Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, Liquidator כתב:

לא, על מנת לקבל פיצוים על שימוע שלא כדין.

למה החלטת שמקבלים על זה פיצוי? 

כמה פיצוי אתה חושב שתקבל? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עצה ידידותית - תשחרר.

לא תשיג כלום חוץ מעצבים וזמן אבוד.

כלום.

יש לך פה בשרשור מגיבים עם ניסיון. חבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 26 דקות, Liquidator כתב:

על שימוע שלא כדין כי לא שמעו את הטענות שלי וישר החליטו ככל הנראה לפטר אותי.

מועד בו זימנו אותך לשימוע?  ומה נכתב בזימון לשימוע?

למתי נקבע השימוע?

כמה זמן לקח השימוע?

האם קיבלת את פרוטוקול השימוע?

מתי קיבלת את מכתב הפיטורין.  מה הסיבה שניתנה בו לפיטוריך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לפני כשעה, ישה כתב:

מועד בו זימנו אותך לשימוע?  ומה נכתב בזימון לשימוע?

למתי נקבע השימוע?

כמה זמן לקח השימוע?

האם קיבלת את פרוטוקול השימוע?

מתי קיבלת את מכתב הפיטורין.  מה הסיבה שניתנה בו לפיטוריך?

בהתחלה השימוע היה מהיום למחר אחר כך ביקשתי לדחות פניתי לגורמים בחברה שזה לא חוקי, דחו לי לעוד יומיים ונתנו לי מכתב זימון לשימוע ודחו לעוד כמה ימים ונתנו לי מכתב עם סיבה שלא אי התאמה משהו כזה שזו לא הסיבה האמיתית.

השימוע נערך כחצי שעה בשימוע רק אני דיברתי והמעביד לא דיבר מילה רק בסוף השמיע טיעון ככל הנראה את הסיבה האמיתית שבגינה הוא מפטר אותי זה היה כמה מילים לא דיבר רק אמר את הסיבה וזהו, לפי מה שהוועד אמר לי הוחלט לפטר אותי.

טרם קיבלתי מכתב כי צריך לחכות עד 48 שעות אך ההחלטה כבר הוחלטה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

והשימוע רק היה הליך פרוצדורלי ללא הקשבה לעובד ועל זה אפנה לעו"ד.

לפני 14 דקות, Liquidator כתב:

השימוע נערך כחצי שעה בשימוע רק אני דיברתי והמעביד לא דיבר מילה רק בסוף השמיע טיעון ככל הנראה את הסיבה האמיתית שבגינה הוא מפטר אותי

תראה, אתה מאוד לא עיקבי (בלשון המעטה) עם מה שאתה מספר פה, אבל עזוב - בוא נדבר תכל'ס:

ברוב המקרים, כל הליך השימוע הוא (סליחה על הביטוי) "חארטה" שהמעסיק חייב לעשות (לפי חוק) - ולמה זה חארטה ? כביכול לאפשר לעובד להשמיע את טענתו - אבל בתכל'ס ההחלטה כבר נעשתה.

ניתנה לך רשות דיבור, הסיבה ידועה לך, זכותך להסכים עם הסיבה וזכותך שלא. המעסיק החליט שאתה לא מתאים לו וזהו - יאללה, שחרר ! הוא לא התחתן איתך ואתה לא התחתנת איתו !
אומנם קיבלת כאפה לאגו שלך, אבל יאללה תתעורר ותתחיל להתסכל קדימה.

איציק

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 51 דקות, Liquidator כתב:

בהתחלה השימוע היה מהיום למחר אחר כך ביקשתי לדחות פניתי לגורמים בחברה שזה לא חוקי, דחו לי לעוד יומיים ונתנו לי מכתב זימון לשימוע ודחו לעוד כמה ימים ונתנו לי מכתב עם סיבה שלא אי התאמה משהו כזה שזו לא הסיבה האמיתית.

מה נרשם במכתב כסיבה לשימוע. מה לדעתך הסיבה האמיתית?

לפני 51 דקות, Liquidator כתב:

השימוע נערך כחצי שעה בשימוע רק אני דיברתי

והמעביד לא דיבר מילה רק בסוף השמיע טיעון ככל הנראה את הסיבה האמיתית שבגינה הוא מפטר אותי זה היה כמה מילים לא דיבר רק אמר את הסיבה וזהו,

תחליט דיבר או לא דיבר כי אמר זה דיבר

לפי מה שהוועד אמר לי הוחלט לפטר אותי.

