Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול ירדתי לרכב (שעמוד בתקופה אחרונה ללא  הרבה תזוזה) ע"מ להעביר שעון לשעון חורף וגיליתי שהמסך לא מגיב ללחיצות (touch). הכפתורים הפיזיים עובדים אך לא ניתן להגיע באמצעותם לכיוונון השעון.

כמה שאלות :

1. האם לעובדה שהרכב כמעט ולא נוסע בהתקופה האחרונה (אם כי המצבר ברכב חדש - בין חודשים בלבד) יכולה להיות השפעה למצב?

2. האם Reset למערכת עשוי לעזור ואם כן - איך עושים reset במולטימדיה של פיאטסה ? לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי לא עזרה.

תודה לעוזרים,   

נ.ב. המערכת היא ככה"נ התקנה מקומית של היבואן - בעברית , כוללת IGO עם מפות ישראל וכו' 

עריכה אחרונה על ידי igor8s
פורסם

עדכון - המסך חזר לפעול .

לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל זה קרה אחרי שהרכב שעמד תקופה ארוכה או מקסימום הוזז מחניה לחניה במרחק של מטרים ספורים  , יצא סוף סוף לנסיעה של כשעה . אני לא נהגתי ברכב אז אני לא יודע להגיד אם המסך התחיל להגיב כבר במהלך הנסיעה אבל בערב אחרי באתי לנסות שוב ולהפתעתי המסך הגיב לנגיעות כרגיל . יתכן סתם צירוף מקרים ויתכן ולא - תעלומה.

פורסם

תקלה מוכרת בדגם הזה. כשאני קניתי את שלי לפני חודשיים הכל עבד חוץ מהטאץ (שכחתי לבדוק בקנייה). אחרי שבועיים כל המערכת לא עבדה. במקרים מסוימים המערכת הייתה עובדת ממש לכמה שניות ואז המסך קופא איפה שהיה. ריסטים בלי סוף לא עזרו לצערי. אני לא רוצה להיות הבנאדם שמבשר רעות אבל גם החלפת המערכת לא זולה, היות ואפשר לשלוט על הגדרות מערכת דרך הרדיו, משהו שמייקר את עלות ההחלפה (חייב רק אנדרואיד, שלי עלתה 1900 כולל התקנה ל4 ראם 64 רום).

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

לגבי החלפת המערכת - לפי מה שהבנתי גם המידות כאן לא סטנדרטיות ומחייבות מתאם וכו'

האם המערכת שהתקנת נכנסה בול במקום הקודמת ולא בולטת בצורה מכוערת ?

שאלה נוספת - האם המערכת אנדרואיד שלך יודעת להתחבר לאינטרנט דרך hotspot ?  

פורסם

אעלה תמונה כשאגיע הביתה, אני לא רואה איך אפשר להעלות מהטלפון. 

בעקרון המערכת אמורה לשבת כמו שצריך. בהתקנה מחליפים לך פלסטיקה שתואמת למה שיש לך. בעקרון כל מערכת אנדרואיד צריכה להגיע עם אפשרות של הוטספוט, אבל בכל מקרה תשאל את המתקין לפני.

הכי הכי הכי חשוב - תעשה את זה במקום מקצועי. מקום שהוא אך ורק למערכות, ולא פתאום איזה עסק ליד תחנת דלק שמחליט שהוא עושה גם השחרה גם כיסויי מושבים גם מוסך בקיצור.. חרטא כזו. לך למקום שקיבל לפחות 4+ כוכבים בגוגל ואתה קורא רק ביקורות טובות, גם אם זה יעלה 100-200 שקל יותר.

לצערי הלכתי למקום חרטא, והפלסטיקה לא ישבה טוב כי המתקין לא ידע איך לחבר אותה כמו שצריך. שתבין, הוא שם דבק דו צדדי (!!!!!!) במקום לחבר את הפלסטיקה למקום. משהו שנורא חירפן אותי, ורק אחרי שעירבתי את "בעל הבית" סידרו לי ככה שהיא תשב כמו שצריך, פלסטיקה במקום והכל.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...