Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה אופנוע?

אפשר לרתך אלומיניום, אבל מכיוון שבכל מקרה צריך לפרק את החלק לתיקון, עדיף להשיג אחר, חדש או מפירוק.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

האופנוע הוא honda PCX

זה למעשה הבלוק של המנוע רק האזור של "אגן" השמן כך שלא ממש ניתן לפרק את החלק, התיקון יצטרך להיות על האופנוע.

ככה זה ניראה אחרי ניקוי השמן

IMG_20201202_204721.jpg

פורסם

להבא נא לדייק, אופנוע וקטנוע זה לא אותו דבר, בטח לא בתצורת המנוע.
יכול להיות שזה בר תיקון, אבל - שים לב:
אתה לא יודע מה קורה בצד השני,  אם זה נטו 'מקום לשמן' סבבה.
אם יש שם מעברים כלשהם של קירור או שימון שהם דקים - זה סיפור אחר לגמרי.
תן כמה תמונות להבין איפה זה.

ולגבי אי אפשר לפרק - תן לי שעתיים, ארגז כלים ושמיכה ואני פורס לך את המנוע כמו שצה"ל פורס שלל מאוניית נשק.
יכול להיות שתגיע לזה גם אם תרתך את הבלוק, בכל מקרה אתה צריך לעשות פלאש למנוע לוודא שאין בשמן חתיכות מתכת או אבנים. ואם נסעת בלי שמן יותר מכמה שניות, יש סיכוי שלא שווה להתעסק בכלל ועדיף להחליף מנוע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 26 דקות, shellcase כתב:

להבא נא לדייק, אופנוע וקטנוע זה לא אותו דבר, בטח לא בתצורת המנוע.
יכול להיות שזה בר תיקון, אבל - שים לב:
אתה לא יודע מה קורה בצד השני,  אם זה נטו 'מקום לשמן' סבבה.
אם יש שם מעברים כלשהם של קירור או שימון שהם דקים - זה סיפור אחר לגמרי.
תן כמה תמונות להבין איפה זה.

ולגבי אי אפשר לפרק - תן לי שעתיים, ארגז כלים ושמיכה ואני פורס לך את המנוע כמו שצה"ל פורס שלל מאוניית נשק.
יכול להיות שתגיע לזה גם אם תרתך את הבלוק, בכל מקרה אתה צריך לעשות פלאש למנוע לוודא שאין בשמן חתיכות מתכת או אבנים. ואם נסעת בלי שמן יותר מכמה שניות, יש סיכוי שלא שווה להתעסק בכלל ועדיף להחליף מנוע.

מקבל את הדיוק, אתה צודק

כיביתי את המנוע טיפה זמן אחרי החבטה, ולאחר החבטה עצמה המנוע עוד עבד תקין, לאחר הכיבוי נשפך רוב השמן כך שאין מצב שהמנוע עבד ממש בלי שמן ולכן הוא להערכתי תקין

גם הפלאש ניראה לי מיותר כי לאחר כיבוי המנוע החל זרם חזק של השמן לצאת מהחור כך שמן הסתם הוא כבר לקח אתו את כל הלכלוך.

מעיון בשרטוטים של האופנוע באינטרנט, מעל החור נמצא פשוט חלל בו נח השמן.

כך שלכאורה ניראה לי שריתוך חיצוני יסגור את הסיפור ואין צורך לפרק משהו, פשוט לגשת מלמטה ולרתך או מקסימום להצמיד לנקב פלח קטן ולרתך מסביב..

חשבתי להמר עם הדבקה של קוויק אלום על הנקב(הפלסטלינה עם שני המרכיבים שמערבבים אבל בגרסה המיועדת להדבקה על אלומיניום) , למשהו יש ניסיון אמיתי עם הדבקה במצב כזה? זה מחזיק?

פורסם

לא הייתי מסתכן, קח לרתך (שלדעתי יכול לחתוך את החתיכה העקומה ולרתך פלאך במקום, או שיחליט פשוט לאטום ככה), האם מדובר בנק' הכי נמוכה במנוע? אם לא - לא הייתי סומך על זה שאין איפשהו חתיכה של משהו, חבל להשבית מנוע בגלל כמה גרמים של שמן.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...