Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הרכב הוא שברולט קרוז 2011 1.6 (124 כ"ס) עם 110K ק"מ.

רציתי לשאול שכאשר מחליפים את רצועת התזמון (טיימינג) אחרי הרבה זמן, למשל קרוב ל-10 שנים במקרה שלי, איזה עוד חלקים מומלץ להחליף באותה הזדמנות? אשמח לקבל רשימה מלאה שאוכל להגיע איתה למוסך שלי. אציין רק שאני מתכוון להחזיק ברכב עוד שנים רבות. 

תודה רבה. 

עריכה אחרונה על ידי MrChevy
פורסם
לפני 2 שעות, trademark כתב:

מותחן ורצועת אביזרים.

נוזל קירור שים לב שאתה קונה בתקן dexcool אתה צריך שני גלוונים כי הקיבולת 6 ליטר אם אני לא טועה.

מותחן כמובן

רצועת אביזרים צריך לבדוק באמת עד כמה היא עם סדקים, אם יש מעט אפשר עוד למשוך למרות שזה כלום כסף

סתם שתדע שאתה הולך לחנות חלפים אל תשתמש במונח "רצועת אביזרים" כל חנויות החלפים בנתניה חשבו אני מסתלבט עליהם, "אהה אתה מתכוון פולי מזגן"

לא אדוני אני מתכוון רצועת אביזרים!

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

שלום, תודה רבה על התשובות. העניין הוא שהחליפו לי את רצועת התזמון בלבד - ללא המותחן, רצועת האביזרים והגלגלת – עד כמה זה קריטי? ומה לגבי משאבת המים?

זה מרגיז אותי ששילמתי כל כך הרבה על עבודה שלא נעשתה כמו שצריך, ועוד מדובר במוסך מורשה של UMI. מעולם וגם עכשיו לא ביקשתי מהם לחסוך בעלויות, הם רק אמרו לי שצריך להחליף את רצועת התזמון ומיד הסכמתי. לא ידעתי שיש לזה חלקים משלימים שעלותם זניחה ביחס לעלות העבודה.

פורסם (נערך)

לפעם הבאה תדע שטיימינג קונים בסט שכולל מותחן וגלגלת ובדר"כ גם משאבת מים.

תראה פה דוגמא

נראה לי פה זה גם כולל מחזירי שמן לקאמשאפטים.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, dorban3 כתב:

טיימינג קונים בסט שכולל מותחן וגלגלת ובדר"כ גם משאבת מים.

תראה פה דוגמא

רק עכשיו גיליתי שיש דבר כזה. לי לא הזמינו את הסט, אלא רק את רצועת התזמון. ברור שאם היו מציעים לי להזמין את הסט הייתי מסכים. 

פורסם (נערך)

בכל מקרה, כנראה שבטיפול הבא אבקש מהם להחליף את שאר החלקים. אם מתוך רצון טוב הם יסכימו לתת לי הנחה משמעותית על עלות העבודה - אודה להם מאוד. אם לא, אז הפסדתי אלף ומשהו שקלים. 

נראה שחייב שיהיה לך ידע בסיסי במכונאות רכב גם אם אתה הולך למוסך הטוב בעולם. תמיד יש טעויות. (ואני בטוח שמדובר בטעות ובחוסר תשומת לב.) 

תודה לכולם!

• תוכן חדש...