Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות אלחוטיות - מה חדש?

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסיף רשמים שלי מאוזניות שהגיעו אלי היום. אמנם מדובר בהתרשמות ראשונית אבל ייתכן ובכל זאת יעזרו למישהו.

אני אוהב אוזניות עם באסים. כמה באסים? לא יודע להגיד, זה עניין אינדבדואלי. אבל אחת הסיבות שתמיד העדפתי אוזניות חיצוניות היא שכל הקטנות הזולות תמיד נשמעו לי חלביות (ואני עדין). כנקודת ייחוס, שנים השתמשתי ב-koss פורטה-פרו ועכשיו, במארלי liberate, שזה אפילו אולי "כבד" מדי ויותר מדי באס- שתיהן מעל האוזן. הבעיה, איך לא, היא הגודל של הדברים האלו, כמו גם החוטים, כמובן. לכן, סחיבה של הדברים האלו איתך בתיק נהיית תיק. אז אם כבר אני עובר לבלוטות', שיהיה משהו סטייל אייפודס. אבל גם זול, כי אני לא ממש צריך את פונקצית השיחות אלא יותר מעניינת אותי איכות המוזיקה. חיפשתי ביקורות ברשת על פודס זולות עם באס מודגש, ובסוף מצאתי את TaoTronics SoundLiberty 97. הנה לינק לעליאקספרס.

זה נראה ככה:

20210811_124014.thumb.jpg.9d00a74c9cd043dd76d355e593e72114.jpg

אמנם הקופסה חטפה מכה, אבל זה לא ממש מעניין אותי- הרי האוזניות נמצאות בתוך ספוג בפנים. אגב, זה הגיע בחבילה עם שקיות אוויר בפנים. רק חבל שהחבילה חטפה את המכה בצד השני, ולא אפיה שמיקמו את השקיות... ובפנים:

20210811_124125.thumb.jpg.183c1aeba89b57e982dc7afdc5a1cfed.jpg

ולאחר פירוק למרכיבים:

20210811_124500.thumb.jpg.ce78e421a2fc4ceb4449fcb5d8e3b369.jpg

הכבל עושה רושם איכותי, ומוצא חן בעיניי שסוף סוף הסינים מתחילים לעבור ל-USB-C ולא למיקרו USB הדיפולטי. יש עוד שלושה גדלים של גומיות אטימה, כמו שאתם רואים, אחת מהן גם בצורה שונה. הקופסה ממש פיצית, או שזה אני שלא רגיל.

עכשיו תראו, מדובר באמת בזן פשוט מעין כמוהו- אין אפליקציה ל"ניהול" האוזניות, כי אין ממש מה לנהל. אין ביטול רעשים, והתפעול דרך האוזניות הוא ע"י טאפ במשטחי המגע, או שפשוט תעשו הכל דרך הנייד (להעביר שירים\לענות לשיחות וכד'). האוזניות נדלקות כשמוציאים אותן מהתיבה, ונכבות כשמכנים אותן לשם (ומתחילות להיטען). הדבר הכי מתקדם אולי זה שאפשר לחבר כל אוזניה למקור בלוטות' אחר, שכאמור- לא מעניין אותי. למי שמעוניין, יש לחברה דגמים מתקדמים יותר, אותם אפשר לראות בלינק למעלה.

מה כן יש? יחסית לגודל (ולמחיר כמובן), יש פה סאונד פשוט מדהים. טוב, הוא לא באמת מדהים ואם אתם מקשיבים כמוני להרבה old stuff משנות השבעים והשמונים, תצטרכו לשחק קצת באקולייזר של הספוטיפיי (או מקביל לו). אבל הנה השוס- תצטרכו לעשות את זה ממש קצת; בשום מצב לא הגעתי לקצה הסקאלה, ואני מדבר על אלבומים עם רימסטרים בסיסיים- למשל, שני האלבומים הראשונים של Ian Gillan, שהוציא פיוז'ן כשכולם ציפו ממנו לעשות עוד Deep Purple- אלו אלבומים שבניגוד ללהקה האם, מעולם לא עברו שיפוץ מאסיבי של הסאונד. כי אם אנחנו עוברים ללהקה האם, קחו למשל אלבום כמו Who do we think we are, שם פתאום הבאס מוחשי מאד אפילו בלי לשחק עם האקולייזר, וכמעט מושלם ביחד איתו. וככל שמתקדמים בשנים ומאזינים לדברים שהוקלטו מאוחר יותר, כך הסאונד משתפר. והבאס? הוא everything they promised, שלא הייתי מאמין בטווח מחירים כזה.

