Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, יש לי גולף 2011 1400tsi של 122 כ״ס

וזה התחיל רק ב 3 ימים האחרונים בערך, פתאום רעש ממש חזק בהתנעה והרגשה של קפיצות ודפיקות.

ניסיתי לעשות חיפוש והצלחתי לקרוא בהרבה מקומות שמדובר במותחן של השרשרת טיימינג.

דרך אגב הרעש נארך לכ 30 שניות  עד דקה מההתנעה קרה!!! הטורים נמצאים על 1100-1200 ואז שעובר חצי דקה - דקה הרעש מפסיק והטורים חוזרים ל 800.

לפי איך שראיתי זה קורה רק בהנעה קרה כלומר הרכב עמד באמצע הלילה ובבוקר זה קורה או שהוא עומד הרבה שעות ואז זה קורה גם.

הקלאצים הוחלפו ביום חמישי, ונערך טיפול גדול כולל פלאגים ונוזל בלם בתאריך 7.8

תודה לכל מי שיוכל לעזור ולכוון אותי (אני לא רוצה שיעבדו עלי במוסך ורוצה לבוא מוכן)

בכל מקרה הנה סרטון שמצאתי (הסרטון לא שלי!!) אבל הרעש בדיוק כמו שלי

סרטון נוסף שמצאתי גם בו יש את הרעש (אבל ראשון הרבה יותר מדויק)

עריכה אחרונה על ידי Noxius
פורסם (נערך)

רגיל לגמרי שלממיר הקטאליטי לוקח כמה שניות להתחמם ואז לעשות את העבודה שלו כמו שצריך. אוליי שלך קצת סתום.

המנוע קר בהנעה אין שום דבר חריג אצלך.

תקפוץ בהזדמנות לאגזוזן שיתן חוות דעת.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

ורגע מה זה אומר שאולי אני אצטרך להחליף ממיר קטאליטי? או שסתם יש סתימה וזה לא עניין יקר לשחרר אותה?

פשוט בכל מקום שחיפשתי לגבי הבעיה בפורום ובאינטרנט ראיתי איכשהו שזה קשור למותחן של הטיימינג, גם מוזר שהגיע זמן טיימינג האוטו בן 9 ועבר 118k לפי דעתי קצת מוקדם לדבר על טיימינג בשרשרת בזמן הזה.

פורסם

בס"ד
ממיר קטליטי סתום, בדרך כלל לא מרעיש קצת וזהו, סביר מאוד להניח שזו באמת בעיה במותחן הטיימינג.
המלצה שלי, אל תסע על הרכב עד לבדיקה במוסך, אם המותחן מתפרק, תגיד שלום על ישראל.
יש את מומלץ הפורום, מוסך רון בת"א

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

כמו שאומר rotemb/ אני גם איתו. אני ראיתי את הוידאו של האגזוז והתייחסתי רק לוידאו. מה יש מקדימה בתא מנוע צריך לבדוק.

פורסם

יש לי רכב עם מנוע זהה.
יש כמה דברים אפשריים:

1. משאבת מים, היא מונעת על ידי רצועת האביזרים וכשהיא נדפקת היא מתחילה לעשות רעשי דפיקה, במקרה הזה הרעש לא יהיה נוכח רק בהנעה קרה (פתחתי שרשור על זה כשלי היה רעש כזה מהרכב אתה מוזמן לחפש)

2. מותחן שרשרת תזמון - למרות שהמנוע הזה כביכול חף מבעיות מותחן הבעיה עדיין קיימת, ונפוץ יחסית לשמוע רעש של דפיקות/רשרוש מהשרשרת בהנעה קרה.

3. רעש מה-cam adjuster כנל מופיע בהנעה קרה, נשמע דומה לרעש מהשרשרת, רק מוסך יוכל לאבחן אם זה מגיע משם...

4. חימום הממיר הקטליטי - מה שמופיע בסרטון הראשון ששלחת, מופיע בהנעות קרות, אבל לא תמיד... אורך כ30 שניות ומלווה בסלד מעט גבוהה, ולפעמים אפילו רעשים שנשמעים כמו back fires, תקין לחלוטין.

בכל מקרה אלא אם אתה בטוח שזה אפשרות - 4 הייתי נוסע למוסך מומחה כמו מוסך רון ומשאיר אצלם את הרכב ללילה כדי שישמעו את הרעש בעצמם.

בהצלחה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

המון תודה על התגובות המושקעות של כולם!!

בכל מקרה ממה ששמעו אומרים שאין רעש מהטיימינג או רעש של שרשרת או דומה.

לגבי התגובה של shakedi יהיה לי הכי נוח לענות.

1. לא שומע את הרעש ממשיך רק בהנעות קרות - אבל שמתי לב שבבוקר בערך ב 7 וחצי הגעתי לעבודה האוטו היה מכובה עד בערך 15:45 ולא היה את הרעש בהנעה.

2. אמרו שזה לא נשמע הרעש הזה.

3. אין תשובה לגבי זה, אני אניח את זה במוסך בכל מקרה ואבקש שיבדקו את זה.

4. הכי דומה לתיאור שלי רעש בערך 15-30 שניות ולפעמים באמת זה נשמע כמו back fires.

אני אשים את האוטו אצל גרישה (מוסך אנרג׳י אני צפוני ולצערי ת״א לא אופציה) לבדיקה כבר הייתי איתו בקשר בטלפון אני אשאיר את האוטו ללילה.

בכל מקרה הנה עוד הקלטה מהאוטו שלי

עריכה אחרונה על ידי Noxius
פורסם

רק רוצה לעדכן אם מישהו בעתיד יקרא את האשכול שלי, האוטו היה לילה והיום התנענו אותו ביחד הכל בסדר.

הרעש שהיה הוא רעש של התנעה רגילה של הגולף הזאת (עדיין לא רגיל קניתי אותה רק ב 7.8 אז זה היה חדש לי).

עשינו בדיקה לכל מה שהציעו לבדוק בתגובות כאן הכל בסדר.

המון תודה על כל העזרה והתגובה שלכם :)

• מעניין 1
  • תוכן חדש...