Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפה תדירה של רצועת מנוע - יונדאי i10

הילהמה
שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אודה על עזרתכם. הכנסתי השבוע את הרכב לטיפול (יונדאי i10). נאמר לי שצריך להחליף רצועת V למנוע. הרכב עשה 47 אלף ק"מ. שאלתי מתי הוחלפה פעם אחרונה. נאמר לי שלפני שנה. בטיפול הקודם - 34 אלף ק"מ. בספר רכב כתוב שמחליפים את הרצועה כל 100 אלף ק"מ או 4 שנים. האוטו משנת 2017. קניתי אותו ב-2019 יד 2. כששאלתי איך זה ייתכן. אמר לי מנהל המוסך שזה קורה, לפעמים בגלל מזג האויר, לפעמים בגלל נסועה נמוכה לשנה. זה לא נשמע לי הגיוני. אבל לא התווכחתי כי אין לי ידע בנושא. אחרי מו"מ הסכימו לחייב אותי ב-80 ש"ח בלבד, במקום 240 ש"ח עלות הרצועה, וללא עבודה. האם זה בסדר? מה עושים במקרה כזה? יכול להיות שמשהו ברכב לא תקין? הרכב עבר את תקופת האחריות. אבל כבר בשנה שעברה כשהחליפו לי ולא אמרו לי כלום, ולא שמתי לב - אף אחד לא יידע אותי שלהחליף רצועה ב-34 אלף ק"מ. זה חריג.

תוכלו לעזור לי בבקשה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הרכב סוחב ?

יכולה להיות שחיקה מוגברת לרצועה בעקבות אחד מהרכיבים המורכבים עליה תפוסים וגורמים להתנגדות ושחיקה מוגברת, יכול להיות גם נטייה או סטייה של אחד מהפולים שלא מיושר לגמרי עם שאר הרכיבים, הייתי ממליץ לעשות בדיקה ויזואלית קצת יותר מעמיקה וגם לבחון את השחיקה ברצועה המוסרת, אולי תקבל אינדיקציה לגבי הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שזו מחלה של הרכב הזה .

בטיפול שנתי ב 2019 של ה I10  שנת 2016 של הבן שלי ועוד לפני תום 3 שנות האחריות ( ! ) טענו במוסך המורשה (דני סמרלי הוד השרון) שהרצועה בלויה ומתפוררת ובאמת ראיתי חוטים יוצאים ממנה

שאלתי "איך זה יתכן" , "האם מכוסה באחריות" ? 

אמרו  לי "בלאי וזה לא מכוסה באחריות " . 

השלמתי עם רוע הגזירה

אגב , גם המצבר המקורי נפח את נשמתו לאחר שנתיים ומשהו וגם זה לא מכוסה כי אחריות ביונדאי על מצבר היא לשנתיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...