Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה יוצא לי להתעניין ביונדאי i30 החדשה מ2018 ואילך, שמגיעה עם מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים ומאובזר בנדיבות.

על פניו נראה שמדובר בחבילה אטרקטיבית: מנוע (יחסית) צנום נפח עם תיבה חסכונית, בתוספת אבזור רב ומיצרן החביב על השוק הישראלי.

אבל ככל שאני מחפש ובודק, אני בעיקר נתקל בחוסר ידע, פליאה ותמיהה לגבי למה לי בכלל לבדוק על רכב כזה.

כמובן בנוסף בחוויה הסובייקטיבית שלי, אני לא רואה הרבה כאלה על הכביש 

מה אני מפספס פה? מדובר ברכב לא מוצלח? סתם יח״צ גרועים?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אוטו חביב שהפעם לא הולך לליסינג וכן לא נהנה מתדמית של גולף לאון או סיוויק.
כנראה לא דחוף ליבואן למכור כאלה כשיש כמויות של טוסון ואיוניק שעולות לכביש כאילו אין מחר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כמו שיואב כתב, הדגם הספציפי הזה קצת (הרבה) נפל בין הכיסאות - הוא לא היברידי, הוא לא ג'יפון והוא אפילו לא סדאן. ללקוחות הליסינג הוא פחות התאים (אם אתה מחפש האצ'בק, למה לקחת אותו כשיש איוניק חסכונית יותר ואם אתה שמרן שמחפש סדאן פשוטה, יש אלנטרה) רוב הלקוחות הפרטיים כבר העדיפו ג'יפון (טוסון / קונה) ואלו מהם שמחפשים האצ'בק לא היברידית (כל ה-3 שנשארו) כנראה העדיפו גולף, לאון או 308 (או מאזדה 3, לשמרנים יותר).

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אחלה רכב

גם מאובזר טוב וגם נותן ביצועים בזכות המנוע , עד כמה שיכול לתת כן ? זה עדיין לא רכב ספורט ועם זאת צריכת דלק טובה חסכוני עם כוח זמין וחזק מרוב המשפחתיות שיש היום

נהגתי על של חבר פעם אחת והוא מדליק כדאי לבדוק 

פורסם

על פניו נראית כמו חבילה שעונה בדיוק לצרכים (וגם לרצונות אקסטרה) שלי.

מדאיג טותי רק עניין הסחירות שלו בעתיד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

להורים שלי יש כזאת כבר שנה וחצי. רכב מעולה - חזק, איכותי, נוח, די חסכוני (לא כמו היברידיות ברור, אבל הרבה יותר מה1.6 הקודמת). 

מה שכן - היה מאוד קשה להם לשכנע את הנציג מכירות שזה מה שהם רוצים ולא את האיוניק או הקונה...

פורסם
על פניו נראית כמו חבילה שעונה בדיוק לצרכים (וגם לרצונות אקסטרה) שלי.
מדאיג טותי רק עניין הסחירות שלו בעתיד
ככל שיש בעיית סחירות זה לטובתך. כי אתה קונה משומש.
הקושי שיהיה לך פחות מהיתרונות כעת בקנייה.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

גם הקיה סיד לא נמכרת באותם כמויות כמו פעם ורוב הלקוחות של הסיד סטיישן (מוניות, רכבי שירות) עברו לקורולה סטיישן.

וגם בטלאקר הפסיקו עם הייבוא של הפורטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...