Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי לאחרונה את קניית הסופר השבועית שלי דרך שופרסל אונליין. לא ממש שמתי לב למחירים, אבל השירות הזה כן מספק נוחות (והאמת- אפילו הופתעתי לטובה מתאריכי פג תוקף של מוצרי החלב והירקות שהגיעו יפים).

מישהו יודע במקרה כמה גדולים הבדלי המחירים בסל הקניות בין הסופר השכונתי הממוצע לבין הזמנה אונליין?

לצורך העניין, אני לא קונה באושר-עד או סופרזול, את הקנייה השבועית שלי אני עושה ב "שופרסל שלי" שנחשב יקר (כי זה פשוט מתחת לבית, וזה הכי נוח).

כמה אני משלם יותר על שירות האונליין?

תודה!

פורסם

לא בהכרח משלם יותר, משום שהמחירים באתר של שופרסל הם מחירי "שופרסל דיל".

שופרסל באופן כללי אינם ידועים בסל זול במיוחד, ויכול להיות שתמצא בשירותי האונליין סל זול יותר ברמי לוי או ויקטורי לדוגמה.

אף על פי זה, אני באופן אישי עדיין מעדיף להשתמש בשירות של שופרסל ולשלם "כמה שקלים יותר" על הסל מאשר ברמי לוי וכו' משום שאני אוהב איך שהדברים מגיעים, האתר נוח יותר והמוצרים לרוב טריים יותר (מהניסיון שלי).

היה כאן ממש לא מזמן שרשור די גדול שעסק בדיוק היכן כדאי לרכוש אונליין ומאיזה סיבות, ממליץ לך לנסות למצוא אותו

• אהבתי 1
פורסם

ממש לא מחירי שופרסל דיל, יותר לכיוון שופרסל שלי.

ירקות ופירות יקר וגם  שאר הקפואים.

אם תבדוק טוב תראה שיש פרמיה על כל מוצר בין דיל לבין שלי.

גם המבצעים פחות טובים.

מה שכן, זה מגיע הבייתה בלי לבזבז שעה ואז לסחוב.

פורסם

בנוסף למחירים היותר יקרים לכל מוצר, יש גם דמי משלוח.

אם אני זוכר נכון, 30 ש"ח בקניה מתחת ל800 ש"ח ו 10 ש"ח מעל.

עדיין אנחנו מעדיפים את הנוחות והאיכות וקונים כל שבוע בשופרסל אונליין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא מבין את האנשים שקונים בשופרסל במקומות שיש אופציות אחרות.

הם הרי יותר יקרים מכולם.

כנס לאתר של רמו לוי ותראה איזה הבדלים במחיר

אייל

פורסם

...ואז תכנס לדף הפייסבוק של רמי לוי, ותראה איזה תלונות יש שם על השירות שלהם, ותחליט אם אתה רוצה לשלם כמה גרושים יותר, ואפילו לקבל את כל הסחורה שהזמנת.

IMG-20210221-WA0010.thumb.jpg.46b00de6d02396c1ec283987266a34ac.jpg

צילום משרשור אקראי מלפני שבוע.

בשבוע שעבר גם אני נפלתי (שוב) ב"זול".

אחרי שנעקצתי של-ידם כבר כמה פעמים לפני יותר משנה,  שעץכנעו או י שכדאי לתת להם הזדמנות נוספת, כי "הם התייעלו" ו"השתפרו".

אז הזמנתי.

חלק גדול לא הגיע.

על חלק ממה שלא הגיע גם שילמתי.

(נזק של כ100 שקל)

מנסים לפנות לשירות הלקוחות שלהם, כבר מיום אחרי הקניה (עבר יותר משבוע, אני מזכיר) ללא תשובה או תגובה מינימלית.

אז כרגיל - הזול עולה בסוף ביוקר.

והעצבים לא שווים את ה"חסכון" (שלא קיים במציאות).

גם שופרסל לא לגמרי צדיקים.

אבל כשמשהו מתפספס להם, הם מזכים מיד ללא ויכוחים, ועונים מיד בשירות הלקוחות.

וואלה, שווה לי את האקסטרה 150 שקל לקניה.

• רעיון טוב! 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני שנתיים התחלנו גם לעשות קניות אונליין.

לא נחזור אחורה לעולם.

כן עושים השלמות שבועיות של כמה דקות אבל זה בקטנה.

גם לנו נמאס לשלם בזול לרמי לוי, עוד כמה עשרות שקלים בשבוע ונהנים משירות מעולה אצל שופרסל

מעל 95% ממה שמזמינים מגיע.

על כל תקלה קטנה, מענה מהיר בפון וזיכוי מיידי.

מאוד ממליץ.

לשאלתך, מאמין שהמחיר שתשלם יהיה זול יותר משופרסל שלי שהוא יותר יקר משופרסל אונליין (שגם בו יש הרבה מבצעים טובים)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 17 שעות, LotusElise כתב:

הם הרי יותר יקרים מכולם.

כנס לאתר של רמו לוי ותראה איזה הבדלים במחיר

רמי לוי זול אבל עם מבחר כ״כ מצומצם. זה סופר של עניים. שופרסל זה האיזון הכי סביר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 17 שעות, LotusElise כתב:

הם הרי יותר יקרים מכולם.

אתה טועה, נסה לקנות אונליין בטיב טעם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מכיר מישהי שמזמינה ב-1000 שקל בשבוע באונליין בשופרסל, סל הקניה יקר באופן מורגש מרמי לוי, ועדיין בוחרת להזמין דרך שופרסל כי השירות וההתנהלות ברמה אחרת לגמרי. 

פורסם

הבעיה היחידה שלי עם שופרסל זה שעכשיו חסמו לי את האופציה להשתמש בתן ביס להזמנות אונליין ומכריחים אותי להגיע לסניף... 😪

פורסם

אתה בטוח? אני מכיר שאפשר להזמין דרך האתר של תן ביס קופון, ואפשר להשתמש במספר הסידורי של הקופון באונליין.

ניסית?

• תוכן חדש...