Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות רכב עד 7000 חשוב שיהיה אמין חזק וחסכוני אני חשבתי על הונדה 2003 הבנתי שהם פחות חסכוניות אשמח לשמוע חוות דעת על זה או שעדיף רכב אחר ( אשמח להצעות ) תודה רבה

פורסם

ידני או אוטומט?

מה הנסועה שצפויה לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלך הדבר האחרון שצריך לעניין אותך זה צריכת דלק.

יש לך יותר מדי דרישות ביחס לתקציב.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חפש לך דייהטסו yrv

ינות מופלגת וצריכת דלק מעולה, סוחב לא רע בכלל

על נוחות אתה תצטרך לוותר

בתקציב שלך עוד יישאר לך עודף לתיקונים

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

פורסם

שברולט אופטרה, אוליי לא הכי אמין אבל אם תמצא אחת שמורה יכול לשמש אותך כמה שנים אין הרבה אחרות במחיר כזה.

פורסם
לפני 33 דקות, lulik כתב:

חפש לך דייהטסו yrv

ינות מופלגת וצריכת דלק מעולה, סוחב לא רע בכלל

על נוחות אתה תצטרך לוותר

בתקציב שלך עוד יישאר לך עודף לתיקונים

הייתה לי אחת כזו לפני שנים, באמת מרווחת וחסכונית (אבל רועשת ומקרקשת),
סובארו אימפרזה תעשה גם יופי של עבודה ותרגיש הרבה יותר אוטו...

פורסם

גם הונדה ג'אז תענה על הדרישות היא פחות חזקה

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

פורסם

הערה לגבי גטס, חפש ברמת אבזור gli/glx/gls.

הרבה מהדגמים הם ברמת אבזור glf- ללא abs ועם כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלו הייתי מתמקד ברכב שמור, ללא תלות ברמת הגימור אפילו.

אם ידני בא בחשבון אז שווה אולי לבדוק אופציה לחריגה קלה ולקנות משהו כמו אלטו\C1\107.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 שעות, dorban3 כתב:

שברולט אופטרה, אוליי לא הכי אמין אבל אם תמצא אחת שמורה יכול לשמש אותך כמה שנים אין הרבה אחרות במחיר כזה.

אני לא יודע כמה חזק לצחוק. היו לי שתיים כאלה. הן הרכב (כמעט) הכי אמין והכי זול לאחזקה שאפשר לרכוש בתקציב כזה. אבל הן לא חסכוניות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...