Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה מרשימה על Opel insignia

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטוט באתר carcost העלה שהאופל הזו נמכרת באפס קמ בהנחות מופלגות. אפילו בהתחשב בסגמנט הדועך והמותג הבעייתי (וגם לאור חילופי הבעלות בחברה).

לגרסת ה 1.5 הצעה ל 140,000 במקום 190,000

גרסת ה 2.0 הנעה כפולה 160,000 במקום 230,000

https://www.carcost.co.il/deals/deal/2241/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-INSIGNIA-Inovation-15-1490-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2019

https://www.carcost.co.il/deals/deal/2240/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-INSIGNIA-Inovation-20-1998-4X4-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2019

באתר של carcost המפרט שופע טעויות....

הצצתי באתר היבואן ונראה שהאבזור עשיר גם בגרסה הזו, לרבות האבזור הבטיחותי.

אציין שגם אצל היצרן המפרט לא עבר הגהה רצינית. לדוגמא צריכת הדלק של הגרסה החזקה וכפולת ההנעה טובה משל האחרת. זו כנראה החלפה בין העמודות....

בכל מקרה נראה לי יופי של רכב ב 140,000. לא ככה?

יש משהו שאני מפספס?

ברור לי שיהיה לא קל למכור אותה אבל במחיר רכישה כזה זה נראה לי נסבל. בטח אם הצפי הוא להחזיק ברכב הרבה שנים. זה גם רכב שכנראה ממתין זמן לא זניח בנמל לרוכש. ועדיין.....

יש שם איזה מוקש חבוי? אמינות? שתיית דלק קיצונית? אבזור חסר? אחריות בעייתית?

אוסיף שביד2 יש כאלו למכירה (בעיקר מאוטו דיל) במחירים יקרים יותר....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

לובינסקי כנראה הפסיקו את הייבוא של האינסיגניה ומנקים מדפים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא ידעתי שהפסיקו. אבל בכל מקרה הסיבות להנחה פחות מעניינות אותי.

אני פשוט תוהה האם בסופו של יום יש כאן באמת הצעה מצויינת או שאני מפספס משהו?

פורסם

על פניו הצעה מאד אטרקטבית, בטח למי שמחפש להחזיק את הרכב הרבה זמן.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שמדובר במכוניות 2019...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

האופל אינסיגניה לא מיובאת יותר ארצה (בינתיים)

האינסיגניה האחרונה בהחלט עלתה על הכביש ב-30/6/2019 וקיבלה את מס' הרישוי 645-55-901.

סביר להניח שכל כלי רכב שנרשמו אז היו קרובים ל-12 חודש מהייצור. מדובר על כ-30 מכוניות ככל הנראה מייצור 2/2018-6/2018 שקיבלו רישוי ומחכות לקונים מ-2/2019-6/2019.

יש כאלה גם באוטודיל.

פורסם

זה בדיוק העניין. שבאוטו דיל המחיר הנקוב הוא עשרות אלפי שקלים יותר....

בתור מי שפתח את השרשור אני רוצה לחדד את השאלה: האם אני צודק וזה מחיר טוב במיוחד?

השאלה נוספת. מה תקופת האחריות?

פורסם

לדעתי יתכן (ואפילו סביר להניח) שמדובר באותן מכוניות בדיוק. זה לא שיש כמויות - יש כמה ספורות מכל דגם.

השאלה היא מה נחשב בעיניך "מחיר טוב"?

אם אתה מחפש רכב בקטגוריה הזאת, לשימוש של מס' שנים - בהחלט מדובר בעסקה ששווה לשקול.

אם אתה שוקל רכישה רק בגלל המחיר - (לדעתי) כדאי לוותר, פשוט כי זה מה שרכב שווה. זה לא שמחר להוציא למכירה ולקבל מחיר גבוה יותר. זה גם לא רכב שישמור על ערכו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברור שאני לא חושב שאפשר למכור ברווח.

זה לשימוש.
אני פשוט חושב שמקבלים כאן רכב מנהלים מוצלח במחיר של משפחתית.

אני תוהה האם אני מפספס כאן איזה משהו חבוי. כמו אחריות מקוצרת, אבזור חסר משמעותית או רכב עם מוניטין אמינות קלוקל

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, razi_pazi כתב:

רכב עם מוניטין אמינות קלוקל

זה מה שאתה מפספס.  

