Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 2016.

אריארי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מיני משפחתי ,יד ראשונה, עד 35,000 ש"ח. הציעו לי מחברת השכרה- ליסיניג. קיה סיד, 2016, 113,000 ק'מ

34,500 ש"ח, לא עבר תאונה, פשוט צריכים להיפטר מהרבה רכבים.

נשמע אמין?

פורסם

נשמע אמין כמו שמחר ביבי מצטרף למפלגה של גדעון סער. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קודם כל קיה סיד לא רכב מיני משפחתי.

דבר שני, בהתחשב בעובדה שקיה סיד עלתה לפחות 120-130 אלף ש"ח בתור חדשה, גם עם עבר של ליסינג וקילומטראז' מעל הממוצע, הייתי מצפה למחיר יותר גבוה.

המחיר נשמע נמוך מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה אמין? שלא עבר תאונה?

צריך לקחת לבדיקה.

יש להם טופס בדיקה שלהם לפחות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, אריארי כתב:

פשוט צריכים להיפטר מהרבה רכבים

במידה וזה סטיישן, כנראה זה היה בליסינג של חברה מסוימת. טכנאים של אלקטרה/פרטנר/בזק מסתובבים רובם עם הרכבים האלו. 

תשקיע טיפה מאמץ ותמצא אחת טובה מזו.

כל מה שאמרו לך על רכב שלא עבר תאונה במצב טוב , זה לא רלוונטי! תיקח לבדיקה מטעמך עם מכון שאתה בוחר ומשמה תתקדם.

בגדול: הסיד מפגינה אמינות טובה  במידה וטופלה היטב.

עריכה אחרונה על ידי dotan123
פורסם

בגדול הסיד לגמרי יכולה להתאים לכם. רכב אמין אבל כן הייתי לוקח לבדיקה במוסך. זה נכון לפני קניה של כל אוטו. אם המוסך אומר שאחלה אז בכלליות זה רכב מרווח וחסכוני

• תוכן חדש...