Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור נחל האסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בדפנה יש נחל שזורם בקיבוץ, מישהו יודע אם שם הגיעו לפתרון ?
לפי מה שאני זוכר הם היו סוגרים את השער של הקיבוץ בשבתות ואפשרו כניסה רגלית בלבד, זה אכן ככה ?

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את האמת, זה רעיון. לתת לכל הערסים להכנס בלי האוטו שלהם.
כבר 90 אחוז מהם לא יכנסו.
פבל סיכם את זה יפה עם אותה אחת שאמרה עכשיו זה שלנו.
זאת התרבות ואי כיבוד האחר.
אני בטוח ומשוכנע שחברי הקיבוץ היה מקבלים בצורה יפה אורחים אם היו יודעים שהמקום היה נשאר נקי ולא היו מטרידים את חברי הקיבוץ. בסה"כ חברי הקיבוץ הם אנשים שפיתחו את הארץ ובזכות חלקם המדינה הגיעה לאן שהגיעה.
למה כל מי שצועק לא הולך לחלק אחר של הנחל שלא באזור הקיבוץ? כי המדינה לא השקיעה שם דבר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אגב, עכשיו נזכרתי. לאשתי יש משפחה באחד הקיבוצים האחרים באיזור, וזה היה סוד גלוי שתושבי ניר דוד היו מכניסים בשמחה אנשים מנומסים שניכר עליהם שבאים להנות מהנחל ולהשאיר אחריהם נקי ומסודר. 

מי שלא נכנסו היו אותם בבונים* קולניים שבטוחים שמותר להם הכל.

*בבונים הם אנשים שמתנהגים כמו קופים, ולא אנשים ממוצא כזה או אחר. על פי נתונים סטטיסטיים יש כמות דומה של בבונים גרמנים, בבונים רוסים, בבונים עירקים ובבונים ברזילאים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לכל עדה יש בבונים כמו שבכל עדה יש אנשים מתורבתים.
הכל עניין של תרבות ואיך שחינכו בבית. משהו ששמתי לב, שיש אנשים שהם לבד מתנהגים בצורה מכובדת ומתורבתת אך כאשר הם בקבוצה הם מתנהגים בצורה הפוכה ב 180 מעלות.
מי שמנסה לקחת את זה לצד העדתי חוטא ומחטיא מכיוון שהויכוח הוא ממש לא עדתי.
הנסיון לקח את לכיוון עדתי נובע מאנשים שיש להם אינטרס שהויכוח העדתי ישאר כל הזמן על סדר היום.

• אהבתי 1
פורסם
Just now, asix כתב:

הנסיון לקח את לכיוון עדתי נובע מאנשים שיש להם אינטרס שהויכוח העדתי ישאר כל הזמן על סדר היום.

נו זה ברור, למישהו יש ספק אפילו לרגע?

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

"דורשים לקיים את זכותם ולהנות גם הם ממשאב הטבע הזה", העניין הוא שהם דורשים להנות מההשקעה של בעלי הקרקע במקום, זה כולל הרחבת הנחל,  גשרים, מדשאות, עצים וכו'. דרך אגב, גם לבית שאן יש מקום על הנחל שהיא טיפחה, אתה לא רוצה לראות איך המקום הזה נראה היום. 

פורסם

התושבים בקיבוץ יודעים בדיוק מה יקרה ביום שכולם יוכלו להיכנס.
לא צריך ללכת רחוק - הסחנה, גני חוגה, חורשת טל ועוד.

פורסם
לפני 3 שעות, Asaf-R כתב:

גם פיתוח הפארקים בכפר סבא / הרצליה נעשה על ידי הרשות המקומית על ידי כספי הארנונה של התושבים.

כספי הארנונה של התושבים הם בקושי פינת קפה, הכסף מגיע מארנונה לעסקים המתקיימים גם מתושבי חוץ שמוציאים כסף בעיר.

פורסם

@פבל @asix

האם ההשקעה של הקיבוץ פוטרת אותם מהחוק?

אם כן מדוע את אלה שהשתלטו בזמנו על החופים של הכינרת זה לא פטר והם פונו?

אני כמובן לא מדבר לרגע על דעתי האישית, אלא שואל מדוע מצטיירת אפליה.

בנוסף עולה השאלה - הקיבוץ הסכים בבית המשפט להציג תוכנית סדורה לאפשר גישה. מדוע מותר לו לחזור מסיכומים שהתקבלו בבית משפט?

חזרו בהם שיתכבדו להגיש בקשת ערעור וישטחו את טענותיהם בפני בית משפט בערכאה גבוהה יותר.

אממה זה לא נוח, בטח אחרי שהם הסכימו לתוכנית, בקשת הערעור שלהם תיזרק מכל המדרגות  על הסף, כלומר ללא דיון כלל.

הם פשוט מנסים לעשות דין לעצמם.

שוב לא דעתי האישית אלא הערכה מבוססת על החומר הגלוי.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מי שחזר בו מהסיכום למיטב הבנתי זאת עיריית בית שאן.(אולי אני טועה אבל זה מה שהבנתי).

לגבי החופים בכינרת, זאת הייתה השתלטות ולא תוכנית תב"ע.

במקרה של ניר דוד התב"ע כלל בתוכו את הנחל לפני שהיה חוק שאוסר זאת.

פורסם

הקיבוץ השתלט על הנחל בזמנים שהחוק היה אחר או לא קיים.

בדיוק כמו שלפני 300 שנה באמריקה הראשון שהגיע עם הסוס והרובה קיבל/לקח לעצמו בעלות על אלפי דונמים.

היום החוק אחר, גם שם וגם פה.

ממה שראיתי, הקיבוץ כן ניסה להגיע לפשרה, רוב תושבי בית שאן כן ניסו, אבל קומץ קיצוני שכאילו מדבר בשם כולם ואותו אוהבים להבליט בחדשות - החליט שזו מלחמה ואסור לקחת שבויים. 

לי נראה שכל מה שהם הם רוצים זה לסמן וי ושהגישה לנחל פחות מעניינת אותם. 

• מעניין 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תושבי ניר דוד קצרו את הפירות שמניב הנחל כבר עשורים. אתם מרחמים עליהם כי השקיעו במקום?

Sent from my iPhone using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אז למה בית שאן שנתנו לה חלק מהנחל שיהיה שלה לא קצרה את הפירות והנחל שם נראה כמו אחרי מלחמה?
גם בזה ניר דוד אשמים שהנחל שלהם כחול יותר?

פורסם

אני מכיר שהקיבוץ התחייב בפני בית המשפט ב-2015 להציג תוכנית להנגשה עד תאריך מסוים.

התאריך הנ"ל עבר.

למיטב ידיעתי לעיריית בית שאן לא הייתה התחייבות כלפי בית המשפט.

תב"ע לא יכול לסתור חוק מדינה, שכן הוא שואב את כוחו החוקי מחוק התכנון והבנייה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...