Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש משפחתית מרווחת, יש לי שני ילדים קטנים  ואחד בדרך ב״ה, וחשבתי אם כבר, לקנות רכב מתאים בטיחותי עם תא מטען גדול. אנו גרים ברעננה ורוב הנסיעות עירוניות, לא קילמטראז גדול מידי. בנוסף החנייה בדירה צרה, אז חשבתי אולי דלתות שנפתחות לצד, שלנוסעים מאחור יהיה אפשר להיכנס ולצאת בקלות בתוך החנייה. הייתי שמח לרכב טוב משומש בטווח מחירים של בין 100K ל 150k אם מדובר במשהו ממש טוב. חשבתי גם אולי רכב עם שבעה מקומות אם ארצה להסיע עוד נוסעים (רואים כאלה ברעננה כמו מזדה חמש, קיאה קארניבל וכו׳) מה מומלץ ומה בטיחותי? זה נכון שרכב גדול הוא בטיחותי מעצם זה שהוא גדול? רואים בשנים האחרונות הרבה ג׳יפים כאלה גדולים / רכבים גבוהים האם הם בטיחותיים יותר או שחוץ מנסיעות בשטח זה רק לפוזה? 
אשמח לכל עצה :-) 

פורסם

שלום,
הכוונה לחדש או משומש?
בתקציב שלך ניתן לרכוש טויוטה פריוס פלוס ( 7 מקומות ) בת שנה - שנתיים.
צריכת דלק בעיר נמוכה מאוד, רכב אמין, לא יקר לתחזוקה, בטיחותי, שומר טוב על מחירון ( במיוחד כאשר לא נוסעים הרבה ).
כל הרכבים נבחנים באותו מבחן הריסוק.
קיימים רכבים גדולים שמקבלים ציונים נמוכים ורכבים קטנים יותר עם ציונים גבוהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מעדיף רכב משומש - אני לא צריך את הניילונים, רק חושש שאפול בקנייה כי אני באמת לא מבין. האם יש פריוס פלוס עם דלתות שנפתחות לצד? נראה לי שזה יכול לעזור לי כי יש לי חנייה צרה.

פורסם

בקשר לדלת הזזה - מאזדה 5 לא מיוצרת כבר די הרבה שנים.

קרניבל באופן כללי רכב גדול ורחב.

רכבים מסחריים ( עם דלת הזזה ) ללא מערכות בטיחות ( להוציא סיטרואן ברלינגו 2020).

לכן הייתי מוריד מהדרישות רכבים עם דלת הזזה.

פריוס פלוס באופן כללי לא רכב גדול מדי.

מי שחושש לקנות רכב יד שניה וליפול בעסקה, לטויוטה יש מערך שנקרא " טויוטה סלקט".

מקבלים גם אחריות לשנתיים כמו לרכב חדש, אבל המחירים שם יותר גבוהים ( ברור לך שניתן להתמקח על מחיר, טסט, טיפולים חינם, צמיגים, מצבר וכו..., כמו בכל דבר אחר בישראל ).

דוגמה:

https://www.toyota-select.co.il/vehicle/jtdzs3eu90j017002/

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנו יש טויטה אוונסיס, עושה מצויין את העבודה בהסעת 3 ילדים עם כסאות בטיחות ואחסון 3 אופניים בתא מטען כולל עוד תיקים.

מומלצת.

פורסם

בלי דלתות הזזה (ורכב די רחב באופן כללי: סיטרואן C4 פיקאסו. הבנזין 1.2 אקסקלוסיב בת שנה-שנתיים תפורה למה שאתה מבקש (כולל עוד 2 מקומות לילדים), פרט לרוחב.

אם דלתות הזזה חיוניות לך, לא הייתי פוסל ברלינגו חדשה (אבל רק חדשה, הדגם הקודם שונה מהותית). אפשר למצוא אחת באבזור מלא בפחות מ-140 באתרי האפס ק"מ. יש גם אופל מקבילה (ואפילו מאובזרת יותר), כדאי לבדוק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
שלום,
הכוונה לחדש או משומש?
בתקציב שלך ניתן לרכוש טויוטה פריוס פלוס ( 7 מקומות ) בת שנה - שנתיים.
צריכת דלק בעיר נמוכה מאוד, רכב אמין, לא יקר לתחזוקה, בטיחותי, שומר טוב על מחירון ( במיוחד כאשר לא נוסעים הרבה ).
כל הרכבים נבחנים באותו מבחן הריסוק.
קיימים רכבים גדולים שמקבלים ציונים נמוכים ורכבים קטנים יותר עם ציונים גבוהים.
"שומר טוב על מחירון" זה חסרון עבור פותח השרשור

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

למה?
התקציב 100- 150 אלף₪ מאפשר לקנות רכב כזה בן שנה - עד שלוש שנים ( כאן כמו בכל רכב חדש ירידת ערך התחלתית גבוה יחסית ) , לנסוע בו עוד 3-4 שנים ולמכור במחיר מצויין ( ועוד עם קילומטראז' לא גבוה לרכב היברידי ).

פורסם

מי שקונה רכב בן שנתיים ב 120 אלף ₪ במקום אותו רכב חדש ב 170 אלף, יעדיף שירידת ערך אחרי זה תהיה מתונה.

פורסם

שבוע טוב - וואו פוצצתם אותי במידע :-) 
אז אני מבין שרכבים עם דלת הזזה נחשבים רכבים מסחריים ונעדרים מערכות בטיחות, להוציא את הברלינגו החדשה (?) הבנתי נכון? אגב ראיתי שהברלינגו זה רכב עם תיבת הילוכים ידנית ואני מעדיף אוטומטית, וכלל, זה לא רכב מסחרי? זה מתאים כרכב משפחתי?
האם הסיטרואן פיקאסו שהוצאה כאן תיכנס בנוחות בחנייה שרוחבה כ-265 סנ׳?

הוצאו שני דגמים של טויוטא - אונסיס ופריוס פלוס - מה מתאים יותר לדעתכם?

ממש תודה :-) 

פורסם (נערך)

יש ברלינגו אוטומטיות ועם מערכות בטיחות (בדור החדש). יש גם מאפס ק"מ. וכאמור, גם האופל המקבילה (שהיא אותו רכב, רק באופל - אל תפספס אותה בלי לבדוק).

בגדול זה רכב מסחרי, אבל אחד בטוח בצורה סבירה ומאובזר בצורה סבירה. והוא מאוד מרווח עם המון תאי אחסון, אבל עדיין קצת יותר "חקלאי" מרכבים פרטיים. עד כמה זה מתאים לך בתמורה לדלתות הזזה - רק אתה יודע. לך לסוכנות ותראה, כולל נסיעת מבחן.

לגבי ההתאמה של הפיקאסו - נשמע לי קצת גבולי. תרים טלפון לסוכנות סיטרואן באזור מגוריך, תסביר להם את הבעיה ותבקש נסיעת מבחן + בדיקה של החניה אצלך בבית. ככה תדע בוודאות.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני מתעניין בהצעה של הברלינגו החדשה, מאחר ויש לו דלתות צד והוא מרווח מאוד כפי שצויין, אך ראיתי שיש לו רק 4 כוכבי בטיחות, כשלרכבים אחרים המוצעים כאן יש 5. מה בעצם משמעות ההבדל? עד כמה זה לא בטוח ביחד ל-5 כוכבים?

• תוכן חדש...