Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רק רוצה לשתף סיפור ולשמוע מה דעתכם. לפני שלושה שבועות, שמתי את רכבי במוסך ידוע בפ"ת ובעל שם די טוב בקרב בעלי רכבים מתוצרת מסויימת ולא רק. הרכב היה שם שבוע על תיקון יחסית מורכב. 

אחרי שבוע וקצת, באתי לקחת את הרכב. אחרי יומיים, גיליתי בנסיעה ארוכה, שמשהו לא תקין במה שעשו, זה משהו די משמעותי עבורי. קודם כל, התבאסתי מאד לשמוע תשובה בנוסח "אתה קטנוני ומה הבעיה בדיוק עם זה, זה לא מזיז למנוע" וכו' וכו'. לא משנה.

הכנסתי עוד פעם את הרכב למוסך, עוד פעם לשבוע וקצת. אממה, בכל פרק הזמן הזה, לא נגעו בכלל ברכב, לפחות לא בכל מה שקשור לעבודה על הליפט. למה? כי פשוט אין את החלק שצריך בשביל לפתור את הבעיה, לא ניתן להשיג אותו לדבריהם. את זה הבנתי שלשום, כשהרמתי טלפון לשמוע אם יש התקדמות. כמובן, שאף אחד לא התקשר ואמר לי שלפחות אקח את הרכב בכל הזמן הזה שהרכב עומד שם. ואם לא הייתי בא לקחת אותו אתמול, סביר שהיה ממשיך לעמוד שם עוד שבוע. אולי כי נוח להם שהרכב עומד ומשמש כרכב מינהלתי לסידורים. כן, כנראה שהשתמשו בו ולא רק פעם אחת. 

אתמול באתי לקחת את הרכב ואני רואה שתי קבלות שהושארו בו, קבלות אשר מלמדות על כך ששלשום, כאשר הרכב עדיין היה במוסך, השתמשו בו בערב מאוחר, מה שכמובן מלמד שכנראה מי שהשתמש בו, המשיך איתו הבייתה וכמובן גם הגיע איתו למחרת למוסך. לא רק זה, אלא ששלשום, גם בשעות הצהריים, נסעו בו למקום שנמצא במרחק 4 ק"מ בערך מהמוסך, פשוט בשביל לקנות משהו, לפי הקבלה. אין לי ספק, שנסעו בו הרבה יותר משני המקומות שציינתי, זה רק מה שראיתי לפי הקבלות אבל משהו בתחושות שלי אומר שכנראה חגגו יותר מזה. 

ייאמר שהק"מ שעשו לא מטורף, אבל רבע מיכל דלק זה וודאי ששרפו לי. את המיכל אני זוכר, לצערי את הק"מ בו הרכב נכנס למוסך, לא זוכר. 

כמובן שגם בגלל השימוש הזה ברכב שהיה ממש ממש מיותר ולא לעניין (אם מוסך רוצה לבדוק משהו ברכב, אין בעיה, תעשה סיבוב אבל לא בשביל ללכת לסידורים שלך ולקנות דברים ובטח לא בשביל לצאת איתו הבייתה) וגם בגלל חוסר המקצועיות של המוסך בטיפול בבעיה שלשמה הוא נכנס פעמיים לפרקי זמן די ממושכים, כפי שרשמתי, אני כבר לא אחזור למוסך הזה. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה?

סוג חדש של "חידת חמיצר"?

"תנסו לנחש איזה מוסך זה, ואל תכנסו אליו, כי הם לא מקצועיים, ונצלנים".

* סוג הרכב והתקלה, ואז נשתדל לכוון אותך טוב יותר.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא חידה, לא רוצה לעשות שיימינג למוסך. 

לגבי הבעיה, אני פשוט אסע ככה ברכב עד שיהיו לי עוד כמה אלפי ש"ח בשביל ללכת למישהו רציני יותר, שיש לו ניסיון בלפתור בעיות כאלה, שהייתי צריך ללכת אליו מההתחלה, פשוט הוא קצת רחוק לי. 

פורסם

אז אם "זה סוג כזה של מוסך", היית צריך טיפה לחשוב, לפני שנכנסת לשם.

עכשיו, {בלי שיימינג}, ספר על הבעיה ברכב, כדי שנשתדל לעזור כמה שיותר.

פורסם

אני מבין לליבך, בהחלט מעצבן.

עם זאת, רוצה להביא זוית נוספת. 

בימים האחרונים שתי המכוניות שלי עברו טיפול שנתי וטסט.

