Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני מבקר אצל יוסי, אני שוב נהנה מהסדר, הנקיון, שפע המכשירים והכלים,

היצירתיות של יוסי והפדנטיות.

התמונה הזאת משקפת סדר ואסטתיות.

בברכה  -  רפי לין

אלפיין 2.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

המתנה גם ממני לצערי לא יכולתי להגיע עקב מצב משפחתי,

אוהבים אותך מאוד ומעריכים יוסי, אין אנשים הוגנים כמוך שעושים עבודה ברמה כזאת ששומרים על חו״ל בארץ ישראל.

אני הסתכלתי פתחתי אשכול ב-2019 שאני רוצה להתקין סאב מתחת למושב אמרו לי רק אצלך, הגעתי אלייך ב-2021 שזה היה חלום קטן להתקין אצלך, אומנם לא כל הרכב עבר התקנה אצלך אבל גם מה שנגעת יודעים שזה יוסי.

אוהבים ומעריכים ימלך תמשיך ככה :)

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • אהבתי 2

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

יוסי היקר והאלוף תמיד בחוד החנית
יצא לי לעבוד במשותף איתו על שני רכבים והיה תענוג איש יקר וחשוב לתחום

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

יוסי אלוף, ידיי זהב.
ולא רק בסאונד, הוא ריפד לי את דיפוני הדלתות ברכב לפני 13 שנה.
עד היום הם במצב חדש.
אומן.

עוד הזדמנות לומר תודה יוסי.

• אהבתי 1

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לפני שאתן את תגובתי האישית - קצת איאלץ לקלקל גם כעורך\מנהל - שקלתי אם זה סוג השרשורים שאאלץ להסיר אבל בסופו של דבר מדובר פה במחווה כנה ואמיתית של לקוח, חבר פורום - ולכן במקרה הזה אני בוחר להשאיר את השרשור הזה. 

וכן - עוד לפני שאני בכלל מדבר כאן על יוסי כבעל מקצוע אני אדבר עליו כחבר ששומר על קשר גם מאחורי הקלעים - משתף, מסביר וגם פה ושם שואל מה נשמע. 

הבן אדם הוא בן אדם פדנט, מובל מערכים ומוסר גבוהים! לא צריך לקבל ממנו את ה"מילה" שלו - אפשר פשוט לסמוך עליו בצורה עיוורת וזה נדיר! 

וכבעל מקצוע אנחנו מדברים כאן על אומן ואמן ברמה הכי גבוהה שיש. 

פרפקציוניסט בלתי מתפשר. 

מוכשר ובעל עין שמבינה גם את צרכי הבעלים וגם את הרכב.

הוא מקשיב ללקוחות שלו, מקיים את הדרישה במלואה ואם צריך גם מעבר. 

אין מה לאמר - יוסי ראוי לשבחים ואני רוצה להצטרף לקהל המברכים. 

• אהבתי 5

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - LANOSFORCE, כתבתה דברים יפים ונכונים. אלא שלא מדובר בלקוח אחד ! זאת הייתה יוזמה של מספר חברים, לצערינו 2 חברים לא הצליחו להגיע מסיבות אישיות.

זאת ועוד, כל העניין היה לשמור על גורם ההפתעה ליוסי !! אם היינו מפרסמים ראשית היו באים עוד עשרות לקוחות של יוסי .

שלישית אישית לך LANOSFORCE תודה שלא מחכתה את הפוסט בעריכה !! אין לנו כוונה לעשות פרסום, אלא נטו תודה ואהבה ליוסי אלפיין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...