Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל קיץ אני מזמין סט מגבים (2 קדימה ואחורי) מהחנות הרשמית של ריפרש באליאקספרס. מחליף את הישנים יום לפני / באותו יום של הגשם הראשון.

פורסם
לפני 10 שעות, yogev20 כתב:

המגבים נהרסים הכי הרבה אצל מי שרגיל לנקות את השמשה מאבק/חול על ידי המגבים

אז איך אתה מנקה את האבק שמצטבר על השמשה?
למי שאין חנייה מקורה - כל יומיים הרכב מתמלא אבק ולכלוך...

פורסם

אני יודע שרוב חברי הפורום לא מייחסים לזה משמעות, יש כאלו שאפילו מתבדחים על זה. (זה בסדר מותר להם)

אחרי יותר מ -7 שנים באילת (עבודה) החלפתי פעמיים מגבים שהרכב היה בחנייה לא מקורה.

מהסיבה שלא נגעתי במגבים (מלבד ניקיון) בקיץ, או  שהגעתי למרכב בחורף.

אם תשים לב ברוב המקרים שמחליפים מגבים זה מפני שהגומי נקרע. למה? לא מהשמש/חום

אלא מעצם הפעולה הדחופה של ניקוי שמשה מטונפת על די המגבים שיוצרים חיכוך גבוה על הגומי

עד שהמים מגיעים (בניגוב הראשוני) שגורם לגומי להתפורר. 

מה אני עושה, מנקה את הרכב לפחות פעם בשבוע, לא מפעיל מגבים לעולם על לכלוך אלא רק במקרים שאין ברירה 

כאשר מצטבר בוץ בחורף מעל השמשה. (במקרים מסוימים יורד עם דלי מים לניקוי שמשות גם מבחינת בטיחות,בחורף)

דבר נוסף שגורם ניגוב שמשות מעל חול/לכלוך באופן קבוע, שריטות מעל השמשה. (לכל אלא שמתפלאים מה זה)

אגב, הרכב שרכשתי לאחרונה שרוט בשמשה על ידי המגבים. (דבר שמאוד מפריע לי)

פורסם

אני קונה יוניפוינט בשנתיים האחרונות לקוריאנית המשעממת שיש במשפחה.

כשאני חושב על זה, הסיטרואן C4 עומדת למכירה עם מגבים מקוריים של היצרן. אפילו כתוב על זה סיטרואן.
לא זוכר אם הם נותנים שנה או שנתיים אחריות.

• תוכן חדש...