אתה קונה רכב 2019 ללא מערכות בטיחות אקטיביות במחיר של רכב משפחתי חדש. ואחרי שנה יפול חזק במחירון.

לדעתי זאת לא עסקה טובה.  יותר משתלם לקנות טיוטה קורולה 2020 (לדוגמה!) עם מערכות בטיחות אקטיביות . 

גם ישמור על מחירון וגם יתן תמורה מצויינת למחיר ואמינות.   

אגב, יש לאתר הזה בלאגן שלם באבזור שמגיע עם הרכבים.

יעני אתה צריך להתקשר ולבדוק רכב רכב עם איזה אבזור ומערכות הוא מגיע.

לדוג' קיה מגיע עם מערכות בטיחות מקוריות בכל הרכבים ובאתר הזה רשום שיש להם מובילאי.

קיצר אתר לא אמין כלכך ומבלבל. הייתי בודק 20 פעם כל רכב. 

עריכה אחרונה על ידי David17
פורסם

האינסיגניה עדיין מופיעה באתר של אופל בצירוף מחירון. אולי אף אחד לא קנה כזו לאחרונה אבל בהחלט יתכן שיש מלאי אצל היבואן.

בנוסף הדור הנוכחי של האינסיגניה הגיע לכל אורך הדרך עם מערכות בטיחות שפוטרות אותו ממובילאיי וזאת החל מרמת הגימור הנמוכה ביותר.

אני גם מעריך כי  מדובר במכוניות שאצל אוטודיל, כנראה הם מעדיפים לפרסם מחיר גבוה כדי לשמור מרווח לעסקאות טרייד אין או כחלק מההתחייבות ליבואן שלא לרסק את המחיר.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לאינסיגניה יש מערכות בטיחוות מקוריות בכל הדגמים ב-2019 כולן לפחות עם בלימה אוטונומית ובקרת סטיה מנתיב.

אין שום מלאי אצל היבואן,  והאינסיגניה אפיל לא קיבלה קודי דגם ב-2020,

אוטודיל נוקטים (לדעתי) בשיטת "מצליח" נראה שהרכבים שהם מפרסמים אלה אותם רכבים המפורסמים ב-carcost.

פורסם

אתה מפספס קצת, אבל לא בענק.

א. זה רכב שיהיה (כנראה) מאוד בעייתי במכירה, כי זה דגם מת של מותג מת בקטגוריה מתה.

ב. זה רכב שיש ממש מעט ממנו בארץ, ועוד די מעט רכבים אחרים שחולקים איתו מכלולים. יכול להיות שהוא יפגין אמינות מרשימה, אבל אם לא אני לא בטוח שיהיה לך הרבה למי לפנות (כלומר, יהיה למי, לא באטוח שהוא יהיה מקצועי מספיק)

ג. אתה יכול לקנות סופרב 2020 בפחות מ-160. אני לא אומר שהסופרב טובה יותר, אבל היא בוודאות נפוצה יותר, יהיה מאוד קל למצוא מישהו שיטפל בה כמו שצריך, והיא גם לא עמדה שנה וחצי (לפחות).

"ההנחה המפליגה" הזו בעיקר מצביעה על המחיר המופרך לחלוטין שבו תומחרה האינסיגניה מלכתחילה, ופחות על כמה מדובר כרגע בעסקה מעולה.

כמובן שאם תמיד רצית אינסיגניה, אתה לא מתכוון למכור את הרכב בעשר השנים הבאות ואתה מכיר מוסכניק מעולה שמטפל במכלולים של GM, זו יכולה להיות קניה מעולה. לפחות לפי פבל, הפער של ה-20,000 ש"ח בין הגרסאות יותר ממוצדק.

תתחדש!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני בהחלט הייתי שוקל את הדגם מנוע 2000 במחיר הזה, אתה קונה רכב מנהלים מפנק עם הנעה כפולה ומנוע 260 כ"ס במחיר קצת יותר מהונדה סיוויק.

מבחני הדרכים מספרים הרבה דברים טובים על הדגם הזה, היא נמכרת מאוד באירופה והסיבה שלא נמכרה טוב בארץ היא בעיקר בגלל יבואן קודם בעייתי (שלמה סיקסט) שהחליפה ידיים ללובינסקי יחד עם המכירה של אופל מGM לPSA, כרגע אופל נמצאת בין המצרים ומלבד אסטרה J בעייתית שחלקה מכלולים עם שברולט קרוז מדובר ביצרן קטן אבל די מוצלח. 