שיהיה ברור- לא מדובר פה בהי-אנד, ואני משוכנע שיש איירפודס או דומים שנותנים טווח הרבה יותר רחב (כמו גם פונקציות נוספות), אבל במחיר הזה, אני לא בטוח שתמצאו טוב הרבה יותר.

• אהבתי 3
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן חברים, 

אבא שלי מחפש אוזניות בעיקר בעיקר בשביל שיחות. הוא לא שומע מוזיקה. 

לפני כחצי שנה הוא קנה אוזניית BT עם קליפס (כזאת שנתפסת על החולצה) שנמתחת עם חוט קפיצי, נראת כך:

D3008353-EACA-4286-9FD4-E593338685B6.thumb.jpeg.3106463648859467b2a63566892ad944.jpeg

האוזניה הזאת החזיקה לו כחצי שנה, שבמהלכה עשתה קצת בעיות אבל באופן כללי הסתדר לא רע. אבל הוא לא רוצה לקנות שוב מתוך הנחה שיחזיק כחצי שנה ולא יותר… 

בקיצור, יש לו מכשיר Galaxy S8 Plus והמליצו לו לקנות Galaxy Buds.

רציתי לשאול מה דעתכם על אוזניות Galaxy Buds? האם יש אוזניות אלחוטיות עם תמורה טובה יותר? 

חשובה מאוד תאימות וקלות שימוש… מינימום התעסקות… אדם מבוגר… 

תודה! 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם (נערך)

לאחר שכולם מסביבי  התחדשו באוזניות BT חדשות עם ANC (אירפודס פרו וגם באדס פרו של סמסונג) ואני היחיד שהייתי נגד כי אף פעם לא הסתדרתי עם אוזניות בתוך האוזן- נישברתי והזמנתי את האוזניות של EDIFIER Neobuds Pro שלפי הביקורת הם מספקים איכות סאונד טובה מאוד הרבה מעבר לקבוצת המחיר שלהם.

אני יצאתי חומוס בפיתה ולא ראיתי שיש קופוני הנחה ברשה והזמנתי במחיר של כ88$, מתברר שיש קופון 9$ בשבילם ב-zuzu.deals ואמור לצאת מתחת ל80$.

אולי זה יעניין מישהו כל עוד יש כמה שעות לסוף המבצעים של ה11/11, שאקבל אותם אוכל להשוות לשאר האוזניות שיש במשפחה כמו שציינתי- מקווה לטוב :-).
image.thumb.png.2d5c67ef8ff31d43fcaa8b5a78ec016b.png

אגב- איך יודעים עם הסמארטפון שלנו אכן תומך בכל הפורמטים המתקדמים הללו? LHDC וLDAC.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אני גם מקווה, ככה היה הניסיון שלי עד לפני כמה שנים ומאז הפסקתי לנסות, באוזן אחת פשוט המבנה כניראה שונה אצלי ולכן תמיד הוא כאב אחרי כחצי שעה עם האוזניה.

מקסימום אתן להורים/משפחה :-).

