדובר בזוג מהנדסים שמרוויח ביחד איזה 55000 בחודש בקירוב ואני לא צוחק.

זה כל כך חריג בעיניי. עדיף כבר לא לצאת. למה לצאת ולהתחשבן על חודו של קבב? מה זה נותן בכלל?

בהמשך ענית בדיוק מה התוצאה. מפסיקים לקרוא לך. פשוט גרוע.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

דוגמא נגדית - כמה פעמים יצאתי עם חברים לפאב, הם אגרו חשבון של יותר מאלף שקל, אני שתיתי בקבוק קולה וזהו (לא הייתי שותה אלכוהול אז כלל).

למה שאתחלק איתם שווה בשווה?

אז התוצאה היא שהפסיקו להזמין אותי לצאת איתם, אבל לא ממש התבאסתי, כי גם לי לא היה כיף גדול להיות שם על תקן נהג תורן ולספור שניות עד שיועילו בטובם להרים את התחת ולעוף הביתה כבר.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה לגבי משהו שהוזכר פה בשרשור-

לא הבנתי את החסכנים שמכבים אורות, מה בדיוק זה חוסך? חשמל מהאלטרנטור?

אני עם אורות תמיד (יום לילה קיץ חורף), ב10 שנים החלפתי נורה אחת (30 שקל), וגם מצבר החזיק שש וחצי שנים (ועוד סוחב מערכת עם שני מגברים שישה ערוצים כל אחד, פרוססור וכולי)

אז מה בדיוק זה חוסך?

פורסם

זה לא דוגמא נגדית אם זה לא מגיע מאותו הדומיין. לא דיברתי על קיצוניות בה ההשתתפות של יחיד/זוג בתשלום הוא בכמה סדרי גודל קטן יותר מהסכום הכולל (למשל במקרה שלך 1.5%, כולל טיפ). ברור שבמקרה כזה אין בכלל מה לדבר על חלוקה שווה. אבל אם הפער הוא אחוזים בודדים בחלוקה, אני לא רואה טעם בהתחשבנות הזו.

בנוסף, אם היית תמיד (?) נהג תורן אזי או שהם ניצלו אותך (ואז הם לא חברים טובים במיוחד) או שזה היה מבחירה. אם זה מבחירה ואף פעם אף אחד לא הציע להיות הנהג תורן כדי שאתה תוכל לשתות אזי גם במקרה זה הם לא חברים טובים במיוחד. מכיוון שבשני המקרים אפשר להסיק בביטחון מסויים שהם לא חברים דה בסט. לא נשמע שהפסדת הרבה (כמובן שזרקתי פה הנחות מרחיקות לכת).

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

לי פשוט מציק שהאורות דלוקים שלא לצורך, כמו שאני לא נוסע עם מזגן וחלונות פתוחים.

לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

אפשר להסיק בביטחון מסויים שהם לא חברים דה בסט. לא נשמע שהפסדת הרבה

הם אכן לא היו חברים דה בסט, וניתקתי איתם קשר מזמן

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

לי פשוט מציק שהאורות דלוקים שלא לצורך, כמו שאני לא נוסע עם מזגן וחלונות פתוחים.

כשאתה נוסע עם אורות דולקים גם הולכי רגל וגם רכבים אחרים רואים אותך הרבה יותר טוב (תנסה פעם להסתכל במראה אחורה תו"כ נהיגה ולהשוות בין רכב שנוהג מאחוריך בלי אורות ורכב שנוהג עם. באור יום כמובן). אז אמנם ברכבים חדשים כבר הכניסו תאורה נוספת שדולקת גם באור יום, אבל "שלא לצורך" זה בטוח לא.

לפני שעה, liav12 כתב:

על חשבון של 450 שקל בסוהו בראשל"צ הבחורה איימה עלי שאם אני מוציא שקל ממני היא הולכת.

הייתי דיי בשוק האמת, ביקשתי אפילו לשלם לפחות את הטיפ, לא הסכימה. זה מקרה חריג לגמרי ונדיר כי במקרים שלי בדייטים נתקלתי בבחורות שבכל פעם שצריך לשלם הן "צריכות" לשירותים, וחוזרות אחרי רבע שעה.

