Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות מודל 2018, אנחנו צריכים בגאז׳ שיספיק לעגלה עם אמבטיה ושיהיה מספיק חסכוני לנסועה של 20k בשנה. מצפים להחזיק את הרכב 5 שנים לפחות (עד הילד השלישי). הונדה ג׳אז אין למצוא.

א. ענייני גיר - מה עלות החלפת מצמדים ומוח?

ב. לרכב יש מחלות אחרות?

ג. אלטרנטיבות? תקציב 50k-60k.

תודה!

פורסם

תא מטען יהיה נוחה לעגלה, אך מאחור הרכב לא מרווח במיוחד.

בעיר מרגי נוקשה אך מחוץ לעיר וחסכוני.

לחלק המזגן חלש, לי  המזגן בסדר גם בימים חמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק אם כסא הבטיחות נכנס מאחורי כסא הנהג כאשר אתה נוהג - הרכב יחסית צפוף במושב האחורי (אני גבוה ומאחרי אף אחד כמעט לא יכול לשבת כולל ילד בכסא שהרגליים שלא כל הזמן נכנסו לי בגב).

פורסם

האמת לא חסר:
סיוויק 5 דלתות - אמינה וחסכונית

מפיג'ו 308 ואחותה הC4 תשאר עם עודף רק שים לב שהרכב עבר החלפת רצועת תזמון (ריקול) בזמן.

קיה סיד - 5 גם אמינה ונוחה (שם צריך לתת דגש בבדיקה על הקלאצ'ים של הגיר).

מאזדה 3 (5 דלתות לצורך נוחות הכנסת עגלה) אמינה להפליא.

סובארו אימפרזה וקורולה - גם אמינות (הטויוטה גם חסכונית יחסית).

פורסם

יש לי נסיון בנהיגה על הקליאו 1.5 טורבו-דיזל סטיישן מהעבודה, אישית לא סובל את הרכב, אופי הפעולה של הגיר מעצבן מאוד בתוך העיר וידוע שיש בו בלאי מואץ של המצמדים (אולם לא מכיר מחירים), המנוע אכן חזק וסוחב בסדר גמור בתוך העיר.

מבחינה ארגונומית המצב לא טוב, הכיסא קטן וקשיח, מרחב הנהג מרגיש צפוף ואין אפילו משענת יד, דבר בסיסי ביותר, אולם אני חושב שזה תלוי בדגם ורמת גימור.

וכן, למזגן לוקח כמה דקות להתחיל לעבוד כמו שצריך וזה מבאס בימים חמים.

פורסם

אם אתה מחפש סטיישן אני מאוד ממליץ על פיג'ו 308 sw. 

אני קניתי לפני כחצי שנה אחת ומאוד מרוצה. הרכב מאוד נוח, מרווח, צריכת דלק טובה וגם מגיב טוב בנהיגה (הגה ומנוע). הבאגז ענק ויהיה מקום להכל גם עם 3 ילדים בלי בעיה. כמובן לבדוק האם עשו את הרמקול והחליפו את הרצועה. 

• תוכן חדש...