סקרן לדעת איך באמת האיכות בLDAC/LHDC כי כרגע לפחות עם אוזניות אדיפייר תומכות APTX W830BT אני כן מרגיש הבדל ומעדיף חיבור חוטי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אולי לא התגובה הכי פופולרית בשרשור, אבל הסנהייזר מומנטום 2 נמכרות עכשיו בפחות מ 850 ש"ח בקספ (1,000-1,250 בימי הנשואים הסינים). אחרי ה 65T הזוועתיות של ג'ברע וכמעט הרמת ידיים מוחלטת משיט מבוסס בלוטות', אלו סוף סוף החזירו לי קצת את התקווה. מתיישבות נפלא באוזן, איכות סאונד טובה מאוד, באסים to my liking (למרות שתמיד אשמח ליותר), חיי סוללה סבירים+ ואיכות שיחות טלפון נורמלית כשנמצאים בחוץ.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אגב סנהייזר - בדיוק קניתי לאשתי את המומנטום 3 (לא in ear אלא on ear) אחרי שהmomentum 2 הוותיקות התחילו להראות סימני פלייקינס כאלו ואחרות (בעיות בחיבור) + מבצעים התחילו לצוץ והן עלו לי 250 דולר (+ עוד 5 אחוז הנחה של הכרטיס אשראי)

הנקודות השוואה הישירות שלי (שביליתי איתן עשרות שעות ומעלה) הן הBose 700 שהיו לי והאיירפודס מקס שיש לי כרגע (אני עובר ביניהן לפרו) ואנקדוטלית - ניסיון קצר יחסית עם הסוני xm4.

מבחינת איכות שמע - הן מדהימות. כנראה האוזניות שהכי מתקרבות לאיירפודס מקס שנתקלתי בהן עד עכשיו (הן עוד לא שם לדעתי - אבל מאוד מתקרבות ובחצי מהמחיר).

האיכות שיחה שלהן - לצד השני - גם מעולה ומאוד מתקרבת לאיירפודס מקס (שבתורן אגב - פחות טובות מהאיירפודס פרו - נבדק על ידי הקלטות. גם אני לא האמנתי בהתחלה שזה המצב).

א ב ל - הnoise cancelation פשוט לא מתקרב אפילו, והtransparency mode שלהם הוא סוג של בדיחה ובקושי עושה משהו.

המצב השתפר קצת עם העדכון לfirmware 4 ומעלה - אבל בקטע הזה הן לגמרי דור קודם.

הן מאוד נוחות והאיכות בניה שלהן רמה אחת מעל סוני וbose אבל מן הסתם לא מתקרב לאפל.

סה״כ - לא רע , אם זה היה עבורי - הייתי מעדיף את הסוני או הbose. את הbose אשתי לא אהבה , אבל אולי נשכנע אותה לנסות את הסוני (החזרה חינם עד ינואר כרגע ברוב המקומות בלי שאלות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כבר יש את השרשור הזה אז לא אפתח נושא חדש. 

אשמח להצעות עבור אוזניות+ שאלות באופן כללי

אחרי שניסיתי הרבה אוזניות כפתור TWS וכולם לא היו נוחות לי, אני חושב שאוותר על הסוג הזה של אוזניות(אלא אם אתם מכירים משהו שבאמת באמת ידוע כמתאים לכול סוגי האוזניים בצורה מופלאה) 

בעיקרון הדרישה העיקרית היא שיהיה אל חוטי, ושהאיכות סאונד תהיה כמה שיותר טובה. רצוי עם ANC אבל לא חובה. וגם עם אקוולייזר באפליקציה נורמלית. 

התקציב הוא עד 1200, אבל במידה ואיכות הסאונד לא לא הולכת ליניארי בהתאם למחיר, אז מן הסתם אעדיף משהו ב-800 ומביא 90 אחוז מהאיכות. אגב, אני לא מפחד מאוזניות סיניות, כי גם ככה כיום בקרת האיכות בכולם היא פח אשפה, ואם ישרדו לי יותר משנה, זה כבר בונוס. 

כיום אני משתמש ב-KOSS PORTA PRO על סף גסיסה(אחרי 12 שנה, כבוד) . וזה מבחינתי הבייסליין. מחפש משהו שיהיה קפיצה משמעותית מהם.

ועכשיו השאלות. 

אני לא אחד שמעתיק קבצי מוזיקה. אני שם יו טיוב מיוזיק ובזה אני משתמש. אני יודע ששם האיכות סאונד מקבילה ל-192KB במקרה הטוב, האם זה יהיה צוואר בקבוק מבחינת איכות הסאונד לא משנה איזה אוזניות אני אקנה, או שזה עדיין לא ישפיע בטווח המחירים הללו? 

כמו כן, אני משתמש באייפון SE הישן, לא יודע מה הולך שם מבחינת קודקים ולא מבין בזה, אז כנ"ל לגבי זה, האם הסמארטפון יהווה צוואר בקבוק? 

מבחינת ניסיון, יצא לי להשתמש לכמה דקות ב- sony wh1000 של חבר והם היו פצצה. אבל, הוא אחד שמעתיק קבצים ומשתמשי בקבצי FLAC אבל עם וואןפלוס 5. ככה שקשה לי להשוות אם מה שהוא מקבל, זה גם מה שאני אקבל. 

אשמח לעזרה, ותודה למי שקרא את החפירה. 

פורסם (נערך)

אגב, רוצה לתת מילה טובה על TROSMART, קניתי את האוזניות APOLLO Q10 שלהם עם ANC, מאוד מרוצה מהן יחסית למחיר, לאחר מס' חודשי שימוש -שהוצאתי אותם מהתיק במכללה ופתחתי אותם שמתי לב שהם נישברו, לא יודע אם אני אשם או היה פגם באוזניות שלי (לא זוכר שנפלו חזק או משהו) אז אמרתי מה כבר יכול ליהיות- פניתי לחנות שלהם באלי ממנה קניתי והם ביקשו שאשלח למייל תמיכה של טרונסמארט וכך עשיתי, להפתעתי הרבה הם השיבו שהם שמחים לישלוח לי זוג חדש ורק ביקשו צילום תקריב של הSN על האוזנייה שלי, יום אחרי זה אני מקבל SMS מDHL EXPRESS ולהפתעתי מגלה שזה מהם, תוך כ3 ימים קיבלתי עם שליח זוג חדש (בלי עמלות או שטויות, קיבלתי ישר).

לא חושב שהייתי מקבל שירות כזה מחנות פה בארץ חח, אז אם מישהו חושב על המוצרים שלהם - לפחות מהניסיון שלי יש להם אחלה שירות.
ביגלל זה שקלתי את הBT החדשות שלהם Onyx Prime שגם מגיע עם זוג אלמנטים כמו האדיפייר, אבל ביגלל המחסור בANC החלטתי להוסיף ולקחת את הניאובאדס פרו של אדיפייר.

*כרגע שומר אותם בקופסא סגורה עד שאמדוד את הניאו באדס אם יהיו נוחות לי, אם כן אז אשים אותם פה למכירה.

• רעיון טוב! 1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 11.8.2021 בשעה 16:38, yohai71 כתב:

אוסיף רשמים שלי מאוזניות שהגיעו אלי היום. אמנם מדובר בהתרשמות ראשונית אבל ייתכן ובכל זאת יעזרו למישהו.

אני אוהב אוזניות עם באסים. כמה באסים? לא יודע להגיד, זה עניין אינדבדואלי. אבל אחת הסיבות שתמיד העדפתי אוזניות חיצוניות היא שכל הקטנות הזולות תמיד נשמעו לי חלביות (ואני עדין). כנקודת ייחוס, שנים השתמשתי ב-koss פורטה-פרו ועכשיו, במארלי liberate, שזה אפילו אולי "כבד" מדי ויותר מדי באס- שתיהן מעל האוזן. הבעיה, איך לא, היא הגודל של הדברים האלו, כמו גם החוטים, כמובן. לכן, סחיבה של הדברים האלו איתך בתיק נהיית תיק. אז אם כבר אני עובר לבלוטות', שיהיה משהו סטייל אייפודס. אבל גם זול, כי אני לא ממש צריך את פונקצית השיחות אלא יותר מעניינת אותי איכות המוזיקה. חיפשתי ביקורות ברשת על פודס זולות עם באס מודגש, ובסוף מצאתי את TaoTronics SoundLiberty 97. הנה לינק לעליאקספרס.

זה נראה ככה:

20210811_124014.thumb.jpg.9d00a74c9cd043dd76d355e593e72114.jpg

אמנם הקופסה חטפה מכה, אבל זה לא ממש מעניין אותי- הרי האוזניות נמצאות בתוך ספוג בפנים. אגב, זה הגיע בחבילה עם שקיות אוויר בפנים. רק חבל שהחבילה חטפה את המכה בצד השני, ולא אפיה שמיקמו את השקיות... ובפנים:

20210811_124125.thumb.jpg.183c1aeba89b57e982dc7afdc5a1cfed.jpg

ולאחר פירוק למרכיבים:

20210811_124500.thumb.jpg.ce78e421a2fc4ceb4449fcb5d8e3b369.jpg

הכבל עושה רושם איכותי, ומוצא חן בעיניי שסוף סוף הסינים מתחילים לעבור ל-USB-C ולא למיקרו USB הדיפולטי. יש עוד שלושה גדלים של גומיות אטימה, כמו שאתם רואים, אחת מהן גם בצורה שונה. הקופסה ממש פיצית, או שזה אני שלא רגיל.

עכשיו תראו, מדובר באמת בזן פשוט מעין כמוהו- אין אפליקציה ל"ניהול" האוזניות, כי אין ממש מה לנהל. אין ביטול רעשים, והתפעול דרך האוזניות הוא ע"י טאפ במשטחי המגע, או שפשוט תעשו הכל דרך הנייד (להעביר שירים\לענות לשיחות וכד'). האוזניות נדלקות כשמוציאים אותן מהתיבה, ונכבות כשמכנים אותן לשם (ומתחילות להיטען). הדבר הכי מתקדם אולי זה שאפשר לחבר כל אוזניה למקור בלוטות' אחר, שכאמור- לא מעניין אותי. למי שמעוניין, יש לחברה דגמים מתקדמים יותר, אותם אפשר לראות בלינק למעלה.

מה כן יש? יחסית לגודל (ולמחיר כמובן), יש פה סאונד פשוט מדהים. טוב, הוא לא באמת מדהים ואם אתם מקשיבים כמוני להרבה old stuff משנות השבעים והשמונים, תצטרכו לשחק קצת באקולייזר של הספוטיפיי (או מקביל לו). אבל הנה השוס- תצטרכו לעשות את זה ממש קצת; בשום מצב לא הגעתי לקצה הסקאלה, ואני מדבר על אלבומים עם רימסטרים בסיסיים- למשל, שני האלבומים הראשונים של Ian Gillan, שהוציא פיוז'ן כשכולם ציפו ממנו לעשות עוד Deep Purple- אלו אלבומים שבניגוד ללהקה האם, מעולם לא עברו שיפוץ מאסיבי של הסאונד. כי אם אנחנו עוברים ללהקה האם, קחו למשל אלבום כמו Who do we think we are, שם פתאום הבאס מוחשי מאד אפילו בלי לשחק עם האקולייזר, וכמעט מושלם ביחד איתו. וככל שמתקדמים בשנים ומאזינים לדברים שהוקלטו מאוחר יותר, כך הסאונד משתפר. והבאס? הוא everything they promised, שלא הייתי מאמין בטווח מחירים כזה.

שיהיה ברור- לא מדובר פה בהי-אנד, ואני משוכנע שיש איירפודס או דומים שנותנים טווח הרבה יותר רחב (כמו גם פונקציות נוספות), אבל במחיר הזה, אני לא בטוח שתמצאו טוב הרבה יותר.

בגללך ובאשמתך מצאתי את עצמי מזמין ביום הרווקים הסיני את soundliberty 94, שזה בגדול אותו דגם כמו ה97 רק עם תוספת ANC.

הרושם הראשוני מאוד דומה למה שתיארת, את איכות הANC אני אבדוק בשבוע הבא בתחבורה ציבורית.

הדבר היחיד ששמתי אליו בנתיים בתנאים של בית הוא שעם AMC דלוק הצליל פתאום נהיה יותר באסי ועמוק, כאילו סוג של פילטר loudness מופעל על האודיו. לא החלטתי עדיין אם אני אוהב את זה או לא, אבל ההבדל בצליל בין ANC לבין בלי ANC הוא יותר ממה שהייתי רוצה.

