Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש C4 פיקאסו 5 מק׳ שנת 2017. ראיתי רכב מסויים באחת הסוכנויות של לובינסקי טרייד עם 60 אלף ק״מ (יד1 מליסינג) - אבל בהיסטוריית טיפולים נראה שהוחלף מיכל דלק וממיר קטליטי בערך ב-40 אלף קילומטר. החברה מוכרת את הרכבים עם אחריות של שנתיים שכוללת גם את המכלולים האלו - האם עדיף להימנע בגלל ההיסטוריה הזו?

המחיר הנקוב לרכב הוא 72 אלף ש״ח אגב, אשמח לשמוע מה דעתכם על המחיר.

תודה!

פורסם

זו תקלה ידועה. טוב שהחליפו מיכל דלק.

לא אמור להפריע . לגבי המחיר זה דורש בדיקה אבל לדעתי המחירים שלהם סבירים ביחס למגרש. הדגם כפרטי דיי מבוקש ואין הרבה כאלו. תמיד יש על מה להתמקח וצריך לראות מה מחיר השוק

פורסם (נערך)

תבדוק איזה רמת גימור היא. יש הפרש במחיר ובאבזור ותבדוק אם המושבים נוחים לך לי ממש לא.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

החלפת המיכל היא חלק מאיזה קמפיין שהיה. זה דווקא נקודת זכות. לגבי המחיר, נסה להשיג את הטוב ביותר עבורך ואל תשכח לקחת לבדיקה במקום שאתה תבחר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

תבדוק איזה רמת גימור היא. יש הפרש במחיר ובאבזור ותבדוק אם המושבים נוחים לך לי ממש לא.

להבנתי בבנזין 5 מקומות יש רק רמת גימור אחת Comfort. הכסאות הרגישו נוח אבל מדובר היה בנסיעה של 10 דקות כן....

• תוכן חדש...