Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיריים אינדוקציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חכמי הפורום,

לאחרונה חשקה נפשי בכיריים חדשים. אך הפעם, אהיה מעוניין בכיריים אינדוקציה. מאחר ואין לי ידע בתחום, אשמח לדגם עליו אתם ממליצים / יודעים שעל פי המפרט שלו הוא איכותי / חברה ממולצת.

אין מגבלה לתקציב כרגע (על גבול הסביר) על מנת לקבל מגוון רחב של אפשרויות ולבחון אותם

חשוב שיהיה אך ורק בצבע שחור. 80 ס"מ, קל לניקוי

תודה רבה מראש 

פורסם (נערך)

בשנים האחרונות משתמש בכיריים סימנס, אם חשוב לך אבדוק את מספר הדגם. בינתיים מצויינים.

לפני כן היו כיריים אינדוקציה של סאוטר שהיתה להם בעיית אמינות. , אבל החברה הזו לא קיימת  יותר, כלומר המותג קיים, אבל הוא מותג מדבקה. מה שהיה לי היה הדגם הזול ביותר שמצאתי (זה היה יום לפני מעבר דירה, כאשר התברר שמערכת הגז בבית לא תקינה), ואני לא יודע האם מדובר בסאוטר "אמיתי" מסוף ימי היצרן או שכבר מדובר בדור הראשון של המדבקה. 

שני דברים שעליך להביא בחשבון:

1. מקווה שיש לך חיבור חשמל תלת פאזי לצורך זה, בלעדיו מדובר במכשיר מוגבל.

2. אם אין לך סירים מתאימים תביא בחשבון צורך לקנות סירים כאלה, הוצאה נכבדה שמהווה חלק מעלות הכיריים.

מצד שני, אשתי, שאוהבת לבשל ומבשלת הרבה, לא מוכנה להסתכל לאחור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

EX675FEC1E

שני משטחים עגולים לסירים בגודל המשטח (אחד המאפיינים של כיריים אינדוקציה הוא צורך בהתאמה בין גודל הסיר לגודל המשטח), ושני משטחים מלבניים צמודים שיכולים לפעול יחד כדי לחמם סיר גדול.

עד כמה שאני מבין אתה מחפש מכשיר יותר גדול, אבל תקבל מושגים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סאוטר *בארץ* הוא מותג מדבקה של אלקטרה. לפני שקונים מוצר כדאי לחפש את הדגם באתר של סאוטר ולראות אם הוא מופיע שם.

:turn-l:
פורסם

תודה!

מה הכוונה בהתאמה? אם אניח סיר קטן יותר על משטח שגדול ממנו הכיריים לא יפעלו? חייבים שהמחבתות והסירים יהיו תואמים לגדלים של הכיריים?

בקשר לסאוטר אני פחות מחפש את הזול, אלא כיריים ברמה טובה

פורסם

יש לנו כ- 4 שנים אינדוקציה של AIG, מעולות לדברי המשתמשים העיקריים (אשתי והבנות...).

אם יש צורך, אבדוק את הדגם. בכל מקרה:

1. זה צעד גדול קדימה ועולם אחר, רק זכור שתצטרך את כל כלי המטבח לקנות חדשים ומתאימים - סירים, מחבתות וכו'.

2. אם כבר החלטת על זה, תשקיע במותג מתמחה ואמין, אל תחסוך. תוסיף כמה מאות ש"ח וזה ישמ אותך לטווח ארוך.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)

כן.

@yuvk עד כמה שאני יודה סאוטר המקורי פשוט לא קיים. עד לפני קצת פחות מעשור החברה היתה שייכת לאלקטרה (עם איזה מבנה מורכב שכלל עוד מותגים), אז נמכרה לאיזו חברה אלג'ירית, כאשר אאל"ט מפעלי הייצור שלהם נמכרו ל-BSH, אבל זה מצריך אימות. אלקטרה שמרה על המותג והוא משמש אותה היום לכל מיני מוצרי מדבקה. 

@Ragnar אכן צריכה להיות התאמה בין גודל הסיר לגודל המשטח, כלומר לכל משטח יש גודל מינימום של סיר שיתאים לו. יש חיישן שמוודא שיש סיר מתאים, אם אין כזה המשטח לא יתחמם. עד כמה שאני מבין מדובר באמצעי בטיחות כדי למנוע חימום יתר של המקרן כאשר אין סיר שיקלוט את האנרגיה המוקרנת. 

@Yellow Engine אני מניח שאתה מתכוון ל-AEG, שהוא המותג היקר של אלקטרולוקס. 

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

@Yellow Engine אני מניח שאתה מתכוון ל-AEG, שהוא המותג היקר של אלקטרולוקס. 

או וואו, איזה מפגר אני. כמובן-כמובן AEG...

• אהבתי 1

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ממליץ על כירים של סימנס , מחזיק את דגם נה 60 ס"מ זה שנתיים, כירים באיכות מאוד גבוהה 

Siemens EX875LYC1E

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

לי יש זנוסי שנראה ככה כבר מעל שלוש שנים. אם אני זוכר נכון במדבקה היה כתוב מייד אין ג'רמני.

המשטחים יודעים לקבל הפרש די גדול במידות הסירים. מניח שזה ככה אצל כולם וספריאל סתם מפחיד אותך. הפעם היחידה שנתקלתי באי-התאמה זה כששמתי סיר בקוטר של פחות מהמשטח הכי קטן (מה נקרא קלחת - מתאים לבישול איזה 4 ביצים קשות) על המשטח הכי גדול.

הכיריים שלי מוגבלות ביכולת לחמם על טורבו ביותר ממשטח אחד (יש עוצמות מ-1 עד 9, ויש P שמחמם סופר מהר). כלומר אם תשים שני משטחים ותשים P בשניהם, אחד מהם ירד לעוצמה נמוכה יותר לאחר כמה שניות. לי זה לא מפריע. נדיר שאני רוצה להרתיח מהר יותר מסיר אחד, ואין בעיה לבשל על עוצמה בינונית ובמקביל להרתיח על טורבו איזה סיר נוסף. מנגד המחיר היה זול בהרבה מכיריים אחרות בגודל הזה.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

לא כתבתי משהו אחר. צריכה להיות התאמה, זה לא בדיוק קוטר העיגול שעל הזכוכית אלא פחות. כמה פחות - תלוי בדגם הכיריים ובאותו משטח. בעיקר לא צריך להיות מופתע אם איזה סיר קטן לא מתחמם.

• תוכן חדש...