Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות אלחוטיות - מה חדש?

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 18.8.2022 בשעה 06:13, falou כתב:

טוב, אחת מהאוזניות ה-Fill XS שלי התפרקה. לפני שאני ניסיונות להחזיר אותה לתפקוד, הזמנתי זוג Fiil Lite מהחנות של שיומי ב-Joom.

חשבתי להכנס למסע הארוך של "מה אקנה עכשיו", שלוקח בין חודשיים לחצי שנה, עם המטרה להשיג מקסימום אינטגרציה בין הפיקסל שלי לאוזניה. גם יכולת יותר טובה בשיחות יהיה טוב. יענו, אני רוצה איירפודס עם איכות השמע של Fill באנדרואיד, במעט כסף. רוצה.

אבל בינתיים הזמנתי את ה-Lite. עולות רק 134 ש"ח... אין Ambient mode (שאני דווקא כן משתמש בו לפעמים לשמוע מוסיקה באוזניות בנהיגה, כי עדיין שומעים את הסביבה), אין חיישן שמזהה אם שמת/הסרת את האוזניה (נחמד), אבל פאק איט. 134 ש"ח...

נ.ב. גם ה-XS וגם ה-Lite משתמשות באותו קייס.

יש כמה שרשורי TWS, בחרתי להמשיך את זה.

הגיע המלצה על הנחה מעליקספרס ב-״רעות תקני לי״ (מי שלא מכיר את קבוצת הפייסבוק - שווה!).

Redmi Buds 5 PRO 

https://www.mi-il.co.il/product/redmi-buds-5-pro-black

משהו כמו 140 ש״ח אולי 160... אפשר להשיג ברגיל ב-190 (או לשלם 340-470 בארץ...).

לקח להם איזה חודש להגיע אבל, שיפור בכל הגזרות.

קודם כל, אישית (וזה עניין אישי לגמרי), יושבות יותר נוח. פחות אוטמות, כי היא לא נכנסות לתעלת האוזן כמו אוזניות כפתור, אבל פחות מעיקות. סינון הרעשים משלים את האטימה. הוא מבטל בעיקר רעש אחיד (לבן?) בתחום תדרי המיד. יענו, דיבור עובר. שומעים פחות חזק, אבל עובר. רעשים בטווח הבאס עוברים, אבל מופחתים.

יענו, במטוס לא תשמעו את ה-hum, גם לא מזגן וגם מעלית תוחרש. בסה״כ, מבחינת איכות בשמיעת מוסיקה, מאוד מורגש. יש לזוגה Airpods Pro דגם קודם, שאמרתי שאני אשווה ביניהם. זה ייקרה. מתישהו.

יש גם מצב Transparency די יעיל (שהיה לי ב-fiil XS ולא היה ב-Lite), שמעביר את הסביבה טוב. זה שימושי לי במשרד כשאני בזום ובמקביל איזה חצוף מחליט גם לדבר אליי.

איכות שמע במוסיקה - יותר באס.

יותר מדי באס.

מצאתי מישהו באינטרנט שהמליץ על EQ מותאם באפליקציה, והסאונד השתפר לרמה משביעת רצון. אם להיות קטנוני (ואני קטנוני) הגבוהים קצת מוחרשים וחסר sparkle או וואטאבר. לא כזה משנה, עדיין נשמע טוב וסבבה בהרבה ממה שמגיע לאוזניות כאלו להישמע ו...כאמור, הבידוד האקטיבי משפר את האיכות פלאים.

הן ממש סבבה גם בכל מה שקשור להפרדה בין כלים/צלילים. לכל אחד יש מקום אחר ויש תחושה שהבמה נפרסת על ראש גדול יותר. מאוד בולט. אולי בזכות זה שיש שני דרייברים. וכאמור, יותר באס.

גם איכות השמע בשיחות עלתה, ושומעים אותי יותר טוב (אני מניח שעיצוב שלהם עם stem עובד).