הבעלים של המוסך הגיע אלי הביתה, השאיר אצלי את הרכב הפרטי שלו (והציע שאשתמש בו לצרכי), לקח את רכב א', נסע לביתו ק"מ לא מבוטל, למחרת נסע עם הרכב שלי למוסך (25-30 ק"מ) עשה טיפול, העביר טסט, וחזר לביתו. למחרת בסוף היום הגיע אלי שוב, השאיר את רכב א' ואסף את רכב ב'. שוב נסע לביתו, למחרת למוסך, טיפול וטסט ואתמול השיב אלי את רכב ב' אחה"צ.

כן, הוא נסע ק"מ לא מבוטל במכוניות שלי, עם דלק "על חשבוני". מפרגן לו באהבה. 

במהלך הנסיעות שאני מברך עליהן הוא גם היה ערני לרכבים, איתר תקלה שלא היה מאתר בסיבוב רגיל, והחזיר לי את המכוניות אחרי שעשה בהן נסיעות משמעותיות.

לי זה עלה בדלק, אבל יחד עם זה קיבלתי איבחון מקצועי מעמיק של שתי המכוניות. 

במקרה שלך, היו צריכים לומר לך שאין את החלק, נזמין ונקרא לך, או שתשאיר את הרכב אצלנו.

זה מעצבן שעושים 'סידורים' עם הרכב שלך, אבל יש לזה גם צדדים חיוביים. לא סיפור גדול יותר מכמה ליטר של בנזין. 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

דיסקו -

במקרה שלך יש לזה צדדים חיוביים (לקחו לטסט, איתרו תקלה).

במקרה של פותח הפוסט - אין לזה צד חיובי. ואכן היו יכולים לומר לו ישר - הזמנו חלק. נתקשר אליך כשהחלק יגיע ובינתיים - קח את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
  • רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 1 שעה, BRAVO30 כתב:

לצערי את הק"מ בו הרכב נכנס למוסך, לא זוכר.

צלם עם הפלאפון את הק"מ פעם הבאה.

ותתקין מצלמת רכב זה לא יבטיח שלא ינתקו אותה אבל אם לא לפחות תוכל לראות מה עשו עם הרכב שלך ( אצלי אף פעם לא ניתקו גם כשעשו סיבוב בדיקה)

פורסם

לא כל כך הצלחתי להבין מה מטרת השרשור.
לא מפורט איזה מוסך( נניח ואני זורם עם הסיבה- אם פות"ש כתב אמת אין לו מה לחשוש), מה הבעיה, מה החלק. מה אמורים לכתוב בפוסט כזה? לתמוך בפות"ש? לנזוף בו על כך ששם את הרכב במוסכים כאלו? לעזור לו בפתרון הבעיה?
באמת פוסט לא ברור.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם

עצם הכתיבה והשיתוף כנראה תעזור לפות"ש להרגיש טוב יותר. להחזיק בבטן זה לא טוב.

קיבלנו גם מספר המלצות טובות - תעוד מסודר של הק"מ בכניסה למוסך, הפעלה של מצלמת הדרך וכמובן ביצוע תיקונים במוסכים מסודרים בלבד.

אני הייתי גם מוסיף תאום ציפיות ברור מול מנהל המוסך במידה והרכב צריך להשאר במוסך מעבר ליום אחד.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

S60 Rdesign

פורסם

שזה משהו שמצופה מכל אדם שמקבל שירות מספק כלשהו. לא חייב להיות מוסך.
יש אחריות בסיסית לאדם שבא לספק כלשהו.

פורסם

מוסך שמתנהג כך הוא לא בסדר, אולי הבעלים לא מודע למעללי העובדים שלו. חבל שאתה לא מפרסם שם מוסך בכדי שיפסיקו עם המנהג המגונה הזה של לקיחת רכבים לסידורים. ביקורת בונה!

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, asix כתב:

שזה משהו שמצופה מכל אדם שמקבל שירות מספק כלשהו. לא חייב להיות מוסך.
יש אחריות בסיסית לאדם שבא לספק כלשהו.

מהצד השני - יש אחריות גם בכוון ההפוך (אפילו יותר גדולה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון מאוד. אתה מאוד צודק אבל חוץ מפוסט של פריקה בלי נתונים הכל מאוד באוויר.

נשים את שם המוסך בצד. פחות מעניין.
אנחנו אפילו לא יודעים מה התקלה, מה החלק, ואולי ניסו בדרכים מסויימות כן לתקן משהו וזה באמצעות נסיעות.

הכל באוויר וללא אינפורמציה.

• תוכן חדש...