Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, יש הבדל במחיר, מקומות ישיבה (מה לעשות שלא מביאים קודיאק 5 מושבים?!), 4X2 מול 4X4 (לא שזה קריטי, אבל...), מה עדיף ואיך בוחרים בסוף?! לא יוצא מזה!

זוג לא צעיר(...), יומיום בתוך העיר(לא הרבה), טיולי אמצע-שבוע וסופשים מצפון ועד דרום, כולל יממלח ואילת אפילו.

אז?!

פורסם

הסיטרואן מציינת ותחסוך המון כסף בקניה. 

פער המחירים לא מוצדק למי שלא צריך 7 מקומות. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם סיטרואן, ועוד אחרים שפסלתי - מושב נהג חשמלי עם זיכרונות(כולל מראות-צד) לנהגים שונים, כיום אנו 3 נהגים על סקודה והזיכרונות שמורידים מאיתנו את הצורך בכיוונונים השונים טרום-נהיגה זה הדבר הבולט ששיפרנו מהרכב הקודם שהיה לנו!

כך שאם אני מסתכל לא רק על המחיר אבסולוטית אלא מה שנקרא VFM (תמורה לכסף), הרי שתמורת התוספת למחיר אני מקבל המון(!) יותר, ורוב הדברים אכן שווים את התוספת.

וכמובן, תודה על תגובתך!

פורסם

אתה רושם בכותרת התלבטות בין הרכבים.

חבר הפורום markb205, רשם את התייחסותו ל- 2 הרכבים.
נראה שדעתך נחרצת לגבי הרכב שאתה מעוניין בו
כך שכבר לא קיימת אצלך ההתלבטות.
לכן  לשרשור שנפתח לפני שעה לא רלוונטי עכשיו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני חושב שניתן לנעול. 

לא מבין את מטרת השואל. 

• רעיון טוב! 1

היום corolla cross 2022

פורסם

לא מכיר את הסיטרואן אבל את הסקודה בודאי ובודאי ובגרסתו המפוארת ביותר...ויש לי מילים טובות עליו מהיר נוח ומאובזר לעילא.

אחותי עם הקודיאק דיזל כבר כמעט שנתים וגם היא מרוצה...

פורסם (נערך)

ההשוואה בין האיירקרוס לקודיאק דיזל 4X4 (המצויינת!) היא בעייתית, מדובר בהפרש עלויות די משמעותי.

אם כבר, צריך להשוות את ה-DS7 ואז בכלל לא בטוח שהקודיאק מנצחת...

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה לכולם ותוספת לשאלה: מתי אמורים להגיע דיגמי 2021?  פשוט, מעדיף לא להתעסק עם רכבים שעמדו כאן חודשים רבים במגרשי היבואנים...

פורסם

רכב שיעלה בינואר 21 יחשב מודל 21.

משרד התחבורה מאשר ליבואנים להחזיק במלאי רכב במשך שנה (שנה ושלושה חודשים בתקופת הקורונה, ויאריך את ההקלה ל 16 חודשים בימים הקרובים). 

• רעיון טוב! 1

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני כשעה, markb205 כתב:

רכב שיעלה בינואר 21 יחשב מודל 21.

משרד התחבורה מאשר ליבואנים להחזיק במלאי רכב במשך שנה (שנה ושלושה חודשים בתקופת הקורונה, ויאריך את ההקלה ל 16 חודשים בימים הקרובים). 

צודק, ויצא לי לרכוש רכב 0 ק"מ במחיר מציאה על אף שלא היה כל-כך הרבה זמן בבונדד.

כוונתי כאן היתה לרכבים שעברו עדכון ו/או מתיחת פנים לאחרונה, ואמורים להגיע ארצה בשבועות/חודשים הקרובים, כך שאפשר יהיה להניח שהם "טריים", וזהו שיקול משמעותי בבחירת רכב חדש כיום, לדעתי.

האם יש למישהו מידע לגבי ה-C5 איירקרוס ומועד הגעת הדגם המעודכן שלה אלינו? (ידוע לפחות על הדגם ההיברידי, אבל אני מתכוון לבנזין המאובזר יותר)

פורסם

c5 aircross עדיין לא עברה מתיחת פנים בעולם. 

באירופה משווק הדגם החל מינואר האחרון גם בגירסת 1200 עם 130 כ"ס וגיר 8 הילוכים (אייסן) אוטומטי. שכנראה ישווק כאן בקרוב במחיר זול משמעותית מדגם ה-1.6.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...