טרם קיבלתי מכתב כי צריך לחכות עד 48 שעות אך ההחלטה כבר הוחלטה.

האם קיבלת פרוטוקול של ישיבת השימוע?

האם נציג מהוועד היה בישיבת השימוע?  האם דיבר? מה עמדת הוועד לגבי הפיטורין שלך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, בשביל מה אתה חופר לו בווריד ודורך לו על הנשמה?! זה לא המקום והזמן לשחק עוכר דין. 

זה לא עובד של שנים עם משכורת שמנה, אין בזה כסף, אף אחד לא יתעסק עם זה, כולל פות''ש, שעוד יומיים יירגע וימשיך הלאה. 

תעזור לו לשחרר, זה הדבר היחידי שפרקטי לעשות. 

• רעיון טוב! 4

פורסם

במבי עמדתי שונה

אחרי שיהיה בידינו את כל הנתונים אפשר יהיה לייעץ לו כראוי.

מדובר במעסיק גדול שהבין כי עליו ללכת על פי הספר וזה מה שהוא מבצע כרגע אחרי שבהתחלה חשב לחפף את העובד בשימוע מהיום להיום.

וכנראה כשיהיו בידינו כל הנתונים ההצעה לפות"ש תהיה המשך בחייך.

ודרך אגב שימוע שלא כדין - בתי הדין לעבודה פוסקים לפעמים פיצויים גבוהים ללא כל פרופורציה לסכומים האחרים המגיעים לעובד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לפני 9 שעות, ישה כתב:

האם קיבלת פרוטוקול של ישיבת השימוע?

להבנתי העובד מקבל פרוטוקול רק אם מבקש. 

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני כשעה, ישה כתב:

ודרך אגב שימוע שלא כדין - בתי הדין לעבודה פוסקים לפעמים פיצויים גבוהים ללא כל פרופורציה לסכומים האחרים המגיעים לעובד.

נכון אבל כשמדובר בענף שכולם מכירים את כולם אותו עובד יצטרך שינוי קריירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, ישה כתב:

אחרי שיהיה בידינו את כל הנתונים אפשר יהיה לייעץ לו כראוי

בו נצא רגע מהסכימה של פרק בסדרת עורכי הדין המועדפת, ונחזור לפורום. כבר שלושה עמודים שפות"ש לא מסוגל או רוצה לתת מידע קונקרטי, מסיבותיו.

אני גם מוכן להתערב שהוא אפילו לא ייתקשר לעורך דין. אם ייפנה להסתדרות הוא יגלה שהם בכלל לא מתעניינים בזה, בטח ובטח אם מדובר במקום עבודה גדול, עם וועד.

אם ייתקשר ל-"קו לעובד" (ואני ממליץ) זה כבר יהיה טוב.

לפני שעה, ישה כתב:

עם פרופורציה לאורך תקופת ההעסקה, גובה השכר ומידת ההפרה של הוראות החוק והפגיעה הכוללת בזכויות העובד (אם היו כאלו).

פורסם
לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

נכון אבל כשמדובר בענף שכולם מכירים את כולם אותו עובד יצטרך שינוי קריירה.

החיים בעולם מודרני זה אוסף רצוף של "שינויי קריירה". אני מזמן כבר לא מוכר דיסקים בקניון. בינתיים, כל מה שאנחנו מצליחים לנחש זה שמדובר בעבודה עלומה כלשהי בשכר מינימום, אז את ה"קריירה" אני משאיר בגרשיים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תשמע, יש הבדל בין למכור דיסקים בקניון לבין להיות למשל טכנאי של ציוד מאוד ייחודי.

בכל מקרה טריקת דלת אף פעם לא מוסיפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

עם פרופורציה לאורך תקופת ההעסקה, גובה השכר ומידת ההפרה של הוראות החוק והפגיעה הכוללת בזכויות העובד (אם היו כאלו).

אז זהו שלא לגמרי

פוסקים משכורות שלמות והכל כדי להגיע למצב בו השימוע לא יהיה "חרטא"  ולצאת ידי חובה בלבד.

ושוב את המלצתי אתן כשיהיה בידי הנתונים הטכניים ונתוני שכר / וותק וכו' כדי להבין אם יש כדאיות ללכת לתביעה.

הלא לשם כך בא פות"ש להתייעץ.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...