Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אז כמו רוב ההורים במדינה בזמן הקורונה, אנו שמים לב כי הילדים מבלים זמן רב מול המסכים.

נכון יש לימודים מרחוק בזום, ולעיתים מדובר על שימוש ראוי ונכון.

ולפעמים השימוש הופך התמכרותי, נכון נעולים בבית, ולפעמים אין מה לעשות, משעמם וכו.

הוחלט עי הרשות המחוקקת בבית שיש להגביל שימוש, (בשלב זה רק לילדים[emoji849]...בתקווה) , אז רצתי לפורום לבקש עצה.

גילאים הם 6- 10, עדיין בשליטתנו.

מחפש המלצה לאפליקציה נוחה לשימוש, לניהול 3 מכשירי אנדרויד. (כלל מערכות ההפעלה בבית מבוססות אנדרויד)

דרישות :

הגבלת זמן שימוש פרטני פר מכשיר, בחיתוך לשעות וימים בשבוע.

הגבלת שימוש כמותית פרטנית ברמת אפליקציה. לדוגמא שעה ביום יוטיוב.

ניתור תכנים מסוכנים (גם תוכן כתוב), הן בגלישה בweb, והן בקבלת מסרים בכתב (סמס וואטסאפ וכו).

לאפשר שינוי הגבלות מרחוק.

ניהול משתמשים דואלי ב2 מכשירים של ההורים.

אין שום בעיה עם תשלום חודשי / שנתי.

תודה

עמית.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אפל - screen time מובנה
אנדרואיד - family link

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Famliy link , לא מבצע סינון תוכן

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לדעתי כל השירותי סינון האלה חסרי תכלית.

מי שמחפש דברים, ימצא אותם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכון, אפשר לעקוף הכל.
אבל מדובר על ילדים ובשלב הזה חסימה מסוג כל שהיא תענה על הצורך.

פורסם

לצערי התופעה הזו רווחת גם אצלינו, וכנראה בכל בית כרגע.

לדעתי האישית והמאוד לא מקצועית, הגבלת זמן מסך היא אחלה כשאפשר לצאת מהבית ויש אלטרנטיבות. סתם להגביל במצב הנוכחי, בלי לייצר אלטרנטיבות אמיתיות (ממש דברים שאתם עושים עם הילדים, משחקים, יצירה וכאלה) לא באמת תתרום לכלום, רק תערער עוד קצת את המצב העדין ממילא.

אצלינו יש כרגע התמכרות מוחלטת למיקמק - לחיוב, יש בזה כל מיני מבחני ידע, כולל באנגלית. זה תרגול הרבה יותר אפקטיבי מהשיעורים בזום, לפחות מהבחינה הזו.

מבחינת אפליקציה - מה שהציעו קודם לאנדרויד (האפליקציה של גוגל). אני חשוב שהיא מוסיפה סינון תכנים בחיפוש בגוגל, יוטיוב והתקנת אפליקציות, שזה רוב המקורות לתוכן. סינון מעבר לזה זה כבר יותר מורכב (לא בטוח שאפשרי בכלל לכל האפליקציות), פשוט אל תיתן להם להתקין אפליקציות בעיתיות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היתה לי פעם (כשהגדולים היו קטנים) אפליקציה שאיפשרה להגביל זמן רק לאפליקציות מסוימות.

היום אני לא מוצא כזו אפליקציה.

לקטן שמתי family link, אבל היא לא משהו (או שאני לא יודע להשתמש בה).

אני אסביר:

באפליקציה הישנה הייתי יכול לעשות שכל האפליקציות יהיו מוגבלות לזמן מצטבר יומי (נגיד שעתיים ביום משחקים, יוטיוב וכו).

והייתי מחריג מהזמן את וואטסאפ, כדי שיוכלו לתקשר עם חברים.

בפמילי לינק אני מגביל את הזמן של כל האפליקציות, אבל אין לי אפשרות להחריג את וואטסאפ.

