Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר למעסיק להעזיב עובד ולהעביר אותו למקום עבודה אחר(באותה חברה) ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת? אלא ביום בהיר אחד להודיע לו שהוא עובר מקום? למקום עם יותר שעות ויותר משמרות.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה כתוב בחוזה לגבי שעות העסקה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חוזה אין לי איתם אולי יש הסכם קיבוצי אך שבאתי לעבוד לא קבעתי איתם לעבוד 7 ימים כולל מוצ"ש ולא יותר מ 100% משרה ל משמרות עד 24 בלילה.

במקום העבודה החדש אין איפה להחנות את הרכב ואז זה לנסוע באוטובוסים שזה הבעיה שזה לוקח זמן נסיעה.

פורסם (נערך)

מה רשום בתלוש? מה הוא מציג שעתי? משמרות? חודשי? גלובאלי?

תברר אם קיים חוזה קיבוצי או שמדובר באישי. יש כמה כיוונים שזה יכול ללכת אליהם ובהתאם תפעל לפי הלינק ש @elibaba צירף להודעה.

מה היו התנאים של מקום העבודה הנוכחי?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 50 דקות, Liquidator כתב:

חוזה אין לי איתם

אז תוודא שביום שצריך לקבל משכורת לא יגידו שלא מכירים אותך.

איך אפשר לעבוד בלי חוזה העסקה? זה חוקי בכלל?

אלא אם אתה עובד בשחור, ואז אתה יכול לדבר ללמפה פחות או יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לא אני לא עובד שחור פשוט לא החתימו אותי על חוזה אם זו השאלה.

אני אבדוק את הנושא לגבי התנאים והחוזה עבודה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

מה שאתה עובד זאת עבודה רצינית, או משהו של חיילים משוחררים/סטודנטים? 

אני מקווה שאתה מודע שכול הסיפור אם משהו חוקי/לא חוקי זה רק מאפשר לך להתפטר על תקן מפוטר. אף אחד לא יבוא למעסיק שלך ויכריח אותו לעשות את מה שהוא אומר לעשות או משהו כזה. 

פורסם

הניסוח שלך לא ברור בכלל.

מה זה להעזיב עובד  ולהעביר אותו למקום אחר באותה חברה ?

האם זאת עבודה דרך חברת כ"א, והם מעבירים אותךללקוח אחר שלהם ?

מעבר לכך, מה אתה רוצה להשיג בכך שאתה פונה לפורום ?  תמיכה וירטואלית ?  מקום לפרוק את הכאב והכעס ?  לעזוב עם פיצויים ?

תשב 2 דקות. תרגע, ובבקשה תכתוב בצורה ברורה.

הדברים היחידים שאני הצלחתי להבין :

1. עברת למקום פיזי אחר, ועכשיו אתה מגיע בתחב"צ.

2. יש יותר שעות עבודה.

פורסם (נערך)

תגדיר ״מותר״, ותגדיר מה אתה רוצה להשיג, כמה זמן אתה עובד שם?

למעסיק מותר לבצע שינויים מסויימים באופי העסקה, שינויים אחרים מצריכים הסכמה של העובד.

אתה רוצה לעזוב? שיחזירו את המצב לקדמותו? שיגדילו את המשכורת כפיצוי?

אלה שאלות חשובות יותר, ורק לפי התשובות יהיה אפשר להבין טוב יותר איך לעזור לך.

מבחינת עזיבה, הרעת תנאים מוחשית מזכה עובד להתפטר בדין מפוטר (כלומר זכאי לכל התנאים המגיעים לו כאילו פוטר).

השאלה האם המקרה שלך עונה להגדרה זו שאלה נפרדת (אפשר לחפש מקרים דומים ברשת או להתייעץ עם ארגונים שונים שעוסקים בתחום ״כל זכות״, ״קו לעובד״ , ההסתדרות...).

שינוי מיקום כשלעצמו הוא לאו דווקא העת תנאים (אם למשל העבירו אותי בין שני אתרים סמוכים), כל מקרה צריך להבחן לגופו.
השעות ארוכות יותר הם כבר עניין מהותי (הגדלת היקף משרה), אבל שוב חסר מידע, האם משלמים לך יותר עבור הזמן הנוסף? האם אתה מעוניין/יכול לעבוד יותר?

ואם אתה לא מסכים לשינוי, עליך להודיע למעסיק כדי לתת לו זמן לתקן.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • מעניין 2
פורסם

א, אמנם לא חייב להיות לך חוזה חתום אך המעביד חייב למסור לך הודעה על תנאי העסקתך.

ב, זה שמעסיק מעביר אותך לעבור ממקום א לב לא בהכרח מהווה הרעת תנאים או עילה להתפטרות. זה תלוי מהיכן להיכן מעבירים אותך ומהו המרחק בין הנקודות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שימוע למעבר למקום החדש שימוע לפיטורים?

נתנו לך את הלינק תראה אם עומדים בתנאיו

ברור שלא רק מעצם היותו מהיום למחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש