Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעבר קיבלתי את הקובץ PDF של ספר העבירות של המשטרה. מאז כבר אין לי את הPDF אשמח לקבל את הספר.

תזכו לברכה 🙏

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודות ענקיות לכם על העזרה לזה התכוונתי. מקווה שאמצא מה שאני מחפש שם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

שים לב שהחוברת מתעדכנת כל כמה חודשים. הגרסה האחרונה היא מאוגוסט 2020, והיא זו שמצויינת בקישור השני שקיבלת. חיפוש בגוגל יניב לך גם גרסאות PDF שניתנות לקריאה בדפדפן בלי הורדה..

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש את החנ"א של בוחני רכב? ולא כזה שמיועד למתנדבים

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לפי שאלתך נראה לי שעמוד 82 מעניין אותך כולל הטבלה, אני צודק?

או שאתה מחפש מהו שינוי מבנה להורדת רכב עפ"י השוטרים? 

פורסם
יש את החנ"א של בוחני רכב? ולא כזה שמיועד למתנדבים
מה ששמתי פה לא קשור למתנדבים, זאת חוברת נוסחי אישום שמשמשת את השוטרים, מן הסתם את המתנדבים שמוסמכים לתת דוחות ואת כלל נותני הדוחות

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, asix כתב:

לפי שאלתך נראה לי שעמוד 82 מעניין אותך כולל הטבלה, אני צודק?

או שאתה מחפש מהו שינוי מבנה להורדת רכב עפ"י השוטרים? 

כן וכן. זה מוזר הרי לא אמור להיות כזה דבר אצלם?

לפני 23 דקות, system_x כתב:

מה ששמתי פה לא קשור למתנדבים, זאת חוברת נוסחי אישום שמשמשת את השוטרים, מן הסתם את המתנדבים שמוסמכים לתת דוחות ואת כלל נותני הדוחות

Sent from my MI 9 using Tapatalk

אוקיי אבל למה אין בנושא שינוי מבנה רכב? הרי מדובר בעיקר בתקינות ובטיחות בעמוד 82 בחנ"א

הרי מהודעות דוברות המשטרה אני רואה בעיקר כאלה על שינוי מבנה בנושא אגזוזים\שיפורי מנוע וכדומה ולאו דווקא מה שמצוין בעמוד 82

אז אני לא מבין למה הם לא מוסיפים סעיפים כאלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

בוחן תנועה פוסל רכב לפי תקנות התעבורה וחוקי התקינה כפי שמשרד הרישוי בוחן רכב במכון רישוי.
אתה צריך להסתכל במשרד התחבורה במחלקת התקינה או באגף הרישוי.
ייתכן ש@kompy יכול לעזור לך בזה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, asix כתב:

בוחן תנועה פוסל רכב לפי תקנות התעבורה וחוקי התקינה כפי שמשרד הרישוי בוחן רכב במכון רישוי.
אתה צריך להסתכל במשרד התחבורה במחלקת התקינה או באגף הרישוי.
ייתכן ש kompy@ יכול לעזור לך בזה.

בקרוב אפרסם על התגובה שקיבלתי מאגף הרישוי והתשובה שלי לשאלה שלהם.

בכל אופן אולי @kompy תוכל לשפוך אור על הנושא הזה? פה בשרשור או בפרטי.

תודה 🙏

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

שים לב שהחוברת מתעדכנת כל כמה חודשים. הגרסה האחרונה היא מאוגוסט 2020, והיא זו שמצויינת בקישור השני שקיבלת. חיפוש בגוגל יניב לך גם גרסאות PDF שניתנות לקריאה בדפדפן בלי הורדה..

גם את גרסת 'דוחות' שהעלה סיסטם-X, ניתן לפתוח ללא צורך בהורדה ע"י קליל ימני ופתיחה בדף חדש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, kompy כתב:

מהי בדיוק השאלה?

1. באיזה שיפורים אתה נתקל בהם שאושרו על ידי משרד התחבורה?

2. מה התהליך לביצוע שינוי מבנה רכב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...