Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קאדילק לא מצליחה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציני רציני, קאדילק היום זה לא קאדילק של שנת 90.

כמו שהגרמניות כבר לא איכותיות כמו פעם.

אגב גרמניות, קיבלתי השבוע אטלס קרוס קופה חדש, SE V6, כמות כזאת של פלסטיקה זולה יכולה לבייש קיה משומשת.

אני לא יודע מאיפה מגיעה נקודת המוצא בנוגע לאיכות, כשקיבלתי את המרצדס E התאכזבתי, היה מדובר בדגם די בסיסי ומהר מאוד חזרתי לCTS, גם הX5 הנוכחי לא הרשים במיוחד.
https://www.instagram.com/p/BOYYojiAFBs/?igshid=1vyw2t9svcgyv

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

• אהבתי 1

haters will hate

פורסם
לפני 16 דקות, בנצי כתב:

רציני רציני, קאדילק היום זה לא קאדילק של שנת 90.

אני לא יודע מאיפה מגיעה נקודת המוצא בנוגע לאיכות, כשקיבלתי את המרצדס E התאכזבתי, היה מדובר בדגם די בסיסי ומהר מאוד חזרתי לCTS, גם הX5 הנוכחי לא הרשים במיוחד.
https://www.instagram.com/p/BOYYojiAFBs/?igshid=1vyw2t9svcgyv

בדיוק. קאדילק של היום זה לא קאדילק של עד לפני 30 שנה, ויש כאלו שעדיין שבויים בקונצפיות של פעם - מבחינת אמינות, איכות, תדמית וכו'.

אגב, רפרפתי קצת באינסטגרם שלך, היו (ויהיו) לך כמה קאדילקים מאוד מעניינים

מה דעתך על ה-CT6?

והאם בתכנון לנסות את ה-CT4/5V B Blackwing החדשות?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בדיוק. קאדילק של היום זה לא קאדילק של עד לפני 30 שנה, ויש כאלו שעדיין שבויים בקונצפיות של פעם - מבחינת אמינות, איכות, תדמית וכו'.

אגב, רפרפתי קצת באינסטגרם שלך, היו (ויהיו) לך כמה קאדילקים מאוד מעניינים
מה דעתך על ה-CT6?
והאם בתכנון לנסות את ה-CT4/5V B Blackwing החדשות?

אני מאוד אהבתי את הCT6, הרכב מרווח מאוד, נוח ונותן תמורה מצויינת לכסף, לצערי לא התנסיתי עם גרסאות קצה של הרכב.

• אהבתי 1

haters will hate

פורסם
אתה בן 16? כי הצהרת פה משהו מאוד רציני.

אני הייתי לוקח את הCTSv על פני M3 בלי לחשוב פעמיים.
הגרמניות לא יותר איכותיות ואת זה אני אומר כבעלים של מספר גרמניות די נחשקות.

לגבי השוק בארה"ב, לקאדילק יש קלף אחד חזק מאוד, האסקלייד, הוא מוכר יותר מהGLS, יותר מהX7 ויותר מהנוויגייטור, אני מחכה לשים את ידי על החדש, מהקודם נהנתי מאוד.

לאחי הקטן יש CTSv קופה בתור דיילי, באיזור ה800 כ"ס, תמורה מדהימה לכסף.

ctsv מתחרה בm5. אם אתה משווה אותה ראש בראש אז אתה ילד בר מצווה. קאדילק היא לא מה שהייתה ב 90 אבל היא גםצלא ממש מתחרה לבמוו

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
בתאריך 3.2.2021 בשעה 20:51, hans כתב:

יש משהו שאני לא מבין. זה כנראה איזה קיבעון אנושי.

למי אכפת מצריכת דלק כשאתה משלם מעל ל-300 אלף על מכונית? רק ירידת הערך היומית עולה יותר ממיכל מלא...

מסכים איתך. בסהכ העלתי הערכה

פורסם
ctsv מתחרה בm5. אם אתה משווה אותה ראש בראש אז אתה ילד בר מצווה. קאדילק היא לא מה שהייתה ב 90 אבל היא גםצלא ממש מתחרה לבמוו

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

משווה מבחינת מחיר, הCTSv הייתה זולה מM5 מקבילה, במיוחד עם מוסיפים את האבזור למשוואה.

haters will hate

פורסם

אני מתפלא על השאלה. הקורולציה בין רכבים טובים למצליחים אף פעם לא הייתה גבוהה במיוחד, בכל הקטגוריות.

עם השנים זה משתנה, כי היום יש יותר כלים לבירור מאשר "יש כזה לחבר של גיסי" ועוד כמה סטיגמות, ועדיין זה שרכב טוב ואיכותי יותר לא מבטיח כלום.

בכלל, תמיד היה לי חלום לתקציב מחקר בשאלה - מה גורם לרכב להימכר, עוד מימי הליאונה ז"ל. יש לי כמה תובנות בנושא.

• תוכן חדש...