Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות אלחוטיות - מה חדש?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משתמש באוזניות לשיחות טלפון בכלל, רק לשמיעת מוסיקה , בעיקר בפעילות ספורטיבית.

ככה שאת החסרון שרשמת כנראה לא הייתי מגלה בעצמי גם בעתיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אז אחרי שאבא שלי נת את האוזניות שלו לאחותי, ואני נתתי לו את שלי, צריך זוג חדש.

מחפש משהו טוב, עם ANC איכותי ככל האפשר, יכולת להשתמש באזניה אחת בלבד, פרופיל קטן ועיכוב קטן ככל האפשר (משמשים בעיקר לצפייה בתכנים ו/או שיחות וידאו). 

זמן סוללה לא מעניין (משתמש בהן גג-גג-גג שעה ברצף), ואין ממש תקציב. רוצה משהו שמבוסס על ה-QCC5151 של קוואלקום, אבל אין סיבה אמיתית, סתם כי בא לי את ההכי הכי. בינתיים ראיתי רק זוג כלשהו של שאומי שמבוסס על השבב הזה אבל הביקורות מאוד פושרות. 

עוד רעיונות?

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

רוצה הכי הכי ( אני מניח שבעיקר מבחינת הסאונד ?), עם מנגנון ANC מוצלח ובלי תקציב:

Sony  wf -1000xm4

https://www.tgspot.co.il/sony-wf-1000xm4-wireless-earbuds-review/

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה.

קראתי עליהן, הבעיה היא שהן לא מאוד טובות לשיחות,  והיות שאני לא שומע מוזיקה עם אוזניות בכלל אלא רק טלוויזיה/יוטיוב או שיחות, זה נראה לי קצת מיותר.

מה גם שאני רוצה משהו עם פרופיל קטן ככל האפשר כדי שיהיה אפשר לשכב על הצד.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור... 

יש משהו חדש באוזניות אל חוטיות IN EAR עם מצב אמביאט/היר-ט'רו/שם מפוצץ אחר, שעובד טוב מאוד ויחסית בזול? (סביב ה-300-400 שקל)

והדגש הוא על "עובד טוב" כי אם זה לא עובד ברמה שאני יכול לנהל שיחות של כמה משפטים מבלי להוריד אותם או לעשות פאוז, אז אין לי שום ערך בזה. 

היו לי בעבר את הג'אברה ELITE 3, ושם זה לא עבד מספיק טוב. 

המתבקש בתור בעל אייפון זה את האיירפודס פרו, אבל 750-800 לאוזניות זה גבוה מדי. 

פורסם

nothing ear 1

זה לא כמו מוצר של 800 ש"ח ("טוב מאוד"), אבל עושה עבודה טובה + (זה מונח לשוק הMID?).

(אצלי בשימוש עם אנדרואיד, לא רואה סיבה שיהיה הבדל).

פורסם

מישהו מכיר אזניות שיודעות לעבור בין מכשירים שונים בקלות יחסית? אני רוצה לחבר אותן לטלפון, מחשב וטלוויזיה שכמעט תמיד נמצאים אחד ליד השני. היו לי זוג (העברתי לאבא שלי) שהיו די סיוט כי בכל פעם שהייתי פותח את הקופסה שלהן הן היו מתחברות באופן רנדומלי למה שבא להן, או במקרה הטוב למה שהן היו מחוברות אליו בפעם האחרונה. 
ראיתי את ה-Morph אבל הן עדיין לא התחילו להימכר לציבור הרחב ואין עדיין שום ביקורות עליהן. לפי מה שהמוכרים כותבים, עד לפחות סוף יוני אין מה לצפות שהן יגיעו לשוק הפתוח ואני חייב להגיד שקצת נשבר לי לחכות.

פורסם
לפני 30 דקות, פבל כתב:

מישהו מכיר אזניות שיודעות לעבור בין מכשירים שונים בקלות יחסית?

