Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החבילה נשלחה עם DHL מגרמניה, אבל לדעתי לא מדובר בDHL אקספרס כי החבילה נאספה מהדואר.
להבנתי מדובר בDHL GLOBAL.
המוכר שלח לי מה שנראה כמו וואוצ'ר בגרמנית. DHL אקספרס בארץ אמרו לי שאין להם מושג מה לעשות עם הוואוצ'ר הזה, הוא לא מתאים למבנה הרגיל.
אמרו שאולי צריך ללכת לדואר.
הלכתי לדואר, הגברת שם לא ידעה מה אני רוצה.

מה עושים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מצב זהה מוכר גרמני , החזרתי לו על חשבוני עם EMS והתעלמתי מהמדבקה ששלח לי.

במקביל פניתי לאיביי בבקשה להחזר עלות המסים והמשלוח.

החוצפן שלח לי מדחס מזגן המתואר (ומתומחר) כחדש, אחרי ששחטו אותו ופרקו ממנו את מכלול המצמד.

פורסם

גם אני נפלתי על מוכר חצוף.
רשכתי לחבר חלק מפירוק, שאלתי אותו פעמיים אם החלק בסדר. החלק הגיע, תקול.
לך תידע אולי מדובר באותו מוכר...
בכל מקרה שלחתי לו הודעה עכשיו מה הוא רוצה שאני יעשה עם הוואוצ'ר הזה כי לא מקבלים אותו פה.
נחכה לתגובה.

פורסם

תשלח ב-ems, בכיוון של ישראל -> החוצה

הם יחסית זריזים , ויש מעקב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך לשלוח חזרה אני יודע.
אני רק רוצה שהמוכר הזה יבין שהוואוצ'ר שהוא שלח לי לא שווה כלום, ושהתכונן לשלם לי על השילוח חזרה או שפשוט יזכה אותי.

• תוכן חדש...