Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים לרכב אספנות Citroen BX 89

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אמנם עולה ויורד, אך בזמן נסיעה החלק האחורי נוקשה, האם צריך להחליף את הבומבות האחוריות, במידה וכן,

היכן ניתן להשיג בומבות חדשות או משומשות במצב טוב

אשמח להמלצה למוסך שיבצע את העבודה באזור חיפה.

s-l1600.jpg

פורסם

הסימפטום שאתה מתאר אופייני לבומבות אחוריות גמורות, אך כמובן יכול גם לנבוע מגורמים אחרים. הבדיקה היא ללחוץ על חלקו האחורי של הרכב בעודו מונע. אם החלק האחורי קשיח מאוד כנראה הבומבות סיימו את חייהן. אצלי בקסנטיה הן דורשות החלפה מדי 3-4 שנים ללא קשר לנסועה.

לא מכיר את קליש (ותעדכן אם מצאת אצלו) - אני הזמנתי את בומבות חליפיות מחו"ל (של פבי בילשטיין) אם כי יש בכך סיכון מסויים מאחר ויתכן שהן יוגדרו כחלק בטיחותי ככל ומשרד התחבורה יחליט להתעמק בכך.

אני לא מהצפון ולכן קשה לי להמליץ על מוסך (לא שבמרכז זה קל) אבל ראה את השרשור הבא, יתכן שהבחור מאזור כרמיאל עדיין מחזיק בומבות ויכול לכוון אותך למוסך מתמחה:

בכל מקרה עדכונים יתקבלו בברכה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...