Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 2008 שנת 2018 פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני רציתי לרכוש פגו 2008 שנת 2018 מחברת ליסינג .

כולם הזהירו אותי מאמינות הרכב ושהוא טוב לשנתיים ואחר כך מתחילות בעיות והתעסקות עם מוסכים .

האם זה נכון? האם כדאי לרכוש או לא?

פורסם

מי זה כולם? אנשים שהיה בבעלותם רכב כזה? אולי רכב אחר של פיזו עם מנוע זהה? או אנשים שחיים לפי סטיגמות עתיקות שפיזו וסיטרואן זה תקלות חשמל והתחממות?

ה2008 מכנית זהה ל208 ולשאר הרכבים של פיזו סיטרואן עם המנוע 1.2 טורבו שמ2017 אין בו את בעיית הרצועה המתפוררת.

סה"כ האמינות די טובה ואם מצאת רכב עם ק"מ סביר ובעיקר שטופל בזמן וכנדרש אתה יכול להיות רגוע בנושא האמינות.

• רעיון טוב! 1

פורסם

הבעיה "שכולם" עדיין חיים עם הסטיגמות הישנות ויש להם טראומה מהצרפתיות הישנות,

הצרפתיות החדשות הם סיפור אחר לגמרי, מערכות חשמל ורכיבים דומים לרוב היצרנים האחרים, אם זה גיר יפני, ולפעמים אפילו מנוע, רכיבים שמיוצרים ע"י חברות צד שלישי אם זה מסין/יפן/טורקיה או כל מיקום אחר בעולם, שמוכרות את אותם הרכיבים גם לטויוטה/מיצובישי וכו.., גם רואים זאת בשטח, היום רכבים צרפתיים אמינים מאוד, הניסיון שלי היה מר עם רכב צרפתי אחד שכנראה כלל פגם ייצור, אך לא היה מדובר על בעיות משביתות אפילו לא בעיות חשמל/מנוע,

ושאר הרכבים הצרפתיים שיש לנו, חלקם איתנו כבר 4 שנים ולא ראו מוסך מעבר לטיפולים שוטפים, בעצם פעם אחת בתחילת הדרך כאשר המסך הפסיק לעבוד וטופל במסגרת אחריות, ותסכים איתי שזה יכול לקרות לכל יצרן, לך תדע מאיפה הגיע המסך הזה בכלל.

כאשר מכרתי את ה208 שהיתה לי, הקונה עבר דרך מוסכניק מבוגר ומנוסה ושאל אותו אם יוכל לבדוק את הטיימינג, בגלל הרצועה המתפוררת למרות שאמרתי לו שהחלפתי ויש לי קבלות, המסכניק אמר והתעקש אפילו התעצבן שהוא בטוח שאנחנו לא מבינים כולם ומדברים שטויות שברכב הזה יש שרשרת בעייתית מאוד ולא רצועת טיימינג , אז איך אפשר בכלל להסביר לבן אדם כזה שזה לא הצרפתיה שטפל בה לפני 10 שנים 🤔

פורסם

אין היום רכב לשנתיים ובטח שלא הצרפתיות.

למעט הרצועה הבעייתית, שאצלך אמורה להיות מהסוג החדש ( אפשר לבדוק ריקול דרך האתר של לובינסקי) אין משהו חריג.

מנוע הפיורטק מוצלח וכך גם התיבה, בעיות חשמל לא צריכות להיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...