אהבתי את הambient mode, עובד בצורה נהדרת, רק חבל שזה בא מלווה עם הודעה מילולית ולא איזה צליל קצר יותר.

השליטה באוזניות דרך ממשק המגע לא מדוייקת במיוחד ויש ושם פספוסים של נגיעות. כניראה שאני אעדיף להשתמש בזה כמה שפחות.

אעדכן בהמשך אם יהיו לי עוד תובנות

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

בגללך ובאשמתך

שמחתי לעזור. 😄

עריכה: אם כבר אני פה, אז אוסיף שגם יצא לי לנהל כמה שיחות עם האוזניות, ולמרות שלא למטרה זו הן נרכשו, אני חייב לציין שהן מספקות את הסחורה גם בתחום הזה- הצד שני שומע הכל מבלי שאצטרך להרים את הקול, וכמובן אני שומע מצויין.

לטעמי, הן מתעלות על כל מה שקיים בסדר גודל של מחירן, יחס עלות\תמורה מצוין.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אחרי קצת יותר משנה האוזניות של Fiil סיימו את הקריירה. אוזניה אחת נפלה לאגם.

הם היו תמורה מעולה למחיר.

חיפשתי משהו לא יקר שיתאים לספורט ולא כל כך מצאתי תחליף זול ואיכותי.

בסופו של דבר קניתי Bose Sport Earbuds בחנות BUG.

הם שכחו להוריד מאחת הקופסאות מדבקה של מבצע לכבוד Black Friday וזכיתי מההפקר - שילמתי רק 550₪ ( משהו כמו 200₪ פחות מהמחיר הרגיל ב"באג") . אוזניות מעולות !

נוחות יותר משמעותית , יושבות חזק בתוך האוזן בלי ההרגשה של פקק סותם,   איכות הסאונד יותר טובה, טווח קליטה יותר גדול, יציבות ומהירות החיבור טובים יותר. 

הן לא מבודדות רעשים ( גם fiil לא) ויותר גדולות, אבל אני לא מרגיש שזה מפריע לי.

מקווה שיחזיקו זמן רב.

לדעתי, Bose sport earbuds לא מתאימות לבעלי אוזניים קטנות. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני שעה, vladclar כתב:

אחרי קצת יותר משנה האוזניות של Fiil סיימו את הקריירה. אוזניה אחת נפלה לאגם.

הם היו תמורה מעולה למחיר.

חיפשתי משהו לא יקר שיתאים לספורט ולא כל כך מצאתי תחליף זול ואיכותי.

בסופו של דבר קניתי Bose Sport Earbuds בחנות BUG.

הם שכחו להוריד מאחת הקופסאות מדבקה של מבצע לכבוד Black Friday וזכיתי מההפקר - שילמתי רק 550₪ ( משהו כמו 200₪ פחות מהמחיר הרגיל ב"באג") . אוזניות מעולות !

נוחות יותר משמעותית , יושבות חזק בתוך האוזן בלי ההרגשה של פקק סותם,   איכות הסאונד יותר טובה, טווח קליטה יותר גדול, יציבות ומהירות החיבור טובים יותר. 

הן לא מבודדות רעשים ( גם fiil לא) ויותר גדולות, אבל אני לא מרגיש שזה מפריע לי.

מקווה שיחזיקו זמן רב.

לדעתי, Bose sport earbuds לא מתאימות לבעלי אוזניים קטנות. 

גם לי יש את ה- Bose sport earbuds.

נמצאות ברשותי כשנה.

איכות הסאונד מעולה והן אכן מאוד יציבות.

לפעמים בשימוש ארוך הן קצת מציקות לי באוזן.

החיסרון הכי גדול שלהן הוא איכות השיחה בתנאי חוץ.

פשוט לא שומעים אותך טוב כשאתה במקום רועש או עם רוח.

כשאני במקום סגור ושקט אין כלל בעיה.

בסך הכל הן אוזניות מצוינות, בטח במחיר שאתה רכשת אותן (אני שילמתי כמעט כפול לפני שנה).

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...