Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה בתור לקוח פרטי שלא נוסע הרבה יקנה מגאן דיזל - אז המכירה יהיה לך יותר קל למכור את הרכב מאשר אחרים, כיוון שהרוב יהיו עם קילומטרג' גבוה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איך צריכת הדלק ברכב?
איך הרכב בנסיעות עירוניות?
לגבי צריכת הדלק עדיין לא חישבתי עוד לא סיימתי את המיכל הראשון.

בנסיעה עירונית הרכב בסדר, משכח מהמורות די טוב למרות שלפעמים זה מרגיש כאילו הוא מתרסק לתוכן ויותר מדי רך. הרכב מאוד שקט ובפנים לא שומעים את המנוע בכלל, החיישנים הקדמיים והאחוריים ומצלמת רוורס הדי טובה מקלים מאוד בחניות צפופות.

Sent from my RMX2063 using Tapatalk

פורסם

נסעתי ברכב הזה ודיי אהבתי,הוא לא מהיר בכלל אבל הוא מאוד נוח,חסכוני ונותן תחושה טובה יותר ממשפחתית רגילה.

שוק המשומש של הרכב הזה הוא מהגרועים שיש.יש כרגע הרבה  מודעות למכירה ,הרבה רכבים בני 3 במחיר נמוך מ60 אלף.

מי שרוכש בפרטי ישלם מעל 130 אלף שקלים ותוך 3 שנים כנראה שחצי מהסכום כבר לא יהיה קיים.

יש להם דגם דיזל משופר שעולה כמעט 140 אלף שאני חושב שאם היה ניתן לרכוש אותו במחיר של 110 אלף עם יד אז זאת היתה עיסקה סבירה.

הדגם המשופר לטעמי מאוד יפה 

פורסם

משנת 2019 המגאן דיזל מגיעה עם 116 כס ולא 110 בנוסף גיר רובוטי דו מצמדי חדש עם 7 הילוכים ולא 6, וגם לפי מה שהבנתי הגיר רטוב והקודם היה יבש.
יש שתי גרסאות, executive שלא נמכרת ב0 ק"מ ו intense שכן נמכרת. ההבדלים ביניהם זה גג פנורמי, וג'אנט 18 ב executive. ה intense מגיעה עם ג'אנט 17 וללא הגג.
אני קניתי את האינטנס ב 115800 דרך אפס ק"מ שזה כולל את כל האגרות והכל.
ב'רסו קיבלתי הצעה של 136k על ה executive.

Sent from my RMX2063 using Tapatalk

פורסם

שני הסנט שלי - אל תקנה את הרכב לפני שאתה נוסע עליו ואם אפשר, למשך סופ"ש או מספר ימים.

שום חוות דעת ברשת לא תתן לך מושג לגבי איכות הנסיעה ברכב והאם הוא מתאים לך.

אני מתקרב ל- 30,0000 ק"מ עם גרסת הסטיישן, לדעתי מדובר ברכב גרוע כמעט מכל בחינה (ראה חוות דעת בשרשורים שלי בנושא)

בנוסף, לא ברורה לי ההשוואה למאזדה 3 או לאוקטביה אבל זה רק אני, היתה לי מאזדה 3 דור קודם ומבחינתי היא עולה על הרנו בכל פרמטר למעט המרווח במושב האחורי, על אוקטביה 1.2 נסעתי הרבה בזמנו ולטעמי מדובר גם בליגה אחרת, שלא לדבר על ירידת הערך של הרנו, לא משנה כמה אמינה היא תהיה, היו לנו בחברה פלואנסים דיזל, חלקן עם מעל 150,000 ק"מ ללא תקלות, הנוכחית מבוססת על מנוע דומה.

לעניין צריכת הדלק,  הרכב אכן חסכוני, משיג 1:20 במשאבה בקלות, בשבועות של נסיעות בין עירוניות בלבד יותר מכך.

פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 14:27, קורן בן אשר כתב:

מה הכוונה "דגם דיזל משופר"? בכל אופן כרגע משווק הדיזל בלבד (לפחות כך באתר של קרסו), וניתן לרכוש בערוצי אפס קילומטר סביב 115K.

executive.

רכב מאוד יפה

• תוכן חדש...