Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון עם מזגן נייד , אני רוצה לחמם/לקרר מרפסת מקורה .

מזגן עיליי לא אופציה .

תודה מראש . 

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ליחידה אחת עם צינור שמוציא את האוויר החם לחלון.
מניסיון יש לדבר הזה חיסרון אחד גדול - הרעש הבלתי ניסבל.
אי אפשר לשבת עם הדבר הזה באותו חדר, ולא מתרגלים לרעש עם הזמן, זה רק נעשה יותר מפריע.
בעבר היו כאלה עם יחידה חיצונית (החלק הרועש) שהיית תולה בחוץ על החלון, לא יודע אם עוד יש כאלה.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם (נערך)

היי,

לא מסכים עם החבר שמעליי בנוגע לרעש.

כן, יש רעש, אבל הוא סביר לחלוטין (בעיקר אם מדובר במרפסת עם ויטרינה גדולה) ולגמרי מתרגלים אליו.

המזגן הזה שימש אותי נאמנה במשך שנתיים וחצי (ועדיין עובד כמובן): https://www.electra-air.co.il/237602.html.

מקרר מעולה (מחמם פחות טוב מאשר מקרר) ועשוי לתת מענה טוב למקום בעייתי למזגן עילי קלאסי.

עלה לי אז 2200 באל"מ, אני בטוח שהיום אפשר למצוא בזול יותר. 

אופיר 

עריכה אחרונה על ידי ofir1000
פורסם

כששאלתי בחנות בזמנו על הרעש התחמקו ודיברו בדציבלים, אחר כך הבנתי למה...
האלקטרה הזה מתפאר במודעה שהוא בעל פעולה מושקטת, אז אולי הוא שקט יותר ממה שהיה לי.
הרעש זה מרכיב קריטי במוצר הזה, ממליץ בחום לבקש לשמוע בחנות איך הוא נישמע, ולהביא בחשבון שבניגוד לחנות הרועשת, בחדר שקט בבית כשאתה מנסה ללמור או לראות טלוויזיה הרעש יותר בולט.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

חפש את הדגם הזה:

https://www.traklin.co.il/מוצרי_מיזוג_וחימום_לבית/מזגנים/מזגן_נייד_טורנדו_tornado_to_go_14?gclid=Cj0KCQjwo-aCBhC-ARIsAAkNQivhMwZyzmN4m4qxM1OC6LehOzP3eb8AIRxQI-2nYWnf6ADF4luZw8kaAoMmEALw_wcB

הוא מגיע בשלל שמות (מולר, טורנדו וכד') ויש לעיתים מבצעי כאסח ברשתות המזון (!!) והחשמל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...