Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כבר כמה ימים שלפני ההנעה הנורות של הabs של ההנדברקס ושל הeps נדלקות לי אחת אחרי השנייה והאוטו לא מניע.

בהתחלה האוטו כן היה מניע בנגיעה אבל היום כבר אין סטרטר בכלל.

אני במקצועי הנדסאי חשמל ויש לי הבנה מכאנית ברכבים .

אשמח לתגובה מקצועית

תודה רבה

פורסם
לפני 22 דקות, Elibeni555 כתב:

כשהמצבר מנותק הוא נותן 10v זה בהכרח מעיד כל מצבר דפוק?

מי אמר שהאלטרנטור לא דפוק?

לא בהכרח דפוק אבל הוא מרוקן,  בן כמה המצבר?

יכול להיות גם שהאלטרנטור לא עושה את עבודתו, דרך מהירה לבדוק את זה זה להניע את הרכב(עם מצבר אחר) ולבדוק את המתח

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 28 דקות, AndreyAK כתב:

לא בהכרח דפוק אבל הוא מרוקן,  בן כמה המצבר?

יכול להיות גם שהאלטרנטור לא עושה את עבודתו, דרך מהירה לבדוק את זה זה להניע את הרכב(עם מצבר אחר) ולבדוק את המתח

המצבר בן 2.5 

כן חשבתי על מה שאתה אומר פשוט אין לי כרגע ממי לקחת מצבר.

נוהגים להניע את הרכב ולבדוק מתח ביציאות של המצבר נכון?

פורסם
לפני 15 דקות, Elibeni555 כתב:

המצבר בן 2.5 

כן חשבתי על מה שאתה אומר פשוט אין לי כרגע ממי לקחת מצבר.

בדרך כלל מצבר חיי סביבות 3 שנים יש גם כאלה שנתיים-שנתיים וחצי.

לפני 18 דקות, Elibeni555 כתב:

נוהגים להניע את הרכב ולבדוק מתח ביציאות של המצבר נכון?

על הטרמינלים במצבר,כן.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...