אני בד"כ בדייט ראשון שני לא נותן להן לשלם, אבל לפחות תציעי יא בונקר.

איך/למה לעזאזל מגיעים לחשבון של 450 ש"ח בדייט ראשון. אתה חבר של טרנספורטר?

לפני שעה, liav12 כתב:

אגב בענייני קמצנות.

יש זוג שתמיד, אבל תמיד יושב ומחשב כל שקל במה הם הזמינו מה הם שתו וכמה שקלים במדוייק הם צריכים לשים בארוחה.

עכשיו בגלל שאנחנו חברים וותיקים אנחנו בכללי לא מתחשבנים על זה, וכולם מתחלקים שווה בשווה (לא אם שתית רק בקבוק קולה אבל עם ארוחה וכו' אנחנו כבר מתחלקים ביחד).

ומדובר בזוג מהנדסים שמרוויח ביחד איזה 55000 בחודש בקירוב ואני לא צוחק. מאז אנחנו כמעט לא קוראים להם

אני אתקוף את זה מכיוון אחר - למה שלא כל אחד ישלם על מה שהזמין וזהו? מה הבעיה בזה? למה להיכנס לפינות האלה שכולם משלמים אותו סכום? זה הרי לא חוסך כלום (תרתי משמע) ורק גורם לבעיות הנ"ל

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם
לפני 11 דקות, Blaz00r כתב:

איך/למה לעזאזל מגיעים לחשבון של 450 ש"ח בדייט ראשון. אתה חבר של טרנספורטר?

האמת שאני גם לא הבנתי, אבל מדובר במסעדה יקרה יחסית, כל מנה שם זה סביב ה 90-80 תוסיף שתייה קינוח ואיזה כוס יין 2 והופ. במובן של מסעדות היום זה לא כזה מפתיע.

היא רצתה את המסעדה הזו, אני פחות כי לדעתי זה לא התאים לדייט ראשון (אני אמנם מכיר אותה הרבה מלפני אבל עדיין) אבל זרמתי, לא התעקשתי.

אישית העדפתי פאב בכיף לשבת על בירה / שתיים בכיף ואז זרימה הביתה או לאן שלא יהיה.

לפני 11 דקות, Blaz00r כתב:

אני אתקוף את זה מכיוון אחר - למה שלא כל אחד ישלם על מה שהזמין וזהו? מה הבעיה בזה? למה להיכנס לפינות האלה שכולם משלמים אותו סכום? זה הרי לא חוסך כלום (תרתי משמע) ורק גורם לבעיות הנ"ל

זה בדיוק מה שאמרתי, הם זוג כזה. לא סתם אנחנו קוראים להם דן חסכן.

דווקא החברים האחרים שמרוויחים פחות וגרים במקומות פי 2 יותר יקרים מאיפה שאלו גרים - מוציאים כפליים ולא מתחשבנים.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני שעתיים, liav12 כתב:

על חשבון של 450 שקל בסוהו בראשל"צ 

450 שקל דייט?

דוגמנית צמרת? מה נסגר...

לפני שעתיים, liav12 כתב:

אגב בענייני קמצנות.

ככה קונים בית.

וגם אין לך חברים אז לא צריך לארח,דאבל חיסכון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, liav12 כתב:

אני אמנם מכיר אותה הרבה מלפני אבל עדיין

אה, זה היה הפרט החסר

אבל עדיין סכום מופרך לכל הדיעות לדייט ראשון (לפחות היה שני??)

לפני 45 דקות, liav12 כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי, הם זוג כזה. לא סתם אנחנו קוראים להם דן חסכן.

לא לא, אני מתכוון הפוך - למה לחלק הכל שווה בשווה (שזה משהו שיכול להתאים נניח כשמארגנים על האש - צריך לקנות המון דברים ממקומות שונים וכו'), ולא פשוט שכל אחד ישלם *על מה שהוא הזמין* (שזה... בדיוק מה שהחברים האלה עושים)? לוקחים את החשבון, עושים חישוב, מוסיפים טיפ, ושלום על ישראל. יוריד מכבודו של מישהו?

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • תוכן חדש...