Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, יצא לי לטעות מה ההבדל שבין רכב לצורך העניין עם מנוע 3500 סמ״ק , ללא טורבו, לבין רכב עם מנוע 2000 סמ״ק מוגדש טורבו.

ללא קשר לדגם/חברה ספיצפית , לרוב הנתון היבש של כוח סוס יהיה שווה בינהם , כאשר הקג״מ בדרך כלל יהיה קצת יותר גדול ברכב עם הטורבו.

כמובן שקשה להשוות בין רכבים היפוטטים ללא דגם וחברה ספיצפית, אבל סתם עניין אותי ההשוואה הזאת שכן איכשהו הנתון היבש דיי דומה בינהם.

איזה מבין המנועים יותר ״מומלץ״ לנהיגה ספורטיבית?

אז בכל זאת יהיו ההבדלים בין הרכבים ? ומה אתם הייתם מעדיפים? 

פורסם

מנוע מוגדש לרוב יהיה יותר מעניין לנהיגה ספורטיבית.

עכשיו בנוגע למה שאמרת מה ההבדלים יהיו בין מנוע 3500 סמק ל2000 טורבו

אז צריכת הדלק במנוע הרגיל תהיה יותר גבוהה מהמנוע טורבו.
המנוע הרגיל יחיה הכי טוב בסל"ד גבוה יחסית למנוע טורבו שחי טוב גם בסל"ד הנמוך.
במנוע אטמוספרי התגובה מדוושת הגז תהיה יותר מהירה משל הטורבו.
מנוע מוגדש טורבו הוא יותר בעייתי מבחינת אמינות לטווח הארוך יחסית למנוע רגיל.

אני אישית הייתי מעדיף מנוע אטמוספרי למרות החסרונות שלו.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

פורסם (נערך)
לפני כשעה, B3A כתב:

מנוע מוגדש לרוב יהיה יותר מעניין לנהיגה ספורטיבית.

מנוע אטמוספרי לא נופל ממנוע מוגדש בנהיגה ספורטיבית,ואפילו מתעלה עליו.מאחר ותגובת דוושת התאוצה שלו יותר מדויקת ולינארית.התאוצה תהיה מדודה באופן ישיר למהלך הדוושה.

לעומת רכב מוגדש שברוב המקרים יהיה דיליי(טורבו לאג)ואתה לא יכול להגיע לאותה רמת דיוק עם דוושת הגז,ולפעמים הבוסט של הגדישה יכול להגיע ברגע שלא תכננת ולא צפית אותו.

ומבחינת הסאונד למנוע אטמוספרי גדול יהיה רעש מדהים לעומת מנוע 2000 מוגדש.

עריכה אחרונה על ידי Itzik-b
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...