Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמצנות

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתקמצנים לשלם אז מתפלחים או קונים כרטיס של 110 ין של תחנה אחת ונוסעים

שעתיים. גם קמצנות וגם נבזות.

• תגובות 564
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 4.7.2021 בשעה 08:17, netanel1014 כתב:

... הוא ממלא מים ברדיאטור בעבודה - מניע ומיד נוסע לבית.עד שהוא מגיע אין מים. ככה שנה!!! 

ללא ספק, השכן עלה לראש המצעד פה.

כבוד לסוזוקי, אני לא מכיר הרבה מכוניות שהיו שורדות ככה חודש, שלא לדבר על שנה. איזו שרידות....

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, yossy כתב:

בתחנה (דיי נידחת )בטוקיו ששם התגוררתי הייתי מגיע בשעת ליל מאוחרת לא היו כרטיסנים והיפנים (הישרים) היו מניחים את הכרטיסים על הדלפק הריק או לחלופין מניחים כסף נסיעה על הדלפק הלא מאויש. הישראלים או הזרים היו פשוט עוברים דרך הגדר שגובהה אולי 20 ס"מ וככה יוצאים בלי לשלם.

מה, אין להם מכונות אוטומטיות שצריך להכניס בהן כרטיס כדי לצאת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

יכול להיות שהיתה, אבל היה גם דלפק קטן שהנוסעים היו מניחים את הכרטיסים או את הכסף. (AKIGAWA STATION) אבל מי שרצה לצאת בלי לשלם היה צריך פשוט לדלג על גדר נמוכה מאד.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

לישראלים ביפן היו שיטות, קניית כרטיס ילד במכונה 50%, יציאה מהירה במעבר ללא שער (לנכים) והכי מתוחכם: קנו מנוי חודשי / שנתי ליעד רחוק, אבל קנו שני מינויים: 1 - לתחנה מספר 1-2 והשני לתחנה 50-51, כאילו נכנסו בבאר שבע לתחנה אחת עם המנוי הראשון, אבל יצאו בקרית שמונה עם המנוי השני.

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אלה הישראלים שהכרתי ביפן, ולא - אין פקחים בסאבווי. בכלל אין.

פורסם

אודה ולא אבוש, מכרה שלי ככל הנראה נופלת בקטגוריה הזו - היא תחשוב מלאנתלפים פעם לפני שתוציא שקל מהארנק (ליטראלי שקל, I kid you not), זו*ת קופונים מהרמות הגבוהות ביותר, מנסה כל הזמן לשדל אותי, מכרים אחרים ובני משפוחע להתקין אפליקציות קיקיוניות בכדי שתוכל לנצל את ה perks שניתנים במועד ההרשמה, לסופרים גדולים ומוכרים היא לא תכנס בחיים, רק לחנויות שמציגות סיילים וכמובן.. קופונים. השיא מבחינתי הוא שהיא מתגאה בכך ששישיית מים שרכשה מלפני חודש~ ב 12 שקלים, היא ממלאת מחדש בקולר של מכון הכושר שלה או בתמי4 אצל ההורים שלה לכשמבקרת אותם בסופ"שים. גיליתי את זה כשבאתי לשתות מאחד מהם ומאוד היה קשה להתעלם מהריח שבפיה.

אותי זה מרשים, כי אני ההיפך הגמור מהתנהלות שכזו. מצד שני, עבורי כל 10 בחודש מוגדר כ"יום הדין" בבנק, בעוד אצלה אין את הדאגות האלו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, ALÞћÃ כתב:

אותי זה מרשים, כי אני ההיפך הגמור מהתנהלות שכזו. מצד שני, עבורי כל 10 בחודש מוגדר כ"יום הדין" בבנק, בעוד אצלה אין את הדאגות האלו.

גם אצלי אין את הדאגות האלה אחרי שלמדתי להחזיק את עצמי מלקנות שטויות. מצליח לחסוך בסוף החודש אפילו.

אני משתדל לאמץ לעצמי סגנון חיים מינימליסטי - שיהיה את מה שצריך לחיים בצורה נוחה, ולא יותר מזה. לא רודף קופונים, אבל גם משתדל שלא ליפול לקניות אימפולסיביות.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלי זה מאוד פשוט 

כול מה שאני מגדיר אותו כ-"דבר בסכום כסף קטן" - לא אכפת לי. אני קונה במקום הראשון שאני רואה, או מקסימום אם זה אונליין, לא משקיע בזה יותר מ-5 דקות. 

בדברים יקרים יותר, כן, אני אשקיע יותר בלנסות למצוא את הדיל המשתלם/זול יותר. 

זה תמיד הורג אותי אנשים שמתחילים להשוות ולהסתכל אם הקוטג' של טרה יותר זול ב-70 אגורות מאשר הקוטג' של תנובה. באיזה אופן זה פאקינג ישפיע עליכם על החיים??? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

זה אותם אנשים שיקנו פחית קולה ב-9 ש"ח בשביל שלוק וחצי,

אבל אפליקציה שעולה 3.5 ש"ח זו גניבה.

• אהבתי 4

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

יש קמצנות ויש חסכנות, ואלה תכונות שונות לגמרי.

פורסם

ברור, הוא מבחינתו מתנהל נכון כלכלית, ועזוב שבמקום נעליים ב400 שקל שיחזיקו שנתיים-שלוש, הוא יקנה נעליים ב100 שיחזיקו פחות מחצי שנה, פלוס יקבל מהם כאבי רגליים וגב, אבל הוא חסך.

פורסם

נסיון החיים שלי מלמד שהחיים יכולים להיות קצרים, אני בזבזן אבל יודע מה הלימיט שלי, מעולם לא הייתי חייב כלום לאף אחד, לא לבנקים ולא לחברים. כל אחד יחיה איך שבא לו, אני לא אוהב את העסקים שעושקים את הצרכנים (כמו בתי המלון באילת עכשיו) ולא אתן להם את כספי, עשיתי ייבוא אישי של רכב שחסך לי לא מעט, בקיצור החיים קצרים, ומי שכתב שיש לו חברה קמצנית - לי זה מדליק מנורה אדומה מאוד, אבל זה אני

• תוכן חדש...