Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא, בשתיהן התאריך "מחזיק" כ 3-4 ימים. מכיוון שכל הרכבים בבית "פעילים" לפחות פעם ביומיים (ובד"כ כל יום),

לא נתקלתי בבעיות עם זה.

דווקא השבוע חזרתי מטיול של שבוע וחצי בחו"ל (והרכב עמד בחניה), כשחזרתי עדכנתי את התאריך.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד שאלה ברשותך, Bogibb מתעניין בmatego, הוא שאל האם ניתן לכבות את הwifi של המצלמה.

האמת שלא ניסיתי, אך למיטב הבנתי לא ניתן לבצע זאת. בהמשך היום אהיה מול המצלמה ואנסה לראות, אך אינני זוכר כפתור או אפשרות כזאת.

פורסם (נערך)
האמת שלא, בשתיהן התאריך "מחזיק" כ 3-4 ימים. מכיוון שכל הרכבים בבית "פעילים" לפחות פעם ביומיים (ובד"כ כל יום),

לא נתקלתי בבעיות עם זה.

דווקא השבוע חזרתי מטיול של שבוע וחצי בחו"ל (והרכב עמד בחניה), כשחזרתי עדכנתי את התאריך.

ההודעה שלך באה לי בטוב מאחר והתנפחה לי הסוללה בG1W וצריך להחליף.

לדוד שלי יש G1W-C מהדגמים הראשונים והוא טוען שהמקסימום שהמצלמה מחזיקה ללא איפוס זה יום וחצי.

מבחינתי זה לא מקובל מאחר ובין חמישי בערב עד ראשון בבוקר הרכב עומד בחניה.

אז... which is it? יום וחצי או 3-4 ימים?

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לך אמ;לק על ההבדלים ביניהם?

מבחינתי זה דרעק סיני וזה דרעק סיני, למה לשלם עוד $8?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^ אותה חומרה, תוכנה שונה.

ההודעה שלך באה לי בטוב מאחר והתנפחה לי הסוללה בG1W וצריך להחליף.

לדוד שלי יש G1W-C מהדגמים הראשונים והוא טוען שהמקסימום שהמצלמה מחזיקה ללא איפוס זה יום וחצי.

אז... which is it? יום וחצי או 3-4 ימים?

בהתחשב בכך שאני נוסע בד"כ כל יום (כולל שישי שבת), לא אתעקש על מספר הימים.

גם כאשר לא נסעתי כמה ימים (כפי שציינתי, קורה לעיתים רחוקות), לא היו איפוסים כלשהם

של התאריך (לגבי יומיים מלאים אני יכול לומר בוודאות, ללא שמץ ספק. למיטב זכרוני גם יותר מכך, אך מכיוון שזה לא קורה הרבה לא אתעקש).

כשאני נוסע לחו"ל, אני יודע מראש שיהיה צורך לכוון שוב את התאריך (לא ביג דיל, עניין של שניות בודדות).

פורסם

ב dashcamtalk יש קישור לתוכנה של viofo עבור הדגם הזה, אז מה בעצם מונע ממני לקנות את הדגם הזול יותר ולצרוב אותו?

בכללי למה להתעסק עם זה? אם שני הדגמים עושים את העבודה אז.. למה לטרוח?

פורסם

אצלי הרכב שובת משישי צהרים/אחה"צ ועד מוצ"ש, ותמיד התאריך והשעה מתאפסים.

פורסם

תודה, אם כך ה g1w-cb ירדה מהפרק.

לא רוצה להמר ש'אולי' אקבל דגם של יומיים ואולי לא.

מזמין את ה a118c הזולה יותר אלא אם יש למישהו התנגדות נחרצת בעניין

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...