Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני לזוג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנחנו זוג צעיר בתחילת דרכו שמחפש רכב נוסף (בשבילי)

לבעלי יש סובארו b4 - ששותה מלא דלק, לכן אני מחפשת רכב שהיה מאוד חסכוני 

המחיר עד 20 אלף שקלים, אוטומט, גרים במושב לכן הנסיעות בעיקר בכבישים בין עירוניים- עיר, חשוב שהרכב יהיה בטיחותי ויכנס בו עגלת תינוק 

איזה המלצות יש לכם בשבילי? מאוד מבולבלת מה כדאי 

פורסם

בעייתי בתקציב הזה למצוא רכב מאוד חסכוני כאשר הדרישה הוא לגיר אוטומטי ועם תא מטען סביר.

הנסועה של הרכב השני תהיה גבוהה?

לאיזה צריכת דלק אתם מצפים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 שעות, yulianx כתב:

בעייתי בתקציב הזה למצוא רכב מאוד חסכוני כאשר הדרישה הוא לגיר אוטומטי ועם תא מטען סביר.

הנסועה של הרכב השני תהיה גבוהה?

לאיזה צריכת דלק אתם מצפים?

מוכנה להתפשר עם התא מטען, סופר מיני גם טוב אבל מיני אני לא אוהבת- קטן מידי.

הb4 עושה כל יום בערך 60-40 קילומטר.

אני כל יום אעשה 20-30 קילומטר. 

פורסם

20-30 קילומטר זה לא הרבה בשביל לחפש רכב חסכוני. ההבדל בהוצאות על דלק לא יהיה משמעותי לכן כדאי לחפש רכב שמור ומטופל כראוי עם ק"מ כמה שיותר נמוך והיסטוריית טיפולים. 

אופציה אחרת: לרכוש סופר מיני ידנית כמו 208, פורד פיאסטה, אופל קורסה. 

פורסם

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, רמת אבזוק אקטיב פחות מאובזרת ופחות בטיחותית עם שני כריות אוויר, המזדה נחשבת לזריזה לאותם השנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרתי התקציב הוא עד 20 אלף שח

ראיתי את האופל קורסה והאסטרה

יונדאי אקסנט 

וסוזוקי sx4 

מה מומלץ יותר לצרכים שלי שציינתי למעלה?

• תוכן חדש...