ואז הבן שלי מבקש שאני אפתח לו את הטלפון, כי הטא צריך לשאול חבר משהו וזה נהיה כאב ראש, כל פעם לפתוח לנעול (או לתת לו תוספת זמן).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם אצלנו זה המצב(3 ילדים 12.5,10.5,6), אני חושב שבמהלך היום עצמו, מאוד קשה להגביל כי גם לנו כהורים אין אפשרות להיות איתם ולפקח בצורה רצופה(זה לא עוזר שמגבילים, ואז כל כמה דקות באים לשאול שאלות ורעיונות מה לעשות או להראות שמשעמם בצורה שקופה - שנינו עובדים במקביל).

הפיתרון שלנו לפחות, זה שאת שעות אחר הצהריים אנחנו משתדלים לעשות בחוץ -  אופניים/כדורגל/חבל/ הליכה, בדרך כלל משתדלים לתאם גם עם חבר או חברה  שיהיו לכל אחד מהילדים חברה.

ככה יוצא שכמעט בכל יום יש גם שעות של פעילות גופנית והזזה של הגוף.

פורסם

התייחסתם רבות לסוגיית מציאת עיסוקים לילדים כתחליף לזמן מסך \ בהינתן והמכשיר לא ברשותם.

הם מסוגלים למצוא לעצמם אחלה עיסוקים יצירתיים לבד, ללא שום צורך בהכוונה מצידנו.

ולראיה כשמכשירים מתרוקנים מסוללה ונכנסים לטעינה, הילדים הופכים סופר יצירתיים, משחקים יחד, בונים דברים, הם מאוד עצמאיים ובאמת שלא מנג'סים. (שנינו עובדים במשרה מלאה עם זמינות די גבוהה)

ז"א מסוגלים יפה מאוד להעסיק את עצמם ללא מדיה דיגיטלית

פשוט קל להם להתמכר למסך הזה. (וקל לנו ההורים לפעמים לאפשר את ההתמכרות הזו, העיקר שיהיה שקט)

אני מחפש אפליקציה שתעזור לתת "דחיפה" לכיוון הנכון, שתעזור להגביל באופן אוטומטי.

מאמין בשקיפות מול הילדים , כך שידעו כמה זמן מסך יש להם ביום. וינצלו אותו בהתאם.

• אהבתי 3

פורסם

הפתרונות המקיפים יותר הם אצל הדוסים כרגע.

רימון הדור החדש אמור לעשות את כל מה שביקשת (כולל נטרול מלא בעת הצורך של "ההגנה")

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

אז אתה לא מכיר את google family link.

מוגבל ל-4 ילדים בלבד, אבל זה הכלי הכי חזק שיש.

תשכחו מכל האפליקציות / מערכות אחרות שאי פעם הכרתם.

דורש התקנה איטית ומסורבלת וקינפוג אינסופי, אבל אפשר לשלוט ברמת המיקרו והמאקרו בה-כ-ו-ל.

אצלי יש הגבלת שעות (יש אלף ואחת אפשרויות, לפי יום, לפי טווחי שעות וכיו״ב),

אפשר לחפש בגוגל ולקרוא את התוצאות,

וחוץ מזה כלום - כל דבר דורש אישור מהמכשיר שלי, החל מהקלקה על תוצאה וכלה בהתקנת משחק.

הקושי העיקרי זה יוטיוב - נאלצתי לחסום משום שההגדרות הסינון ביוטיוב זה פח אשפה מסריח שלא עובד בשום צורה.

תמיד אפשר לאשר זמנית דברים מסוימים.

עריכה:

= = = = = =

אחת מתופעות הלוואי המפתיעות מהסיפור הזה הוא שהילדים התרגלו לתקצב את זמן השימוש בעצמם -

רוב השימוש הוא בבוקר, והם מפסיקים בעצמם כדי לפנות את החצי/רבע שעה שנותרה לאחה״צ / ערב. :-)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...