Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמות יפעלו ללא קשר למתח המצבר.

ברגע שאתה מכניס את המפתח לסויץ הן נדלקות גם אם המצבר מתחת למתח שקבעת.

אם המצלמות התכבו בגלל שהמתח מתחת לסף שקבעת, תצטרך לנסוע עם הרכב לפחות חצי שעה.

5 דקות טעינה לא יעזרו.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבוע מדדתי:

נסיעה של שעה+/-

היה יום גשום וקר מאוד, אני מאמין כ8 מעלות בחוץ (בלילה).

בשמשה הקדמית A119+gps.

בשמשה האחורית a118c.

מצבר בן כ3, אם אני לא טועה 52AH.

מתח קטיעה מוגדר ל12.4v.

המצלמות צילמו 6 שעות ו10 דקות.

פורסם

להשתמש במצלמה אחת.

זה יתן יותר זמן צילום.

או מצלמת אבטחה מחוץ לרכב.

הvico power plus

טוב בעיקר לחניות של כמה שעות עד חצי יום.

נגיד ונסעת לסופר או למרכז מסחרי כלשהו?

דפקו את הרכב, יהיה לך תיעוד.

בדרך כלל כל הדפיקות והשיפשופים הן כאשר הרכב חונה בחניות לזמן קצר למטרת קניות וכו'.

פורסם

כן, אולי באמת להשאיר מצלמה אחת, תלוי בזווית שהרכב נמצא זה רעיון טוב

שוב, המון המון המון תודה!

אני מניח שהשאלות יתחדשו כשיגיעו כל המוצרים:-D

פורסם

אבל אם ההקלטה תתחיל לדרוס את ההקלטות הישנות, אז מה הטעם שזה יקליט ליותר מ 6-8 שעות כשאנחנו לא ברכב, בד"כ במיטה.

אם אתה רוצה הקלטה של 24 שעות ואפילו יותר , כדאי לחשוב גם על כרטיס שמסוגל לאחסן כמות מידע גדולה.

אולי לחבר מצבר ישן שישב בתא המטען ושיקליט למתח נמוך למשל 11v.

ואליו לחבר את הויקו פאוור +.

פורסם

בגלל בעיות במחשב, רק עכשיו יכולתי לעשות את הסרטונים.

כמה דברים לפני:

1) אחלה מצלמה הA118C, אני מרגיש שרואים סבבה לגמרי ולמקרה (מאוד מאוד מאוד מקווה שלא) יקרה משהו, זה מספיק. אבל בגלל שהעדשה ממש צמודה לשמשה קדמית, האור של השמש מפריע יותר מאשר בXIAOMI לדעתי, אבל לא כזה ביג דיל, תגידו לי אתם

2) סוף סוף לא אצטרך לדאוג שיוציאו לי את המצלמה מכיוון כאשר שוטף את הרכב, חחח, את הקדמית לא רואים בכלל, ואת האחורית אי אפשר להזיז בטעות אפילו, חחח.

3) במצלמה אחורית תראו שרואים יותר טוב בגלל שהשמש לא מרפיע לה ורואים את ההבדל יותר בעיכות מאשר בקדמית.

סה"כ מבסות על הקניה ושווה בהחלט לדעתי.

(הסרטונים הם אותו דבר, המצלמות נעסו ביחד בדיוק בשביל לשוות, חח

A118C קידמית ביום:

https://www.youtube.com/watch?v=iQoTLnPtvuo&feature=youtu.be

XIAOMI קדמית ביום:

https://www.youtube.com/watch?v=d5DBPQsvOI8&feature=youtu.be

A118C קדמית בלילה:

https://www.youtube.com/watch?v=JxH73DDEpNg&feature=youtu.be

יש המשך...

פורסם

תתחדש על המצלמות, עכשיו יש לי עוד דילמה בקשר למצלמה אחורית, בשביל הקידמית הזמנתי את ה119 ובגלל שהלבשתי מראה גדולה על המראה הקיימת ברכב אין לי מקום להדביק את המצלמה בצד שמאל, אלא רק מצד ימין של המראה, זה משנה משהו מבחינת זווית הצילום? או שגם ככה אפשר להזיז את העדשה?

די הייתי סגור על 118 לשמשה האחורית, אבל לפני שאזמין אחת אני תוהה האם יש מצלמה טובה שאפשר יהיה לסובב אותה?, כי לאור המצב לא נראה לי שיהיה אפשרי להשאיר במצב חנייה שתי מצלמות ביחד, אלא אם כן יצורף מצבר למשוואה כמו שהציע dmxsir, מה שיהפוך את כל העניין ליותר מדי מסובך מבחינתי, הסיבה שאני רוצה ניטור חנייה גם בזמן שהרכב ליד הבית היא בגלל שלפני כחצי שנה רכב פגע ברכב הקודם שלי כשהוא היה בחנייה מול הבית וגרם לו לטוטאל לוס, זו הסיבה שמלכתחילה התחלתי לחשוב על מצלמה, אז אם אשאיר רק מצלמה אחת כשהרכב בחנייה (כשה119 מודבקת לשמשה הקידמית ואי אפשר לסובב אותה יותר מדי) הייתי רוצה שבאחורית תהיה מצלמה שיהיה אפשר לסובב, יש המלצות?

פורסם

אין כל בעיה להדביק את המצלמה בצד ימין, היא מודבקת אצלי בצד ימין של המראה.

לגבי סיבוב המצלמה האחורית, אני לא מבין איך זה יתרום.

אם אתה מתכוון לתת מתח דרך הויקו פאור פלוס למצלמה הקדמית אז תמיד תחנה ברוורס או ההפך.

או לחילופין תחליף בין המטענים ידנית.

פורסם

מה זאת אומרת להחליף בין המטענים ידנית אלכס?

איפה שאני חונה חונים עם החלק האחורי לכיוון הכביש או עם הצד לכיוון הכביש לא עם הפנים אז חשבתי שמצלמה שיהיה אפשר לסובב אותה, יקל עליי את העבודה כשאשאיר רק אותה מחוברת בזמן שהרכב חונה

פורסם

אם אתה חונה כשהצד לכביש, אחת המצלמות בטוח תתפוס את הרכב הפוגע.

לדעתי העדיפות במקרה כזה להשאיר את המצלמה האחורית דולקת.

איכות הצילום של הa118c לא להיט (בצילום לילה), לכן אם תבחר במצלמה האחורית כמצלמה שמקליטה עם הvico power plus, לדעתי יהיה עדיף דווקא לשים את הA119 מאחור.

לגבי הלהחליף בין המטענים, פשוטו כמשמעו, מוציא את המטען של המצלמה שמצלמת קבוע ובמקומו דוחף את המטען של המצלמה שאתה רוצה שתצלם קבוע למשך החנייה.

בכל מקרה, גם אם תבחר להתקין רק מצלמה אחת עובדת קבוע, אמליץ לך לבקש מהמתקין שיתקין מפצל לויקו פאטר פלוס למקרה שתרצה לצרף את המצלמה השניה ביום מין הימים.

פורסם

האמת שלא ראיתי בסרטון שלך איפה שמת את הויקו ואם חיברת לו מפצל ועל המטענים אתה מדבר על המטענים שמתחברים מהמצלמות לויקו?

אז אם לא 118 מה עושים?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...