Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני בתהליכים של פתיחת חנות דיגיטלית למכירת מוצרים ועיקר הפעילות הכלכלית היא דולרית (גבייה מלקוחות, תשלום לספקים, מימון קמפיינים, תשלומים כאלו ואחרים). 

לכן, מתוך שיקולי חסכון, אני מעוניין בחשבון דולרי שבו רק אם ארצה אוכל "למשוך" ולהמיר את הדולר לשקלים (לדוג': משכורת, תשלום לרואה חשבון וכו'). 

לפני שאני דוהר לבנקים השונים וכנראה אתקל גם בעמלות שונות ומוזרות, רציתי לשאול אולי מישהו כאן מכיר בנק / שירות פיננסי למה שאני מחפש? 

אני בעל אזרחות אירופאית (מעבר להישראלי הקיים) ואפילו סטודנט במידה וזה עוזר.

חשוב לי שיהיה אשראי עם מסגרת, ואין חובה שיהיה חשבון עסקי (אני יכול להעביר את החשבון הפרטי שלי).

תודה רבה לעוזרים ולמגיבים, חג שמח!

פורסם

הפתרון היחיד שצץ לי לראש בתור תושב ישראל הוא Payoneer אבל למיטב ידיעתי לא תקבל שם מסגרת אשראי אבל כן תקבל כרטיס בנקאי דביט, כן תוכל לנהל חשבון בדולרים ויהיה לך IBAN אמריקאי ככה שמבחינת כל מיני שירותים או ספקים בארה"ב יש לך חשבון אמריקאי.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
לפני 11 שעות, MarcNL כתב:

הפתרון היחיד שצץ לי לראש בתור תושב ישראל הוא Payoneer אבל למיטב ידיעתי לא תקבל שם מסגרת אשראי אבל כן תקבל כרטיס בנקאי דביט, כן תוכל לנהל חשבון בדולרים ויהיה לך IBAN אמריקאי ככה שמבחינת כל מיני שירותים או ספקים בארה"ב יש לך חשבון אמריקאי.

שיהיה בהצלחה!

קודם כל תודה רבה, אני אבדוק את החברה. 

יש לי גם דרכון אירופאי והספקים שלי הם בסין (אם כי אני יכול גם לשלם בשקל למרות שאני מעדיף להשאיר את הדולר מבלי להמיר אותו.)

אשמח לעוד הצעות :)

פורסם

?n26

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה הולך להיות אתר שלך או חנות בתוך אתר אמריקאי? 

בעיקרון Payoneer זה הפתרון היום, הם ישראלים, תתקשר ותקבל הסברים. אתה יכול להוציא כרטיס אשראי שלהם ולהשתמש בו כמו כל כרטיס אשראי.

פעם זה היה פייפל, היו משאירים שם את הכסף עד השימוש הבא אבל הם התדרדרו.

בנקים פה אני לא חושב שיתנו לך לעבוד בדולרים בצורה נוחה

אייל

פורסם

אשראי עסקי חוץ בנקאי - שכח מזה...  גם דרך הבנק, הם ירצו בטחונות 1:1.

במילים אחרות, עדיף לך לקחת הלוואה אישית דרך גוף פיננסי כלשהו (לא הצ'יינג' ברחוב...) ולהכניס לחברה את הכסף בתור הלוואת בעלים.

פלטפורמה למסחר - www.wise.com - אני משתמש בהם כבר שנים לשלם משכורות לקבלנים בחו"ל ולמשוך כסף בשקלים לישראל.  מומלץ מאוד.

No worries 8)

פורסם
לפני 23 שעות, DareDevil כתב:

?n26

אני מאמין שכדי שיהיה חשבון בN26 צריך שתהיה תושבות באחת ממדינות האיחוד (למיטב ידיעתי, לפחות זה היה נכון עד לפני שנה-שנתיים), משמע דרכון לבד לא מספיק, צריך כתובת + הוכחת מגורים ביבשת.

בנוסף אין קו אשראי.

פורסם
לפני 21 שעות, LotusElise כתב:

זה הולך להיות אתר שלך או חנות בתוך אתר אמריקאי? 

בעיקרון Payoneer זה הפתרון היום, הם ישראלים, תתקשר ותקבל הסברים. אתה יכול להוציא כרטיס אשראי שלהם ולהשתמש בו כמו כל כרטיס אשראי.

פעם זה היה פייפל, היו משאירים שם את הכסף עד השימוש הבא אבל הם התדרדרו.

בנקים פה אני לא חושב שיתנו לך לעבוד בדולרים בצורה נוחה

אני משתמש בפלטפורמת Shopify , אם כי אני לא רואה קשר בין אם זה אתר שלי או דרך הפלטפורמה שלהם.

בכל מקרה, אני אברר מול Payoneer בצאת החג.

לפני 18 שעות, tzahico כתב:

אשראי עסקי חוץ בנקאי - שכח מזה...  גם דרך הבנק, הם ירצו בטחונות 1:1.

במילים אחרות, עדיף לך לקחת הלוואה אישית דרך גוף פיננסי כלשהו (לא הצ'יינג' ברחוב...) ולהכניס לחברה את הכסף בתור הלוואת בעלים.

פלטפורמה למסחר - www.wise.com - אני משתמש בהם כבר שנים לשלם משכורות לקבלנים בחו"ל ולמשוך כסף בשקלים לישראל.  מומלץ מאוד.

כשאני חושב על זה, אני לא צריך אשראי כי אני משלם cash upfront לסחורה . בנוסף אני לא מעוניין כרגע במינוף אשראי או להשתמש בשוטף + X .

לגבי Wise , זוהי פלטפורמה להעברת כספים, היא מציעה גם בנקאות? 

מה שאני מעוניין זה פשוט הדולרים שאני גובה באתר להשאיר כדולר מבלי לבצע המרות בדרך לחשבון בנק.

פורסם
לפני שעתיים, _DownLoaD_ כתב:

אני לא רואה קשר בין אם זה אתר שלי או דרך הפלטפורמה שלהם.

מתחבר יופי לכל הפלטפורמות. זה חשבון בנק אמריקאי, אתה יכול להעביר כסף לחשבון שלך בארץ שצריך או יש להם כרטיס אשראי שאתה יכול להשתמש בו

אייל

פורסם
לפני 5 שעות, _DownLoaD_ כתב:

לגבי Wise , זוהי פלטפורמה להעברת כספים, היא מציעה גם בנקאות? 

מה שאני מעוניין זה פשוט הדולרים שאני גובה באתר להשאיר כדולר מבלי לבצע המרות בדרך לחשבון בנק.

כן, אתה יכול להשאיר שם את כספך בשלל מטבעות, וברגע שאתה מוכן לשלם לספקים או למשוך לחשבונך בכמעט כל מקום בעולם, כולל ישראל.  בנוסף אתה מקבל מהם כרטיס דביט (אישי, לא לחברה).

No worries 8)

• תוכן חדש...