אני מניח שיש הפסקה ביצור האינסיגניה כמו זאת של האסטרה כאשר הדגם החדש יהיה כבר מבית פגו סיטרואן ומבוסס על השלדות והמנועים של הקונצרן.

בכל אופן ממש לא מדובר באוטו רע עם מחלות נפוצות אלא פשוט במותג שלא תפס בארץ.

לא חושב שתמצא אוטו כזה מאף חברה שייתן כלכך הרבה בכלכך מעט כסף.

פורסם

זה מה שאתה מפספס.  
אתה קונה רכב 2019 ללא מערכות בטיחות אקטיביות במחיר של רכב משפחתי חדש. ואחרי שנה יפול חזק במחירון.
לדעתי זאת לא עסקה טובה.  יותר משתלם לקנות טיוטה קורולה 2020 (לדוגמה!) עם מערכות בטיחות אקטיביות . 
גם ישמור על מחירון וגם יתן תמורה מצויינת למחיר ואמינות.   

אגב, יש לאתר הזה בלאגן שלם באבזור שמגיע עם הרכבים.
יעני אתה צריך להתקשר ולבדוק רכב רכב עם איזה אבזור ומערכות הוא מגיע.
לדוג' קיה מגיע עם מערכות בטיחות מקוריות בכל הרכבים ובאתר הזה רשום שיש להם מובילאי.
קיצר אתר לא אמין כלכך ומבלבל. הייתי בודק 20 פעם כל רכב. 

זה רכב עם מערכות בטיחות מקיפות.
אכן האתר הזה מבולגן באבזור. לכן (כמו שציינתי בהודעתי) בדקתי בדקתי אצל היבואן.
דוקא האתר המבולגן בלבל דוקא אותך.....

אתה מפספס קצת, אבל לא בענק.

א. זה רכב שיהיה (כנראה) מאוד בעייתי במכירה, כי זה דגם מת של מותג מת בקטגוריה מתה.
ב. זה רכב שיש ממש מעט ממנו בארץ, ועוד די מעט רכבים אחרים שחולקים איתו מכלולים. יכול להיות שהוא יפגין אמינות מרשימה, אבל אם לא אני לא בטוח שיהיה לך הרבה למי לפנות (כלומר, יהיה למי, לא באטוח שהוא יהיה מקצועי מספיק)
ג. אתה יכול לקנות סופרב 2020 בפחות מ-160. אני לא אומר שהסופרב טובה יותר, אבל היא בוודאות נפוצה יותר, יהיה מאוד קל למצוא מישהו שיטפל בה כמו שצריך, והיא גם לא עמדה שנה וחצי (לפחות).

"ההנחה המפליגה" הזו בעיקר מצביעה על המחיר המופרך לחלוטין שבו תומחרה האינסיגניה מלכתחילה, ופחות על כמה מדובר כרגע בעסקה מעולה.

כמובן שאם תמיד רצית אינסיגניה, אתה לא מתכוון למכור את הרכב בעשר השנים הבאות ואתה מכיר מוסכניק מעולה שמטפל במכלולים של GM, זו יכולה להיות קניה מעולה. לפחות לפי פבל, הפער של ה-20,000 ש"ח בין הגרסאות יותר ממוצדק.

תתחדש!
תודה.
יש לדעתי עוד רכבים של gm עם המכלולים הללו. אבל אתה צודק שזה לא נפוץ.
סופרב ב 160 זה באמת לא רע. אבל זה 20,000
אבל הגרסה הבכירה כאן ב 160 גם מעניינת.... אף שכנראה שתיינית לא קטנה.

אין ספק שזה רכב עם שוק משומש לא טוב. זה רכב רלוונטי לאחזקה ממושכת

פורסם (נערך)

לדעתי זה דיל טוב בתנאי שאתה עומד להחזיק את הרכב לפחות 5 שנים ויודע שהמחיר שתקבל יהיה יחסית נמוך,

נהגתי על סטיישן דיזל בחול במשך שבועיים, היה ממש מהנה ומהיר מאוד. זה שאין לרכב שוק בארץ לא אומר שהרכב לא טוב, פשוט השוק הישראלי מקובע מאוד. בגרמניה בטוח נמכרו המון אופל אינסיגניה, אבל פה בארץ אוהבים טויוטה.

תבדוק טוב את התנאים של האחריות, כי הרכב נמצא בארץ די הרבה זמן.

אני הייתי קונה :inlove:

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...