Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות אזהרה - אוקטביה 15

מעבר לפיתרון נפתר ע"י מרק10,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני חדש בפורום נעים מאוד שמי משה

היום ניתקתי את המינוס ברכב סקודה אוקטביה 2015 ולאחר שחיברתי נדלקו לי נורות שאני לא מצליח לאפס אותן

לחץ אוויר בצמיגים, ESC, והגה ,חשוב לציין שלפני כן לא הייתה שום נורה.

ניסיתי לאפס תקלה שנדלקת לי כל הזמן של מוט הילוכים.

איך אני מאפס את הנורות לא הצלחתי דרך המסך של הרכב

פורסם

תודה רבה זה עזר

נדלקת לי מנורה שצריך להעביר את ידית ההילוכים למצב P ומוסך אמרו שצריך להחליף את מוט ההילוכים סדר גודל של 7000 שקל אם מוצדק?

יש פיתרון אחר?

הרכב נוסע מעלה

פורסם

וואג הוציאו קיט תיקון למכלול המדובר.

דבר עם מוסך רון, הם מחליפים את המתג הסורר בידית ההילוכים בעלות נמוכה בהרבה

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

מוסך רון בת"א מבצע את התיקון בחצי מחיר. היום כבר לא נהוג להחליף את כול מכלול הידית אלא התקנה של מודול אלקטרוני המסופק על ידי ייצרן הרכב שפותר את הבעיה.

חפש בפייסבוק מוסך רון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

נדלקת לי מנורה שצריך להעביר את ידית ההילוכים למצב P ומוסך אמרו שצריך להחליף את מוט ההילוכים סדר גודל של 7000 שקל אם מוצדק?

יש פיתרון אחר?

הרכב נוסע מעלה

לפני 2 דקות, מרק10 כתב:

מוסך רון בת"א מבצע את התיקון בחצי מחיר. היום כבר לא נהוג להחליף את כול מכלול הידית אלא התקנה של מודול אלקטרוני המסופק על ידי ייצרן הרכב שפותר את הבעיה.

חפש בפייסבוק מוסך רון.

תודה רבה על העזרה

פורסם

לא מוט הילוכים-,אלא ידית הילוכים והחלק בחברה עולה יותר לכיוון ה 3000-4000 כולל הכל.

יש סרטון ביוטיוב של מוסך רון לגבי קיט תיקון שעולה סביב ה 800-9-- ש"ח ואפשר להסתפק בתיקון הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...