Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגיע הזמן להחליף את הצמיגים הקדמיים, וכך גם הגיעה ההתלבטות והצורך בחוות דעת והתייעצות. 

עכשיו השאלה איזה צמיגים כדאי להתקין? 

תקציב- לא משהו מוגדר סביב ה800 שקל ל2 צמיגים פלוס מינוס

נסועה- סביב ה20,000 ק"מ בשנה 

הרכב עומד תחת שמש קופחת ומזג אוויר חם.

ראיתי צמיג קונטיננטל EC6 ב400 שקל ליחידה הוא מומלץ או שיש צמיגים אחרים טובים יותר? כמובן בהתייחסות לתמורה למחיר אבל לא להתפשר על איכות.

שאלה נוספת

מאחורה קיימים 2 primacy 4 בנני שנה וחצי.

האם את החדשים להתקין מקדימה או להתקין מאחור ואת האחוריים להעביר קדימה? 

תודה רבה לעוזרים מראש.

עריכה אחרונה על ידי D4K
פורסם

שני שירשורים טריים שנראה לי יתנו לך מספיק מידע:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה רבה! @deltaHF

עכשיו השאלה השנייה את הצמיגים החדשים להתקין מקדימה או מאחורה? מזכיר שוב שצריך להחליף את הקדמיים.

פורסם

צמיגים חדשים להתקין מאחורה.

לנהג הממוצע קשה יותר ללהתמודד עם היגוי יתר מאשר עם תת היגוי. 

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם כבר יש לך זוג פרימסי 4, למה לא ללכת עליהם שוב? זה מה שאני הייתי עושה במקומך, אין סיבה לשבור את הראש. 

דרך אגב, יש לי אותם על כמה מכוניות, פשוט צמיגים מעולים, look no further 

פורסם

תודה רבה לכם!

כנראה זה מה שאעשה, אשים זוג מישלין פרימסי 4 מאחורה ואת האחוריים נשים מקדימה. 

חג שמח לכולם!

• תוכן חדש...