Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיטואציה 3:

אתה 1.80 קירח.
אתה אינסטלטור מצליח, מקבל קריאה בשעה לא שעה לעבודה, ומחליט שלמרות שוואגיו כבר על הגריל - אפשר ללכת להרוויח כמה ג'ובות בקלות.
אתה נכנס לפרטנר המעשנת שלך, ונוסע.
מגיע לבית הלקוח, מחליף את הסיפון והצנרת שהולכת לכיור, ממציא סיפור, מגיע לבעלת הבית עם חשבונית על סך 650 שח.
"אוי לא, אין לי כסף מזומן כרגע, אולי יש דרך אחרת לשלם לך?" אומרת היא.

זה כבר ברמת ה greentext
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אז פותחים חשבון סליקה ומחברים קורא אשראי לסמארטפון.

אין לה כסף - שתלך לעבוד.

אני איש מקצוע, לא שחקן פורנו

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 2
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה השטויות האלה, אין כסף? סותם לה את הביוב בחזרה וחוזר הביתה לאכול את הוואגיו.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

חח הרגתם אותי

קיצר, הכוונה שלי , ואנסה לתמצת הפעם - 

שים את עצמך במרכז. תשקיע בעצמך, והכל כבר יגיע מעצמו.

יש משפט יפה באנגלית שאומר, בתרגום חצי אפוי שלי: לא משנה כמה אדם עשיר וחתיך, מה שבאמת משנה - מה הוא חושב על עצמו שהוא לבד.

לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

כמה כבר מתנהגים כמו בסיטואציה הראשונה? רוב האנשים יוצאים כדי להנות מהבילוי וגם אם הם יוצאים לחפש בנות, שזה חלק מהבילוי, זה בד"כ לא להביא כלה לאמא אלא יותר כדי להביא וזהו.

או שאתה לא הולך מספיק לפאבים, או שאתה לא שם לב לגברים סביבך בפאב.  ואין סיבה שתשים לב, כי אתה גבר.

אתה יודע מי כן שם לב כל עת למבטים הרעבים שלהם? הבנות .

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, TsachiE כתב:

״אני נמוך מדי לכן לא רוצות אותי״

״אני קירח לכן לא רוצות איתי״

״אני גר אצל ההורים לכן לא רוצות אותי״

״אין לי מקצוע מספיק נחשב לכן לא הולך לי״

״הישראליות קשות מדי, לכן לא הולך לי״ - יש אלטרנטיבה !

נסה להכיר מישהי ממדינות כמו אוקראינה/גיאורגיה/רוסיה או פילפינית דרך האינטרנט ותזמין אותה לבקר בארץ. תתרשמו אחד מהשני, אם יש קליק תתחיל בתהליך של פתיחת תיק חיים משותפים לשם קבלת אישור שהייה בארץ וגם אפשרות לעבוד מרשות ההגירה ואוכלוסין ולאחר 5 שנים היא אולי תקבל אזרחות ישראלית ואולי גם תשאר איתך <3  לאחר קבל תעודת זהות ישראלית.

תהליך ארוך ולא קל לשני הצדדים אבל בדרך כלל מבחינת דרישות האישה מהגבר שהיא מכירה נמוכות יותר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ואז היא תלמד את השפה, תגלה מי נגד מי ומה למה וכמה, ותעזוב אותך לטובת מישהו יותר מוצלח.

רעיון גרוע לדעתי.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

ואז היא תלמד את השפה, תגלה מי נגד מי ומה למה וכמה, ותעזוב אותך לטובת מישהו יותר מוצלח.

רעיון גרוע לדעתי.

אפשרות כזו אכן קיימת ובפועל נתקלתי בלא מעט מקרים.

בתקופת החיים המשותפים הזוג עובר ראיונות אחת לתקופה ובדיקה של כנות הקשר ביניהם. אם הקשר נותק והגבר מחליט לסגור את התיק ברשות ההגירה והאוכלוסין על בת הזוג שלא קיבלה מעמד קבוע בארץ לעזוב את מדינת ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, TsachiE כתב:

או שאתה לא הולך מספיק לפאבים, או שאתה לא שם לב לגברים סביבך בפאב.  ואין סיבה שתשים לב, כי אתה גבר.

אתה יודע מי כן שם לב כל עת למבטים הרעבים שלהם? הבנות .

הימים האלה כבר מאחורי אבל לא זכור לי שהייתי יוצא לפאבים עם חברים כדי לחפש כלה. היינו הולכים לפאב כדי לשתות בירה לאכול צ'יפס ולעשות שטויות.

חוץ מזה, מה זה מבטים רעבים? אתה רואה אישה יפה, אסור להסתכל? מה הבעיה בזה.

כשבנות מסתכלות עליך שאתה עובר זה לא מחמיא?

פורסם (נערך)

@מרק10

בחיאת זוםזום.. איזה כנות? אשה ממדינת עולם שלישי שעוברת לכאן עושה זו ממניעים ברורים. ואני ממש לא מאשים אותה שמנצלת הזדמנות לחיים במדינה טובה יותר לה ולילדיה העתידיים, אני מאשים את הsimp  שמביא אותה לפה וחי בלהלהלנד שהיא באה עקב אהבתה אליו.

@SlowRide

יש מבט, ויש מבט.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE
  • מצחיק 1

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם
לפני 11 דקות, מרק10 כתב:

אפשרות כזו אכן קיימת ובפועל נתקלתי בלא מעט מקרים.

בתקופת החיים המשותפים הזוג עובר ראיונות אחת לתקופה ובדיקה של כנות הקשר ביניהם. אם הקשר נותק והגבר מחליט לסגור את התיק ברשות ההגירה והאוכלוסין על בת הזוג שלא קיבלה מעמד קבוע בארץ לעזוב את מדינת ישראל.

אין כמו אהבת אמת.

• מצחיק 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמנם היום אילולא הייתי נשוי הייתי כנראה בוחר בשדכן מהעדה החרדית, אבל לפני 10 שנים פסלתי (לא שהיו לי יותר מדי הצעות גם ככה) נשים נמוכות מדי.

כשאתה 1.8 שזה לא גבוה כמו 1.9 אמנם, זה פשוט מוזר להיות עם מישהי פחות מ1.7, ובזמנו יצאתי עם 2 כאלה אבל לא הצלחתי לאכול את זה שהן נראות כמו ילדות קטנות לידי.

אז אפשר להבין נשים גבוהות שזה קשה להן לצאת עם מישהו נמוך

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, TsachiE כתב:

יש מבט, ויש מבט

בוא, זה כבר פרשנות תחושתית אישית מאד.

כמו שיש resting bitch face, יש אנשים שהפרצוף הרגיל שלהם נראה קצת קריפי. אתה לא יכול לבחור מי יסתכל עליך ומי לא.

כל עוד לא עושים כל מיני תנועות מגונות ביחד עם המבט, זה סתם קשקושים.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, TsachiE כתב:

@מרק10

בחיאת זוםזום.. איזה כנות? אשה ממדינת עולם שלישי שעוברת לכאן עושה זו ממניעים ברורים. ואני ממש לא מאשים אותה שמנצלת הזדמנות לחיים במדינה טובה יותר לה ולילדיה העתידיים, אני מאשים את הsimp  שמביא אותה לפה וחי בלהלהלנד שהיא באה עקב אהבתה אליו.

תשמ'ע, אתה תופתע לטובה מרמת האינטלגציה והשכלה הגבוהה של חלק ניכר מהנשים שמגיעות מהמדינות שציינתי ולפעמים גם נראות כמו דוגמניות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...