יש אפליקציה שעובדת טוב, שליטה במגע שעובדת טוב (כולל קריאה ל-Google Assitant), הפסקת שמע כשמוציאים מהאוזן, חיבור לשני מכשירים במקביל - הכל עובד טוב.

חיי סוללה לא רעים (לא כמו ה-fiil, אבל ל-Redmi יש סינון אקטיבי ודרייברים יותר גדולים), נשמעות טוב במוסיקה ובשיחות.

יש קצת latency בחיבור לטלוויזיה לעומת ה-fiil, אבל אין להם כמעט שימוש כזה.

בקיצור, יש זמנים שהן מולחמות לי לאוזן.

Resistance is Futile. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

קודם כל, אישית (וזה עניין אישי לגמרי), יושבות יותר נוח. פחות אוטמות, כי היא לא נכנסות לתעלת האוזן כמו אוזניות כפתור, אבל פחות מעיקות

לא כלכך הבנתי למה אתה אומר שהן לא נכנסות לתעלת האוזן.

לפי התמונות באתר ששמת ניראה מבנה רגיל של אוזניות שנכנסות לתעלה, ספציפית הגומיה שלהן, מה אני מפספס?
image.png.add866ccaab2041ebb3aaaec3279e630.png

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 17 דקות, Igalz כתב:

לא כלכך הבנתי למה אתה אומר שהן לא נכנסות לתעלת האוזן.

שבניגוד לאוזניות בתצורת כפתור, הן יותר יושבות בתוך האפרכסת ולא נכנסות לתעלה

פורסם

תפרט קצת יותר בבקשה על איכות שיחה, בדגש על איך שומעים אותך בחוץ כשאתה עם אזניה אחת.

חסרון מורגש בכל האזניות הסיניות שהיו לי.

פורסם

אני שומע מצויין. בגלל שיש מצב transparency אני כבר כמעט לא הולך עם אוזניה אחת. כששאלתי, אומרים ששומעים אותי טוב, אבל אני לא מנהל כמעט שיחות בחוץ בהליכה.

אני מניח שסינון רעשי רקע בשיחה זו יכולת שבעיקרה יושבת תוכנה, וזה כבר כנראה יקר ליישום מוצלח.

בהזדמנות אני אבדוק את זה מול האיירפודס.

פורסם

זו שאלה אקדמית בשבילי, כי אני לא אשלם פי 5 בשביל שיישמעו אותי טוב יותר כשאני הולך ברחוב... 

זה לא משהו שאני צרי

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

שבניגוד לאוזניות בתצורת כפתור, הן יותר יושבות בתוך האפרכסת ולא נכנסות לתעלה

הגומיה שסימנתי באדום לא נכנסת לתעלת האוזן? היא סתם תלויה באויר באפרכסת?

image.png.c7b2dcede8cc6f12a97a27e76d64e62a.png

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Igalz כתב:

הגומיה שסימנתי באדום לא נכנסת לתעלת האוזן?

image.png.c7b2dcede8cc6f12a97a27e76d64e62a.png

גומיות נכנסות למקומות יותר מעניינים.

בתאריך 19.11.2022 בשעה 17:37, Igalz כתב:

תבדוק את זה היטב.

סתם דוגמא, כשקיבלתי את הסמסונג באדס לייב שלי, הייתי בטוח שהווליום שלהן אשפה, הייתי מגביר עד הסוף בפלאפון ונלחם לשמוע משהו כשאני ליד כביש סואן. מסתבר שהווליום באוזניות עצמן היה על החצי, ובשביל לשנות אותו הייתי צריך לשנות הגדרות מגע באפליקציה של האוזניות ואז להגביר את הווליום באוזניות עצמן. סמסונג משום מה דאגו להחביא את זה למשתמש המתחיל. מאז שהגברתי את האוזניות עצמן, הווליום מעולה ויש לי שליטה נורמאלית עליו מהטלפון.

אני לא אומר שבאפטרשוקז זה אותו הדבר, אבל שווה לבדוק.

חחח...כמה באוזניות שלי  Jabra Elite 85t החביאו את האפשרות הזו אבל הפעלה דומה בול למה שכתבת.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...