Bose qc35/45

ישנו כפתור יעודי שמדלג בין מכשירים מחוברים, והודעה קולית שמודיעה את שם המכשיר שהתחברת אליו עכשיו. בנוסף האוזניות יודעות להיות מחוברות ל2 מכשירים בו זמנית. כשאני במשרד האוזניות מחוברות קבוע למחשב ולטלפון, וזה עובד נהדר.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

מישהו מכיר אזניות שיודעות לעבור בין מכשירים שונים בקלות יחסית? אני רוצה לחבר אותן לטלפון, מחשב וטלוויזיה שכמעט תמיד נמצאים אחד ליד השני. היו לי זוג (העברתי לאבא שלי) שהיו די סיוט כי בכל פעם שהייתי פותח את הקופסה שלהן הן היו מתחברות באופן רנדומלי למה שבא להן, או במקרה הטוב למה שהן היו מחוברות אליו בפעם האחרונה. 
ראיתי את ה-Morph אבל הן עדיין לא התחילו להימכר לציבור הרחב ואין עדיין שום ביקורות עליהן. לפי מה שהמוכרים כותבים, עד לפחות סוף יוני אין מה לצפות שהן יגיעו לשוק הפתוח ואני חייב להגיד שקצת נשבר לי לחכות.

אתה מתכוון לTWS או סתם אלחוטיות? כי יש הבדל גדול.

קודם כל יש את הפונקציה של מולטיפוינט שמאפשרת להיות מחוברים לעד 2 מכשירים בו זמנית והמיתוג ביניהן נעשה אוטומטית לפי מה שמשדר/מה שבעדיפות.

אין מולטיפוינט מעבר ל-2 מכשירים, ויש מעט מאד אזניות TWS שתומכות בזה, בגדול זה ג'אברה (רובן), ו XIAOMI REDMI DOT 3 PRO, שעולות סביב 60$ ונותנות תמורה מעולה.

אם מדובר על אזניות שהן לא TWS, יש הרבה תומכות מולטיפוינט (שוב עד 2 מכשירים), או כמו ה-BOSE שמאפשרות מעבר יזום בין כמה מכשירים ע"י כפתור/אפליקציה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לפני 9 שעות, Igalz כתב:

Bose qc35/45

ישנו כפתור יעודי שמדלג בין מכשירים מחוברים, והודעה קולית שמודיעה את שם המכשיר שהתחברת אליו עכשיו. בנוסף האוזניות יודעות להיות מחוברות ל2 מכשירים בו זמנית. כשאני במשרד האוזניות מחוברות קבוע למחשב ולטלפון, וזה עובד נהדר.

חיבור ל-2 מכשירים נכון לכל הסדרות היקרות, יש לי את זה ב b&o H9i, זה אכן עובד נהדר

פורסם
לפני 21 שעות, GTאי כתב:

nothing ear 1

זה לא כמו מוצר של 800 ש"ח ("טוב מאוד"), אבל עושה עבודה טובה + (זה מונח לשוק הMID?).

(אצלי בשימוש עם אנדרואיד, לא רואה סיבה שיהיה הבדל).

במצב האמביאנט, בווליום בינוני אתה אשכרה יכול לנהל שיחה של כמה משפטים עם מישהו? 

פורסם

@davemustaine87 עשיתי איתם היום זום של חצי שעה בבית קפה עם מוסיקה בתל אביב, שמעו מצוין ולא היו תלונות של הצד השני.

האמת שאני לא זוכר על איזה מצב הם היו...

אם אתה באזור המרכז לכיוון ירושלים אתה מוזמן לפנות בפרטי ולקחת אותם לניסיון.

פורסם

תודה רבה, אבל זה לא מה שהתכוונתי אליו. 

באוזניות יש מצב "אמביאנט"(או שם אחר, תלוי ביצרן) שבעזרת מיקורופונים קולט אותות מבחוץ ומגביר לך אותם. בערך כמו מכשיר שמיעה רק מושכלל יותר. המטרה של זה שתוכל לשמוע רעשים חצוניים ולא להיות "מנותק" 

השאלה אם יש משהו מלבד האיירפודס שלוקח את זה לשלב מתקדם יותר ומאפשר גם שיחה קצרה

פורסם

אני קיבלתי לפני שבועיים את הג'ברה ELITE7  החדשות,

בהשווה ישירה לbose sound sport היישנות והאירפודס פרו שעדיין אצלי.

הסאונד הטוב ביותר -bose לטעמי בפער.

Noise cancelation, הג'ברה (אני מאוכזב קצת מאיכות הסאונד בהם.

הניראות כנראה האירפודס שנותנות פשרה יחסית טובה.

הילדים צוחקים שאני עם הbose אני נראה כמו שרק....

הג'ברה לא יושבות מושלם באוזן.

פורסם

היתרון של הפרו זה מצב transparent חסר תחרות.

אתה שומע כאילו הם לא באוזן ממש.

לזה לא מצאתי מתחרים.

גם בon ear.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...