Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
אני מחפש לקנות רכב ידני, שיהיה נוח גם בנסיעות בין עירוניות,  כשהחשיבות העיקרית מבחינתי היא אמינות והנאה מנהיגה ( לא מצפה לרכב ספורט בתקציב הזה..)
בעבר כבר נכוויתי מפג'ו 206, שביתה במוסך זמן כמו שהיא בילתה על הכביש, כך  שאני מעט חושש לקנות פג'ו שוב.

בכל אופן מבדיקות שעשיתי בתקציב הנ"ל  האפשרויות הראיתי הן

יונדאי i20 1.2  שנים 2012 - 2013

סיאט איביזה  1.4 , אותן שנים

פג'ו 208 1.2 

כולם ידניים כמובן.

אני אשמח לדעת אם יש דגמים שאולי לא חשבתי עליהם בתקציב המדובר, ואיזה מבין המכוניות האלה עדיפה ( אמינות, סחירות בעתיד, וצריכת דלק נמוכה כמובן שתהיה בונוס: )   )

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי oriel351
פורסם

יש לי סוזוקי סוויפט ידנית שקניתי ב2013 מהיבואן, אחרי 210,000 ק"מ עד כה ושרק תמשיך ככה. זה דגם של 1250 סמ"ק ו94 כ"ס אם זכרוני לא מטעה אותי. אני לא יודע אם בתקציב הזה נכנס הדגם הזה או הדגם הקודם של ה1500 סמ"ק (נראה לי) ואז לא יודע לספר על האמינות. בקיצור, אם אתה מוצא אחת בתקציב בשנתון הזה שטופלה כראוי, אני אישית מאד ממליץ מהנסיון שלי איתה.

רוב הנסיעה שלי היא בין עירונית.

אני מתכוון להמשיך איתה כל עוד היא תתן.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

חפש גם פיאסטה ידנית. היא קצת חלשה ואי אפשר לכוון את כיסא הנהג לגובה, פרט לזה מדובר ברכב מצויין (ואמין).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...