Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו. ה 2008 היא רכב יפהפה. יצא לי לבחון במשך יומיים את ה 1.2 אקטיב. לא היה חסר לי איבזור, אולי קצת בפן הבטיחות האקטיבית. 

הרכב שהיה אצלי היה שחור. היה ממש קשה לראות את כל פרטי העיצוב. אני רואה שגם בלבן זה קצת נעלם. 

מבחינת רכב - זה אולי ה B-SUV הכי טוב בגיזרת המחיר שלו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

התמונות גרועות. במציאות קל יותר להתרשם מהעיצוב. עדיין יש משהו במה שאתה אומר. חנה בסוכנות 2008 כסוף/אפור (מאוד יפה דרך אגב), העיצוב שם בלט קצת יותר.

הכתום שהיה בתצוגה לפני חודש גם היה מאוד יפה.

לגבי האבזור, הכמה פיצ'קס הבסיסיים שהזכרתי הרבה יותר מציקים בעין ממה שהם באמת. בנסיעה שכחתי מהם בכלל, אבל עדיין טוב היה אם היו מוסיפים אותם, הם ממש בייסיק.
האבזור היותר מתקדם הגיוני שלא קיים בגירסה הזו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני אשים ווטו? זה לא אוטו שלי.
עברתי עם בעל המאה על רשימת האבזור שהוא מפסיד בשביל הדיזל והדיזל ניצח בלי מאמץ. זהו.
הצעתי לו לבדוק את הקאמיק לא רצה.
הצעתי לו לרכוש ג'יפון יד שניה לא רצה.

זה פחות או יותר מה שהיה לשוק להציע כרגע. הוא מרוצה וזה מה שחשוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

פורסם

יש בקרת שיוט, לא אדפטיבית.
פחות כרית אוויר מאחור אתה צודק, מה שכן כמות הפעמים שיסע מישהו בספסל האחורי די שואפת לאפס.
לגבי שאר האבזור הבטיחותי, יש מערכות שלא קיימות אתה צודק, עדיין יש מערכות בדטיחות ויש בלימה אוטונומית עד 85 קמ"ש. כן זה לא הטופ, אבל זה לא מובילאיי.

בנוסף הרכב הזה החליף פונטו איבו אז מבחינה בטיחותית נראה לי שיש פה קפיצת מדרגה די גדולה...

מי שמחפש אבזור בטיחותי מהשורה הראשונה יש בנזין, יש קאמיק יש להוסיף יותר כסף ולקנות קטגוריה מעל, יש משפחתיות.
בסכום ששולם על הרכב (הייתה הנחה נוספת שהוצעה בחודש שעבר) לא ראיתי הרבה רכבים שמסמנים V על כל סעיפי הבטיחות אם בכלל.

• אהבתי 1

פורסם

אני חושב שאם הוא מחפש רק דיזל ומצא את ה2008 החדש לשביעות רצונו אז לא מבין מה המניע,

לא שהוא קנה רכב גרוע, הרכב טוב ואם היה בליסינג אז גם כך היה מקבל את הגרסה הזו, ורוב נהגי הליסינג לא סובלים מזה, להפך.

אז שיתחדש, יהנה, עשה בחירה לפי מה שהוא אהב ועושה לו טוב, בשעה טובה ושיסע רק בדרכים טובות.

פורסם

רכב מהמם, תתחדשו!

באופן אישי אני מסכים עם האמור לעיל בנוגע לאבזור. מעצבן לקנות רכב ברמת המחיר הנ"ל ועדיין חסרים דברים יחסית מאסט ברכב.

אבל, כפי שאמרת - אינך הבעלים ורק המלצת. אני בטוח שההורים מבסוטים

פורסם

אגב משענת יד, 

במעמד הקניה ניתן לרכוש אחת כתוספת.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תתחדשו. הרכב באמת יפה.
בתור בוגר של הרבה רכבי ליסינג אני רגיל למכוניות "ערומות" אז זה פחות מטריד אותי, למרות שבמחשבה על קניית רכב פרטי חדש בהחלט אקח את האבזור ויותר מזה את אבזור הבטיחות בחשבון

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בגלל שההורים שלך קנו דיזל והם לא נוסעים הרבה כמו שתיארת, אני הייתי פחות מדואג מהירידת ערך.

רכב דיזל עם קילומטרג' נמוך יוכל לפי דעתי להמכר בקלות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני כאדם פרטי רכשתי 5008 דיזל אקטיב כמעט אך ורק בגלל יחידת ההנעה שעושה הבדל מהותי מבחינתי. איבזור זה נייס טו הב אבל ממש לא מאסט. בסכום כמעט דומה יכולתי לרכוש בנזין מאובזר מאפס ק"מ, וזה טורבו בנזין בהמה עם 180 כ"ס שממש מוי כיף. לא יודע איך, אבל התאהבתי בדיזל. נהנה מכל רגע שאני נוהג בו. 

גם אני מאזור חדרה ומסתקרן למה לא רכשתם בסוכנות בנתניה? תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...